שאלה...

talila3611

New member
שאלה...

היתי אצל מתקשרת, היא קראה לי בקלפים. באתי אליה בעקבות זה שהתגרשתי. אמרה שהוא יחזור אלי ואמרה לי לעשות כמה דברים. היא אמרה לי גם לעשות משהו עם הפרשת גוף. רציתי לדעת האם זו מאגיה שחורה ? היא אמרה להוריד את המזוזה מהבית. מה שנתן לי לחשוב שביהדות אסור לעשות את שאמרה. האם זו מאגיה שחורה ? לא לעשות מה שאמרה ?

InvisibleBeast

New member
יכול להיות

יכול להיות שהיא גורמת לך לכפות עליו את חזרתו אלייך => לפגוע בחופש שלו, אולי כדאי שתשאלי אותה לשם מה כל הפעולות האלה לפני שאת עושה את זה על בליינד, אם זה כדי לגרום לו לחזור אלייך אז את בהחלט לא עושה את הטוב בשבילו, תני לו לבחור. בקשר ללהוריד את המזוזות - לדעתי זה תלוי עד כמה את מאמינה, האם זה פוגע בך לעשות את זה? האם אמרת לה את זה? אני ממליץ לך לדבר איתה שוב, להתקשר למשל, ולברר את זה. לא להתבייש.

scriewy

New member
ברור שמאגיה שחורה, כל כפיה זה מאגיה

שחורה, והתוכנית שלך לגביו זה לכפות עליו משו, תחשבי בהגיון. הוא יחזור רק אחרי שבכפיה יחשוב עליך כל הזמן עד שזה ישגע אותו והוא יבוא אליך כדי שזה יפסיק כי הוא לא מודע ללמה זה קורה לו. כשרוצים פיצה הולכים לפיצריה ואז מפסיקים לרצות פיצה

Psychodal

New member
עזרה..

אני נשואה כבר 3 שנים ועכשיו אני בהליך גירושים עקב בעיות בנישואין.. תוכלי בבקשה לומר לי מה אמרה לך לעשות הקוראת בקלפים? בבקשה ממך.. אם מישהו יכול לעזור עכשיו זו את.. בבקשה ממך

למעלה