mishael123
New member
שאלה
שאלה
האם מישהו יודע איפה נמצא צומת המסילות הגדול בישראל בלוד או בחיפה וכמה מסילות יש בו???
שאלה
האם מישהו יודע איפה נמצא צומת המסילות הגדול בישראל בלוד או בחיפה וכמה מסילות יש בו???
נראה לי שבלוד.שאלה
אני חושב שזאת לא היתה השאלה.נראה לי שבלוד.
שם ארבע מסילות נפגשות בתחנה אחת (-דבר פעוט ערך לעומת התמונה שצרפת...): מסילה מראה"ע, מסילה מת"א, מרחובות ומסילה מב"ש/י-ם. בת"א עומד להיות מצב דומה, כשיפתח הקו לראשל"צ מערב (בימינו אמן...), ולכן יידרשו ארבע מסילות בין התחנות בת"א. בחיפה יש רק מסילה מהדרום, מסילה מהצפון ושלוחה כמעט לא פעילה מהמזרח.
מהיכן בדיוק נלקחה התמונה?שאלה
חן מלינג, הנה עוד שאלה עבורךמהיכן בדיוק נלקחה התמונה?
שאלה:שאלה
זה מיועד לחניה של רכבות, לא למעבר.שאלה:
מה הטעם בכזאת צומת ש16 מסילות מתאחדות ל4? הרי רכבות ייצטרכו לחכות עד שתעבור רכבת אחרת כי יש 4 מסילות ויכולות להיות 16 רכבות! לא נוח יותר לעשות 16 רציפים או משהו? כמובן שזה יכלול אי סדר מוחלט אבל אפשר לעשותאת זה לא אי סדר אם לכל 4 מסילות יהיה טרמינל כזה קטן שאנשים יכלו לשבת בו ויש 4 כאלו לכל 4 מסילות ככה הרציפים יוצאים פחות מבולגנים.
סתם תהיה..זה מיועד לחניה של רכבות, לא למעבר.
יש גם מערכות מסילות כאלה שמיועדות להעמסת מטענים על רכבות משא.
ירידת הנהג מהקטר בת"א דרוםסתם תהיה..
אני לא רואה רציפים בין המסילות, אז נניח שהרכבות חונות שם, איך הנהג יוצא מהן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.