שאלה..

גם שלי לא גדל!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

מה הקשר היא לא אמרה שהיא הקליטה יש לה את הדי וי די אבל זה מבאס שככה הוא מפרסם תדי וי די ועכשיו כל מי שרוצה תדי וי די פשוט יכול להקליט.. ובאמת.. אתם יכולים להיות נחמדים יותר..

ofir1988

New member
תאמיני לי..

שאם היית מכירה אותי היית מבינה שאני מאוד נחמדה.. זה אתם שלא נחמדים!!

בוֹטן

New member
אני בהחלט תומכת

לדעתי זו הייתה החלטה די מטומטמת. לא הייתי מכריזה שאני לא אקנה יותר דיסקים שלא כי זה עדיין עברי אבל הוא איכזב.

mor298

New member
אוי, איזה שטויות!

לא הוגן? על מה אתה מדבר?! קודם כל, דבר בשם עצמך. אני ממש לא מרגישה שהכסף שלי הלך לפח. ומי שראה כבר את ההופעה הזאת וקנה? זה גם בזבוז? לא. זה מזכרת. וזה בכלל לא קשור מה שאתה אומר.. אותו דבר שתגיד למה לקנות דיסקים שיש דרך אחרת להשיג את השירים? אני לא רואה בזה כהוצאה מבוזבזת.. כל שקל שאני מוציאה זה מרצון, אני אישית לרגע לא מצטערת על זה. וכיף לי שיש את הדיסקים המקוריים, וכמו כן, גם את הדיוידי, שכמו שאתה אומר שאפשר היה להקליט, או סתם לראות. זה לא משנה. ואל תקנה, באמת עדיף
אם אתה אחרי זה מצטער על זה שקנית, זה באמת לא שווה את זה. אנשים שקונים דיסקים של אמנים מסויימים זה בגלל שהם אוהבים את המוזיקה שלהם, את היצירה, וזו דרך להחזיר לאמן שאתה אוהב.

../images/Emo45.gif מסכימה איתך

לקנות דיסק מקורית זה באמת דרך להחזיר לאמן שאוהבים על מה שהוא נותן לך

alwayschen

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

אני חושבת ששידרו את ההופעה בטלוויזיה כדי לתת קודם כל זכות לקהל שקנה את הדיסק ולא את הדי וי די (אני למשל) לראות את ההופעה וגם כדי לגרום לקהל שלא יצא לו ללכת להופעות של עברי לבוא ולראות מה זה הדבר האמיתי! ולהראות איך הקהל נהנה! אם אתה יותר לא קונה דיסקים של עברי בגלל שטות כזאת אז שיהיה לך בכייף אבל זה רק אומר שאתה לא באמת אוהב ומעריך ומתחבר לשירים של עברי כי אם כן היית לא היית נותן לשטות כזאת להשפיע עליך. תהנה מהדיסקים החדשים שתקנה =]

זה לא אותו דבר../images/Emo3.gif

זה נראה אותו דבר, אבל נשמע לגמרי אחרת. ב-DVD הסאונד בכמה וכמה רמות יותר טוב.

בוֹטן

New member
חחח נו ברור

כי בדיוידי עבדו חודשים לערוך את הסאונד הסאונד בהופעה כמו ששומעים אוות בערוץ 24 זה הסאונד המקורי עם כל הזיופים של עברי [כן, קורה לכולם] וחוסר ההתאמה עם הנגנים לפעמים וששומעים את יונתן או את הקהל יותר מדי, ואפילו פספוסי אקורדים וכו' וכו' חחח מסכנים כמה עבודת עריכה היה להם בטח בדיוידי זה נשמע מוקלט באולפן.

driffted girl

New member
נהניתי יותר מההופעה אתמול מאשר הDVD

כי כמו שאמרת- יותר מידי ערכו את זה...אז נכון היו פאקים בהופעה- בכל זאת הופעה LIVE, אבל זה כל היופי...באמת יש תחושה שהDVD זה כמו דיסק רק עם קהל

GinGit 8

New member
ראיתם את הפרסומת עם "ז'קט"?!

שמעתי את ההתחלה ופתאום היו לי צמרמורות! זה כל כך יפה! והבחור מהפרסומת היה איתי בחטיבה! תתלהבו ביחד איתי!!

nooooooa

New member
נצל''ש. ../images/Emo163.gif

סליחה על הניצלו''ש אבל ישלי שאלה קטנה..ואני אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בה.. מישהו יודע על שידור חוזר של פסטיבל השירים? כי לצערי הרב לא הספקתי לראות את כולו וגם כן לא הספקתי לראות את עברי שר.. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי תודה והמשך יום טוב
וכן זה למה אני ערה מוקדם כיאני פשוט צכ'ה ליסוע

ברוש15

New member
יש שידור חוזר בערוץ 24

אם אני לא טועה מחר...או היום..תבדקי באתר שלהם

mayushaa

New member
תודה:):)

יש לי עוד 2 שאלות חיחי איפה ההופעה הייתה בדיוק? ובאיזה תאריך? תודה ...

למעלה