שאלה

milkibp

New member
שאלה

אני מניחה שהשאלה הזאת נשאלה כאן כבר מיליון פעמים, אבל אני חדשה אז תתחשבו.. אז ככה-אני מעוניינת להתחיל לדגמן ואין לי מושג מה עושים. נכנסתי לאתרים של כל מני סוכנויות, ורק באתר של סוכנות אחת היה מצוין שאפשר לשלוח תמונה בצירוף פרטים(וגם שם היה משהו בעייתי). בכל שאר הסוכנויות סתם היו מספרים או אימייל ליצירת קשר, ולא ציינו איזה פרטים לרשום ואיזה תמונות לצרף, אם בכלל. לפי מה שהבנתי אני צריכה ליצור קשר כדי שיזמינו אותי לראיון, אז איך אני עושה את זה? פשוט להתקשר או לשלוח מייל עם פרטים וכבר יחזרו אליי? ואם כבר אני שולחת תמונה אז אפשר לשלוח כל תמונה (ראש וגוף) או שצריך רקע מסויים וכו'? תודה מראש על כל תשובה!

../images/Emo140.gifברוך הבא לפורום:)

חכי 2 או 3 דק מנהל הפורום והגולשים בפורום בטוח יענו לך :):) אני לא רוצה להביא לך תשובה לא מקצועית:) בנתיים את יכולה לשים תמונה שלך זה יעזור:):)(סתם שנראה אותך:) ולרשום גובה ומשקל:):) וווששייי היה פה ברוך הבא:)

topagency2

New member
קודם כל שלום לך וברוכה הבאה

ראשית נשמח לראותך איתנו בפורום עוד הרבה זמן. בקשר לשאלתך רוב האתרים של סוכנויות הדוגמנות מאפשרים שליחת מייל ובמידה ולא תמיד ישנה אפשרות יצירת קשר טלפוני. אני אישית לא ממליץ על שליחת מייל כי בדרך כלל התגובה שתקבלי תגיע אחרי הרבה זמן או שלא תגיע בכלל. אני כן ממליץ על טלפון במידה ותתקשרי רוב הסיכויים שיזמנו אותך לפגישה לראות אותך להכיר ולראות אם את מתאימה להם. במידה והחלטת לשלוח מייל תצייני את הפרטים הבאים: גובה, גיל, משקל, צבע עיינים, צבע שיער וניסיון בתחום אם יש, בנוסף תצרפי תמונה, כדאי לצרף גם תמונת גוף וגם תמונת תקריב של הפנים שהתמונות יהיו באיכות טובה ורק שלך לא עם עוד אנשים בתמונה, הרקע לא משנה. בנוסף המלצה אישית ממני אל תסתפקי ביצירת קשר עם סוכנויות גדולות ומוכרות מכיוון שגם הסוכנויות הקטנות יותר והפחות מוכרות יכולות להציע לך המון דברים מעניינים ולפעמים טובים יותר מהסוכנויות הגדולות ותמיד שווה לנסות.

milkibp

New member
תודה על התגובות!

אני באמת אנסה להתקשר (למרות שאני קצת מתביישת...) זה יעזור לי מאוד לשמוע מבנות שניסו להתקשר-ככה לדעת מה שואלים ואם היחס אדיב... אני אשקול את העניין של לשים תמונה בפורום, למרות שאני די נגד פרסום תמונות ברשת (פסיכופתים והכל..). בינתיים כמה פרטים עליי- אני 167 ס"מ ושוקלת בסביבות ה-50 כרגע (בד"כ אני יותר רזה). עיניים חומות, שיער חום, וזהו בינתיים.

original jess

New member
../images/Emo207.gif שאלה../images/Emo26.gif

הגובה שלי הוא 160 והמשקל שלי הוא 50 בערך. לקיץ אני מתכוונת להוריד כמה קילוגרמים, הבעיה שאני לא יודעת כמה... אני לא רוצה להיות רזה מידי אבל יש כמה שומנים עודפים, כמה אתם חושבים שהמשקל האידיאלי לגובה שלי

mamoshit 19

New member
את כבר במשקל האידילי לגובה שלך..

את יכולה להוריד עוד 2 קילו אבל לא יותר... את שואלת כי את רוצה להיות דוגמנית או סתם את רוצה לדעת עם המשקל שלך טוב?

original jess

New member
אני א רוצה להיות דוגמנית

אבל רוצה שיהיה גופ יפה, ואני לא שמה לב אם אני רזה מידי בדר"כ, אז שאלתי את דעתכם... תודה

mamoshit 19

New member
אין על מה ../images/Emo8.gif

ובשביל גוף יפה לא צריך בהכרח להרזות צריך פשוט לעשות תרגילים לחיטוב הגוף... אני הולכת פעמים בשבוע להתעמלות שזה 20 דקות אירובי ו 25 דקות חיטוב הגוף.. ובגלל שאני לא מתמידה בזה ואוכלת ממש הרבה אני לא מצליחה להרזות.. מה לעשות אין לי כוח רצון חזק שאני רואה אוכל אני אוכלת אני לא עושה חשבון...

original jess

New member
אז זהו שגמלי אין כח רצון...

אבל אני לא אוכלת בלילה כשאני רוצה לרזות, זה ממש עוזר, לי לפחות. ויש לי די הרבה שרירים (יותר מידי. רגל של שחקן כדורגל) בעיקר כי אני רוקדת משו כמו שעה בערך 3-5 פעמים בשבוע...

topagency2

New member
תשובה

ראשית בהודעות הבאות שלך אנא פרסמי הודעה חדשה ולא בתוך הודעה קיימת. בנוגע לשאלתך אני מצרף מחשבון גובה ומשקל לבדיקה המחשבון לא מדייק תמיד אבל שווה לנסות http://www.zooloo.co.il/calc/c_dietm2.asp

למעלה