שאלה...

twyti

New member
נבהלת קצת , אה? ../images/Emo13.gif

אני יודעת שיש גם נערות שלוקחות 15-20 שקלים לשעה. זאת האופציה הזולה יותר.

Angel972

New member
לנו יש בייביסיטר בת 19 שלוקחת 20

אנחנו לא בטוחים ... אבל כשהיא תגדל ותהיה בת 20 ... נצטרך לעלות את התשלום ל 21

מוגזם בהחלט../images/Emo31.gif

לא מזלזלת בך חלילה
אבל עם כל הכבוד...{ויש כבוד} זה סכום בלתי הגיוני...

מסכימה עם מילקי

העסקתי כבר כמה וכמה בייביסיטרים ואף אחד לא לקח כזה סכום. על כולם סמכתי מאד ולא התאכזבתי. כבר פנו אלי כמה וכמה דרך הפורום (שומעים על אמא לארבעה ושולחים מייד מסר) ולמי שמבקש כאלה סכומים, אפילו לא עניתי.

אמברון

New member
בעיני זה לא מוגזם

25 ש"ח לשעה עבור טיפול מסור ואחראי בילדים שלי זה סכום סביר. אמנם גבוה יחסית ל- 15 - 20 ש"ח שמשלמים לנערות חביבות ומקסימות, אבל עדין בגבול הסביר. אני מעדיפה לשלם יותר למישהי בוגרת, מבוגרת ומנוסה 5 שקלים יותר. זה שווה ולו בגלל השקט הנפשי והביטחון שהיא תדע להתמודד עם מיני משברים לבד מבלי להתקשר אלינו בחצות ולהגיד שהבנדיטית התעוררה בבכי.

twyti

New member
רק שתדעי שאני לוקחת 25 ש"ח

ויש משפחות שלבד הציעו לשלם לי 30 ש"ח. אני מאד מודעת לזה שיש הורים שזה יקר להם, אבל אני שומרת להם על משהו יקר יותר ומשקיעה 200% מעצמי. יש הורים שמוכנים לסכום הזה.

twyti

New member
תגובה מבייביסיטרית

ראיתי מה רשמת ואני די מבינה את החששות שלך כי בכל זאת מישהי/מישהו צריכים להישאר עם היקר לך מכל - ולבד. אני אישית לא התחלתי לשמור אצל אף משפחה לפני שאני נפגשת קודם עם הילדים. ואני נדהמת כל פעם מחדש מהורים שמתקשרים אלי בפעם הראשונה ב 20:00 בערב ושואלים אני יכולה להגיע ב 21:00 , הם אפילו לא מכירים אותי! ואני בעצמי לא מוכנה ללכת כי אני לא רוצה שהילד שיתעורר בוכה בלילה עם איזה חלום רע יראה אותי ויבהל עוד יותר , תדעו לכם שהילד יכול לזכור את אותה בייביסיטרית לרעה רק בגלל זה. בכל אופן אני פועלת כך שאני מגיעה לפגישה עם משפחה חדשה אני מביאה להם מס' טלפונים של משפחות להמלצה וזה בדרך כלל משפחות עם אותו טווח גילאים של המשפחה החדשה. מצלמות? אני חושבת שאם הורה מכיר 100% את הילד שלו הוא לא צריך מצלמות בכדי להבין שמשהו לא טוב קורה בזמן שהוא עם הבייביסיטר.

