שאלה..

mayushaa

New member
שאלה..

אתמול בערוץ 24 הייתה הופעה של עברי לידר.. האם זו אותה הופעה של הדיסק?

EyAL9678

New member
תסלחו לי אבל זה לא מובן, אני חושב

שנעשה עוול לאלו שקנו את הדיסק שלו ביותר מ80 ש"ח. עם כל הכבוד לטיפוח היצירה הישראלית- הרבה קנו את הדיסק כי הבינו שזו הדרך היחידה שלהם להגיע ולראות את המופע. ואתמול הם גילו שה80 ש"ח האלה הלכו לפח- לראות את אותה הופעה בערוץ 24 זה פשוט הונאת הצרכנים (במיוחד שעברי לידר בכמה הזדמנוית אמר כי לקנות את הדיסק היא "ההזדמנות היחידה של הצופים לחוות מההופעה שלי"). עם כל ההערכה שלי לעברי לידר- מה שהוא עשה אתמול היה לא הוגן. אני בטוח שאם הוא היה יוצא בהצהרה שאותו דיסק יוקרן בטלוויזיה הוא היה מפסיד הרבה מאוד (וגם הוא יודע את זה). מה שבטוח, אני לא קונה יותר דיסקים של עברי לידר.

maymayush

New member
אל תקנה.

אם אתה באמת חושב שלקנות את הדיסק של עברי זה בזבוז אז לא צריך. מתי הוא בדיוק אמר את זה? וגם אם הוא אמר את זה, קודם כל יש את הDVD, עוד דרך לראות את ההופעה, וגם מדיסקים אומנים מתפרסמים. מה אתה רוצה, שהוא יאמר 'אל תקנו את הדיסק שלי, גם ככה עוד כמה חודשים ההופעה תשודר בטלוויזיה, זה לא שווה את זה'? הוא הוציא דיסק הופעה, שגם הייתה מצולמת, וגם הוקלטה על DVD. מי שקנה את הדיסק רצה לשמוע את ההופעה במערכת בזמנו החופשי. זה דיסק. גם בשאר ההופעות של עברי יש שירים על דיסקים? אז למה שלא תקנה דיסקים וזהו?

meshi16

New member
צודקת ב100%

יש לי את הDVD ואני לא מצטערת לשנייה שקניתי אותו!! אז מה אם יש את זה בטלויזיה..?!(אגב יש שידור חוזר יום שבת ב22:00) ולא רוצה אל תקנה יותר דיסקים של עברי..ההפסד כולו שלך!!!!

ofir1988

New member
אל תקנה...אתה מאיים?!

קודם כל, ההופעה ששודרה אתמול לא היתה ההופעה שיש לך על הדיוידי, אולי השירים כן, אבל בדיוידי הושקעה עבודת עריכה וכו'..ואני אישית - חושבת שהדיוידי שווה כל שקל..כל שקל!! חוץ מזה שהטענה שלך קצת.. כי גם את השירים של עברי משדרים ברדיו ולצערי ניתן גם להשיג אותם להורדה באינטרנט, ..אז למה אתה לא אומר שזה חוצפה שעברי מוכר את הדיסקים שלו..אם אפשר להוריד מהאינטרנט או להקליט מהרדיו? תהיה בריא..זה מה שיש לי להגיד לך

may17g

New member
מה ההבדל?

לא ראיתי את ההופעה בטלויזיה מה ההבדל ביניהן? בטלויזיה יש את כל ההופעה המלאה?

ALoN ALoN1

New member
יש הבדל גדול בין להוציא סינגלים

ולעודד את מכירת הדיסק לבין להשמיע את הדיסק כולו ברדיו (ועובדה שעברי לידר לא עושה את זה). וכמובן שההורדה באינטרנט ירדה מהפרק בגלל החוקיות שבעניין. לא ראיתי את ההופעה אתמול ולא ראיתי את ביצועי העריכה, אבל איך שהבנתי ההופעה ששודרה בטלווזיה תואמת את הדיוידי. אל ישר תכוננו עליו. זה דבר תקדימי שהרבה אמנים לא עושים אותו. זה בדיוק כמו שעברי לידר ישמיע את כל הדיסק שלו ברדיו. זה בדיוק כמו שהוא ישים באתר הרשמי שלו את כל הדיסק להורדה. אז עדיין הייתם קונים את הדיסק? אני לא חושב.

ofir1988

New member
בטח שהינו קונים..

בגלל זה אנחנו נמצאים בפורום הזה, כי אנחנו אוהבים את עברי, את השירים שלו, וחלק מזה זה לקנות את הדיסקים !!!

EyAL9678

New member
את טועה. חלק מעידוד המוזיקה

המוזיקה הישראלית היא לקבל תוצר עבור מה שקנית- ופה אמנם קיבלתי תוצר, אבל תוצר ששוכפל בצורה חוקית במדיה הציבורית, ולזה אני לא מסכים. נכון שיכלתי להשיג את השירים האלה ב1001 דרכים, אבל כל עוד זה לא בהסכמת היוצר וזה בדרך לא חוקית- אני לא אעשה את זה. אם את כ"כ אוהבת את עברי לידר, למה שלא תשלחי לו בדואר 80 ש"ח. אני לא רואה הבדל גדול בין לקנות את הדיסק ואחרי זה לגלות שיכלת לראות אותו בטלוויזיה ובין לשלוח לו סתם כסף בדואר. בשני המקרים מדובר בכסף מבובזבז. זה היה ניצול ציני של הצרכנים.

ofir1988

New member
שיהיה..

תחשוב מה שבא לך.. באמת לא מעניין אותי.. הרי זה לא משנה, מה אני אגיד ומה אתה תגיד שנינו נשאר בדעה שלנו... אז בוא נחסוך ת'דיון המיותר הזה...

orpaz445

New member
תראה...

גם ההופעה של שלמה ארצי בקיסריה וגם ההופעה של שלמי שבת בקיסריה יצא עליהם דיוידי....ובכל זאת שידרו אותם בTV אז מנחם שזה לא רק עברי .ל. ותאמין לי שמלא קנו אותם...למרות שהם ידעו.. וטוב שעברע שם אותו...חסך לי כסף..מי שקנה הפסיד ג'ינס

TauberiT

New member
70 ../images/Emo3.gif

ובכל מקרה, בטח שזה שווה. לראות הופעה בדיוידי ובטלויזיה זה שונה לגמרי! בדיוידי יש רמקולים מגניבים כאלה וזה
חוץ מזה מה שאופיר אמרה ואין לי כוח לחזור סתם

אתה כל כך צודק

יש אנשים שעובדים בשביל הכסף הזה...וזה מבאס! זה גם שיקול מטומטם מבחינת כל הכסף שעברי היה יכול לעשות מהדי וי די הזה שכולם הקליטו...

ofir1988

New member
והכסף שלי גודל על העצים?!?

תאמיני לי אני עובדת קשה בשביל כל שקל, וכל סכום כסף שאני משקיעה בעברי, אני עושה את זה בשמחה... אף אחד לא הכריח אותך לקנות...אז אני לא מבינה מה את רוצה?! חוץ מזה שאם את באמת מעדיפה להקליט את ההופעה מאשר לקנות..אז..

למעלה