סהר למה אין לי תאייסי שלך בדיוק?
J jenngirl New member 11/7/06 #16 חח אוקיי פאק../images/Emo82.gif סהר,אני לא יודעת למה אני קוראת לך ליהי כל הזמן! קוראים לך סהר סהרררררררר [עוד משהו כדי להדגיש לי שקוראים לך סהר?!]
חח אוקיי פאק../images/Emo82.gif סהר,אני לא יודעת למה אני קוראת לך ליהי כל הזמן! קוראים לך סהר סהרררררררר [עוד משהו כדי להדגיש לי שקוראים לך סהר?!]
ק קטעים איתך New member 11/7/06 #17 אולי סהר תחליף ת'כינוי?../images/Emo180.gif נראה לי שהוא הסיבה לכך שאת מתבלבלת?!
מ ממממור New member 11/7/06 #25 ../images/Emo204.gifאווווווווווווו בואו נעשה מזה ניסוי מדעי...למען האנושות (לא שכולנו לא יודעים את התשובה אבל תירוץ טוב בשביל...)
../images/Emo204.gifאווווווווווווו בואו נעשה מזה ניסוי מדעי...למען האנושות (לא שכולנו לא יודעים את התשובה אבל תירוץ טוב בשביל...)
מ ממממור New member 11/7/06 #29 ../images/Emo204.gifזה בראד פיט!!! בתלמה ולואיז (יענו בן 20...) איך לא מרשים?
M m i r u s h i New member 11/7/06 #34 יותר מידי חטוב../images/Emo108.gif [כן כן,מבחינתי זה יותר מידי :X] לא מושך אותי P: אז מה אם הוא בראד פיט? מרטיט לי את הלבלב וגם זה בספק
יותר מידי חטוב../images/Emo108.gif [כן כן,מבחינתי זה יותר מידי :X] לא מושך אותי P: אז מה אם הוא בראד פיט? מרטיט לי את הלבלב וגם זה בספק
A a Warming Sign New member 11/7/06 #47 אוי הוא כלכך....../images/Emo194.gif מצועצע.אין לי מילה אחרת רק צריך לסגור אותו בניילון ולמכור באריזה פרוותית ורודה. בע.
אוי הוא כלכך....../images/Emo194.gif מצועצע.אין לי מילה אחרת רק צריך לסגור אותו בניילון ולמכור באריזה פרוותית ורודה. בע.