שאלה!! הורדתי את השיר "halo" של היילי ואיך הוא אמור להסתיים?!? כל מי ששמע את השיר?!?!
I Im All That New member 22/4/06 #1 שאלה!! הורדתי את השיר "halo" של היילי ואיך הוא אמור להסתיים?!? כל מי ששמע את השיר?!?!
ע ענבררר New member 22/4/06 #2 אם את שואלת זה אומר שהוא נגמר לא טוב נכון? אני יעלה את השיר לאתר ואני ישלח לך אותו במסר..
I Im All That New member 22/4/06 #4 עוד משהו... מישהו יכול לרשום לי את השירים של היילי בסדרה (כולל השירים עם כריס)?!? או לתת לי אתר שרשום בו את השירים?!?
עוד משהו... מישהו יכול לרשום לי את השירים של היילי בסדרה (כולל השירים עם כריס)?!? או לתת לי אתר שרשום בו את השירים?!?
G gali2006 New member 23/4/06 #5 ( מסתובבות באינטרנט שתי גרסאות של השיר בגרסא אחת זה נחתך באמצע והשיר פחות או יותר חוזר על עצמו אז שימי לב..השיר המקורי הוא 4:00 דקות. השמות של השירים: halo don't walk away When the stars go blue Elsewhere Let me fall
( מסתובבות באינטרנט שתי גרסאות של השיר בגרסא אחת זה נחתך באמצע והשיר פחות או יותר חוזר על עצמו אז שימי לב..השיר המקורי הוא 4:00 דקות. השמות של השירים: halo don't walk away When the stars go blue Elsewhere Let me fall
F freakone New member 23/4/06 #7 אהאה והכי טוב איך שכחתי אותו if you're missing וגם crazy girls אחלה שיר =]