שאלה.

aviGODFATHER

New member
כרגע אתה מחוייב להסיע עד 2

בנובמבר נדע בדיוק מה החוק המעצבן הזה אומר, אבל עד נובמבר גם ככה לא יעברו לך השנתיים של הנהג החדש ככה שזה לא ממש משנה לך כרגע (אלא אם כן אתה מהאלה שמארגנים טיולים שנה וחצי מראש
)

גיא246890

New member
חחח משנה...

אני רוצה שיהיה לפחות נחמה שעוד שנה זה נגמר.!! כי אם זה עד גיל 21 מסכנים ההורים שלי כמה פעמים יקחו להם תאוטו..
איזה חוק מפגר!!! ירבאק במילא אף אחד לא מקשיב לו ומה שהוא עושה זה רק לדפוק תהורים ותנהגים.. ואני לא רואה שזה מוריד את כמות הנפגעים..

flutter girl

New member
אמ

"ואני לא רואה שזה מוריד את כמות הנפגעים". אל תשכח שגם הרבה מאוד לא מתחשבים בחוק הזה (כמוך!) אז מאיפה תראה שזה באמת עושה משהו? (לא שאני טוענת שהחוק הזה זה מה שיעזור)

aviGODFATHER

New member
מסכים איתך לגמרי...

אם אכן כולם ממלאים את החוק הזה, זה מעלה בצורה משמעותית את המכוניות על הכביש. דוגמא: 10 חבר'ה רוצים לצאת: בלי החוק - 2 מכוניות פרטיות ו-2 אנשים שלא שותים. עם החוק - 3 מכוניות, 3 נהגים שלא שותים, ואחד מהחבר'ה יצטרך לבוא באוטובוס (או לנהוג במכונית שלו לבד ואז זה כבר 4 מכוניות ואנשים שלא שותים). החוק מוסיף מכוניות ונהגים על הכביש - מה שאומר שיותר הרבה אנשים יצטרכו לא לשתות במהלך הבילוי אבל המצב "ייאלץ" אנשים לשתות ולנהוג.

למעלה