שאלה

lereran

New member
..

הצוות יכין לך תסוס כדי שתעלי בזמן אבל אם תבקשי ותגיעי אולי משו כמו 10 דקות לפני אז אולי יתנו לך... תמיד יתנו לך לטפל בו אם את יודעת ויש זמן

לדעתי אם תבקשי. שוב, תלוי בחווה

אבל רוב הסיכויים שכן. יש חוות שבחורף מלמדים באורווה כשיש גשם ואי אפשר לרכב אז בשיעור באורווה מלמדים לאכף, להוציא סוסים וכו'. תשאלי בחווה שתרכבי בה.

סוני DSCH1

New member
ככה אני רוכבת שנה וחצי ואצלי בחווה

זה ככה דבר ראשון את מתחרה אחרי שהמדיך אמר לך שאת מסוגלת שאת ברמה ושאת מוכנה וחושבתץ שאת יכולה לרכב טוב ולנצח (היתי אמורה להתחרות שנה שעברה אבל הרגשתי שאני ממש לא מוכנה אז לא רציתי אבל אולי שנה הבאה נכון שזה ללפי דעתכם מוקדם אבל אני רוכבת טוב אפילו טוב מאוד אחרי שנה וחצי שזה מוזר) יש תלמידים שהם לא יודעים להכין סוסים וכו... ובכלל כן אנחנו ילדי החווה מכינים את הסוסים לתלמידים שבאים אבל לי לא כי אני חלק מילדי החווה אנחנו מלמדים כמעט כבר בהתחלה לאכף סוס לפרק וכו... אבל לפעמיים הם מאכפים ומפרקים שזה נדיר

אני עדיין לא מתחרה.

אני לא יודעת אם מכינים, אני באה פעם בשבוע כי אין לי אפשרות לבוא יותר. אני אחרי שאני אמצא דרך לבוא לכם יותר מפעם בשבוע אני אשאל בחווה אם אני יכולה ואם כן אז מעולה. תלוי איזו חווה, כמו שהשאר כתבו. בכל חווה יש את האירגון שלה וממחלטות שלה. יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. אני לא בחוות סוסים בכפר.

SNTQ

New member
יש כמה וכמה חוות בראשון

וסליחה.. אבל כולן (כולל החווה של דגני שזה בעיקרון חווה לשיקום חיות גדולות ולא רכיבה :\ הוא פשוט רוצה להרוויח כסף) חאפריות.. מחוץ לראשון במרחק קצר יש מספיק חוות טובות

להה באמת לא ידעתי

וחוץ מזה אז מה אם הוא רוצה להרוויח כסף מה רע בזה הוא קצת צריך להחזיק את עצמו ואת הסוסים שלו הוא בן אדם ממש טוב הוא אוסף בעלי חיים שעברו התעללות ומטפל בהם!! יש סוסים שכבר ממזמן היו צריכים להרדים אותם מרוב שהם בקושי עומדים על הרגלים לא כול אחד אוסף סוסים שעברו התעללות ומטפל בהם! כולל גם כול הבעלי חיים האחרים שיש לו!

popi199

New member
לא קשור לכמה בן אדם טוב הוא

אם הוא לא מסוגל להרים חוות רכיבה מסודרת הוא לא צריך להרים חוות רכיבה בכלל. הוא גם מוכר את הסוסים האלו אחרי שהוא משקם אותם אז זה לא שאין לו מקור הכנסה.

לפעמים הוא לא מוכר

וחוץ מזה הוא עדין מרים את החווה שלו הכול בשלבים אי אפשר להקפיץ פתאום חוות על! יש שם סוסים שלא נראה לי שהוא יצליח למכור בכלל

popi199

New member
אף אחד

לא דיבר על חוות על. דיברו על המינימום- חווה מסודרת ובטיחותית ובהקשר הזה אין דבר כזה שלבים- אלה תנאים הכרחיים ע"מ שהחווה תוכל לתת שירות לאנשים. אם החווה לא מסודרת ובטיחותית זה פשוט פשע להציע לאנשים שירות וכשחס וחלילה יקרה מקרה תאמיני לי שלא משנה כמה סוסים משוקמים הוא ימכור הוא לא יוכל לצאת מזה.

SNTQ

New member
החווה מסודרת,בטיחותית לא יודעת

אבל הקטע אצלו זה שהוא משקם את החיות והכל טוב ויפה אבל במקום למכור אותם הלאה או למסור אותם לבתים מאמצים שימשיכו את החיים שלהם כחיים הכי טובים שיש הוא פתח שם "בית ספר לרכיבה" או הוצאת טיולים.. לא יודעת.. בכל אופן מהכסף הזה הוא ממן את עצמו בנוסף לכל המימונים והתרומות שהוא מקבל לשיקום חיות לא יודעת מאיפה..

למעלה