שאלה

drizzt1234

New member
שאלה

שלום לכולם, יש לי קושי מסויים כרגע ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעצה או מנסיונו. בתקופה הזו יש לי התלבטויות לאיזה כיוון לפנות בחיים ומה לעשות.. האם יש דרך לדעת מה הרצונות הגבוהים של הנשמה ומתוך זה לדעת מה עלי לעשות ולאן לפנות ? החיבור לעצמי הגבוה יכול לספק הדרכה לאן לפנות ? האינטואיציה עוזרת לי מאוד כשאני חש ומקשיב לה, אבל אני צריך גם להגיע להחלטות מעשיות ובזה אני מתקשה. האם זה נכון שהתהליך הוא למעשה ניסיון לגלות מה הוא הייעוד ולעשות עבודה פנימית שתשחרר ותאפשר לך להגשים את הייעוד שלך ? האם יש טכניקה כל שהיא להתחבר להדרכה האישית ? ושאלה נוספת שחשובה לי היא, איך אפשר לדעת מה השיעור או הדבר שאותו אתה לומד ברגע מסויים בחיים ? למידה והבנה שלו בשלב מוקדם יכולה לאפשר למידה והתפתחות בצורה קלילה וזורמת, נכון ? האם הליכה לתיקשור תוכל לסייע לראות מהי התמונה הרחבה יותר של התהליך שאתה עובר כרגע ? אשמח ואודה על כל תשובה שמישהו יענה לי ויעזור לי מנסיונו. תודה! אילן.

Tal_Ya_Tal

New member
בקר../images/Emo42.gifטוב drizzt1234האסטרולוגיה

יכולה לענות על כל שאלותיך. ועוד. אנשים נוטים לחשוב שאסטרולוגיה היא כלי לחיזוי. אך אין זה כך. אסטרולוגיה היא כלי אבחוני ממדרגה ראשונה והיא מראה את בחירותיה של הרוח המודעת(הנשמה)בהתנסויות. למעשה, מפת הלידה היא מעין 'תכנית העבודה' שהבאנו אתנו לחיים הללו. היא ההטבעה האנרגטית. היא ה BLUE PRINT תוכל לקרוא על כך במאמר המצורף:מפת הלידה כמורת דרך למימוש עצמי יחד עם זאת, הדרך להגיע לחיבור עם ההדרכה הפנימית שלך היא דרך הקשבה פנימה ומדיטציה. דרך נוספת היא דרך רגרסיהמה שקוראים כיוםשחזור גלגולים. אינך חייב להגיע ל'גלגול הקודם' על מנת לדעת מהו היעוד שלך ואיך לקדם אותו(באמצעות שפת האור
) לפרטים נוספים, תוכל לפנות אליי במסרים L&L TALYA

למעלה