תגובה לשירשור

אני גם ביביסיטרית, מאוד מנוסה. יש לי כבר 4 משפחות שאני עושה להם ביביסיטר קבוע כל שבוע (!) ועוד משפחות כשהן יוצאות לבילויים. אני אישית לא נפגשתי ממש לשעה עם כל משפחה לפני שהתחלתי לעבוד שם, אבל זה באמת חשוב לפגוש קודם כשהילד ער. דבר שני, מצלמות זה נורא! אני לדעתי עושה עבודה מאוד טובה, לא רק בשמירה על הילדים, אלא גם במשחק איתם- אני דואגת שהם יהנו, ואני משתטה. מאוד לא הייתי רוצה לדעת (או יותר גרוע, לא לדעת ורק לגלות אח"כ) שמצלמים אותי! זה יפגע בי מאוד, לא רק ריגשית (לא סומכים עליי בכלל), אלא גם התנהגותית- אני לא ארגיש בנוח לרוץ עם הילדים, לשיר להם, לשחק איתם- אני ארגיש שאני במעקב כל הזמן וההתנהגות שלי לא תהיה טבעית, כמו שאני תמיד, וכך לא הילדים ולא אני נהנה... בנוסף, דיברתם על גובה התשלום. אני לוקחת בדר"כ 20 שקל לשעה, לא משנה באיזה שעה של היום, או כמה ילדים. אבל יש משפחות שגם משלמות לי 18 ואפילו במשפחה שמשלמת לי 25 ש"ח לשעה. אני בדר"כ נותנת להורים לבחור את התשלום המתאים, אבל מתחת ל18 נראה לי מוגזם לגילי ולעבודה שאני עושה (שומרת על הילדים שלכם!)

twyti

New member
לגבי נוחות להשתולל עם הילדים

כשאת יודעת שיש מצלמה בסביבה, אני לא חושבת שזה אמור להפריע.. אני משתרעת על השטיח יחד עם הילדים ומתחילה להשתולל איתם בעוד ההורים בבית עסוקים בלהתארגן ליציאה וכך הילד כלל לא מרגיש עצב כשההורה נפרד ממנו. בלי קשר יש לי גם משפחות שאני עוזרת לאמא באופן קבוע לעשות את "טקס הערב" (משחק,אוכל,אמבטיה ולישון) וגם אז מרגישה חופשי להשתולל עם הילדים. הראייה שלי לגבי הצבת מצלמה היא שונה...

עינת רז

New member
ועוד תגובה לשרשור.....

בקשר למחירים שנכתבו כאן והבהלה שגרמו. לא ברור לי למה למנקה זה בסדר לשלם 35ש"ח לשעה, ולמי ששומר על היקר לכם מכל אתם נבהלים מ-25 - 30ש"ח לשעה.

שרית 80

New member
זה עדיין לא אותו דבר... עם יד על

הלב - ברוב המקרים לפחות חלק מהזמן את לא עושה כלום (כשהם ישנים...) 20 שקלים לשעה לפי דעתי זה יפה מאוד ואני לא חושבת שיש הצדקה ליותר מ 25 (גג) ש"ח לשעה. וכן, אין מה להשוות לניקיון.... ואני לא חושבת שההערה ל"מי ששומר על היקר מכל" קשורה, י יש הרבה דברים דומים (כמו שומרים בגני ילדים, ובקניונים) שלפעמים מקבלים אפילו פחות מ20 לשעה... זו לפחות דעתי

עינת רז

New member
"אפילו פחות מ-20ש"ח לשעה"

סליחה, אבל אני רואה בלשלם פחות מ-20ש"ח לשעה ניצול, וניסיון לחסוך על גב העובד. לא משנה, זה לא העניין. 20ש"ח לשעה זה יפה מאוד לילדות בנות 18 ומטה, שלרוב, ללא ניסיון תעסוקתי עם ילדים.

שרית 80

New member
לא אמרתי שפחות מ20 ש"ח לשעה זה

טוב רק נתתי דוגמה שיש היום עובדים שעובדים פחות מ20 ש"ח לשעה (ש18 ש"ח זה המינימום) וכן, הם עובדים בעבודות חשובות... ואת חושבת כמוני אם את אומרת ש20 ש"ח זה יפה מאוד... רק שאני חושבת שזה גם לא נורא לשלם לילדה בגיל 17 בערך 18 ש"ח לשעה...

twyti

New member
זה ממש כמו לשלוח את הילד

לפעוטון שלוקח 1000 שקל או לפעוטון שלוקח 2000 שקל למה הרבה הורים מעדיפים לשלם ליקר יותר גם אם אין להם כספים מיותרים? התשובה די ברורה

שרית 80

New member
אז גם בקשר לפעוטונים שלוקחים המון

כסף אני לא בעד... גם אני הייתי רוצה לשלוח את הילד שלי לפעוטון עם 8 ילדים (לדוגמה) אבל עם סכומים כאלה זה לא הגיוני... אבל זה כבר ויכוח אחר

למעלה