M m i r u s h i New member 11/7/06 #40 אורי אומנותי../images/Emo108.gif שחקן מדהים ואדם עוד יותר מקסים.
מ ממממור New member 11/7/06 #41 ../images/Emo204.gifטוב לדעת. תנקס../images/Emo13.gif מה? הניסוי שלי נכשל?
M m i r u s h i New member 11/7/06 #32 LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif אני רואה בו כאח. ככה שאם המטרה שלך..ממ..זה.. אז לא
S shiran™ New member 11/7/06 #35 לא מצאתי סורי ולא הייתה שום מטרה נסתרת.. אמרת שהתמונה ההיא לא הרשימה אותך אז הבאתי תמונה שכן תרשים אותך. הצלחתי לא?
לא מצאתי סורי ולא הייתה שום מטרה נסתרת.. אמרת שהתמונה ההיא לא הרשימה אותך אז הבאתי תמונה שכן תרשים אותך. הצלחתי לא?
M m i r u s h i New member 11/7/06 #39 מור ניסתה לעשות ניסוי מדעי../images/Emo108.gif הביאה תמונה כדי לבדוק האם בנות...כן.זה. P: אמרתי שזה לא מרשים אותי..ואת הבאת תמונה שלו..מה אני אמורה להבין מזה? אבל זה לא מהבחינה הזו,אז כן-הוא אכן מרשים אותי.
מור ניסתה לעשות ניסוי מדעי../images/Emo108.gif הביאה תמונה כדי לבדוק האם בנות...כן.זה. P: אמרתי שזה לא מרשים אותי..ואת הבאת תמונה שלו..מה אני אמורה להבין מזה? אבל זה לא מהבחינה הזו,אז כן-הוא אכן מרשים אותי.
S shiran™ New member 11/7/06 #42 הבאתי את אורי מסיבות אחרות לחלוטין ומזל שהבנת עכשיו.. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא
E Eowyn of Rohan New member 11/7/06 #45 בראד.. הוא יותר מידי פריטי בוי לטעמי אבל הבטן שלו בפייט קלאב שווה ביותר |מזילריר|.
A a Warming Sign New member 11/7/06 #46 בראד זה טעם זול../images/Emo123.gif../images/Emo194.gif אבל..יש יופי שלא מתווכחים עליו. אין על ג'ונתן.. הוא גובל באלוהות
בראד זה טעם זול../images/Emo123.gif../images/Emo194.gif אבל..יש יופי שלא מתווכחים עליו. אין על ג'ונתן.. הוא גובל באלוהות
E Eowyn of Rohan New member 11/7/06 #48 הופרדנו בלידה או משהו? יש לנו את אותו טעם בהכל כמעט ג'ונתן אליל ..הוא מזמן ברשימה שלי( ) ואיזו תמונה מהממת.. אילו שפתיים! ארר . היופי שלו כזה קלאסי ונקי..|מזילריר| ובראד זה באמת טעם זול.. רק הבטן שלו בפייט קלאב שווה משהו.
הופרדנו בלידה או משהו? יש לנו את אותו טעם בהכל כמעט ג'ונתן אליל ..הוא מזמן ברשימה שלי( ) ואיזו תמונה מהממת.. אילו שפתיים! ארר . היופי שלו כזה קלאסי ונקי..|מזילריר| ובראד זה באמת טעם זול.. רק הבטן שלו בפייט קלאב שווה משהו.
A a Warming Sign New member 11/7/06 #59 ../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif ה-רשימה הוא באמת קלאסי..כמו אל אני כבר איזה שעה בוהה בגלריות שלו ..הוא מצטלם כלכך טוב. עם סיגריות בכלל. פשוט לגזור ולשמור ליום סגריר.
../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif ה-רשימה הוא באמת קלאסי..כמו אל אני כבר איזה שעה בוהה בגלריות שלו ..הוא מצטלם כלכך טוב. עם סיגריות בכלל. פשוט לגזור ולשמור ליום סגריר.