שאלה...

talia 2

New member
שאלה...

האם אתם בוטחים בשמרטף/ית שלכם ב 100%? מעולם לא השארתי את ילדיי עם אדם זר... תמיד נעזרים בהורים (קצת רחוק) ובחברים (לפעמים לא מסתדר). זה מתחיל קצת לעייף. ועדיין... מתקשה "להתחיל עם זה". נשמע הגיוני?

d a l i a l

New member
בהחלט נשמע הגיוני. יש לי הצעה

הזמיני את הבייביסטר לשעה, כאשר את בבית. שתשחק עם הילד, תספר לו סיפור וכך תוכלי להציץ בה מהצד. בשלב הבא - צאי לשעה והשאירי ערוץ פתוח. למקרה חירום. תהיי חייבת לבטוח בו/ה - עד שלא יוכח אחרת.

Angel972

New member
יש לי חבר שרכש בתאילנד

מצלמה קטנה צבעונית ואלחוטית את יכולה לשים אותה בסלון נניח, ולהקליט כל מה שקורה כשאת לא נמצאת. רק לשם ההגינות - חשוב להגיד לבייביסיטר כי המצלמה עובדת ובשביל שזה לא יראה מוזר, אז אפשר להגיד שזה מחובר למערכת האזעקה בבית, ומצלם 24 שעות. אגב - אם תגידי לבייביסיטר שיש מצלמות עובדות, גם אם אין לך ... את יכולה להיות הרבה יותר שקטה
איזה מזל שאנחנו מכירים את הבייביסיטר שלנו וסומכים עליה ב 100%

d a l i a l

New member
אני חושבת שזה נורא../images/Emo31.gif

ואני בטוחה שלא היית מסכים שישימו מצלמה במשרד שלך, שתצלם כל תנועת יד ותקליט כל מילה היוצאת מפיך. נראה לי קצת מוגזם. בטוח שיש דרכים אחרות לוודא שהבייביסיטר אמינה וטובה לילדים.

Ritrita

New member
אני חושבת שזה ממש ממש נורא!

אני לא הייתי מוכנה לעבוד עבור משפחה שמרגלת אחריי! אני חושבת שבייביסיטר, עם כמה שזה קשה לסמוך על בן אדם זר, זה משהו שצריך ללמוד להסתמך עליו בשלב מסויים. זה מפחיד, זה קשה, אבל דווקא בגלל שהבנאדם שאתם שוכרים אותו - ישמור על ילדכם אפילו ביתר קפדנות ממה שאתם הייתם שומרים
אני, כששמרתי על ילדים, בלילה למשל.. נשארתי ערה עד 4 לפנות בוקר אם היה צורך, עליתי לבדוק אם הכל בסדר עם הילד ושהילד נושם כל רבע שעה בערך - בלי לעצום עין, רק בגלל שידעתי שזה ילד של מישהו אחר. אפילו ההורים צחקו עליי שאני ערה כשהם חוזרים.. הרעיון של לעשות פגישה של שעה בערך עם השמרטף כשגם אתם בבית הוא דווקא טוב לדעתי. ככה תוכלי לפחות להרגיש שאת לא משאירה אותו עם אדם זר לגמריי..

Angel972

New member
לא לכל אחד יש את המזל שיש לי ...

בעובדה שאנחנו מכירים ויכולים לסמוך על הבייבי סיטר. שנית ... כבר היה פה דיון בעבר, בשרשור של המצלמות בגנים ובשרשור על המטפלת המתעללת ... אני בטוח שאם רוצים רק ללמוד להכיר את הבייביסיטר, אפשר להקליט באופן חד פעמי מי אמר שמשרד שלי אין מצלמות
מה את חושבת אנחנו משדרים באתר שלנו
תיכנסי פעם ... www.s e x at the office.com חחחח

מצלמה על ביביסיטר,רעיון גרוע../images/Emo31.gif

יש אינטואיציה ומה שנקרא "קליק". אם אין את אחד מהשתיים,לא מזמינים את הביביסיטר. אבל להניח מצלמה
לא הייתי רוצה שהבת שלי תעשה שמרטפות במקום שחושדים בה
או לא בוטחים בה

keroit

New member
בעייני זה ממש נורא, רעיון גרוע.

אני לא הייתי מסכימה לעשות בייביסיטר אצל אנשים שבודקים אותי בעזרת מצלמה
. ואם מגרד לי התחת? אני צריכה שכולם יראו את זה?
סתם, עזבו

ולגבי השאלה....

מתי להזמין ביביסיטר... בדיוק ממתי שאת שמה לב שזה טירטור לסחוב את הילדים להורים,או שזה כבר לא נעים להתעלק על חברים,או שסתם בא לכם לצאת בערב ספונטני ואין מי שישמור על הילדים... בשלב ראשון שומעים מפה לאוזן,את שואלת חברה והיא נותנת לך את שלה או שמפנה אותך לחברה שכבר יש לה ביביסיטר.אחר כך את כבר מה שנקרא "בעניינים" את כבר מכירה ביביסיטרית אחת....והיא כבר תדאג להכיר לך את החברות שלה
ועדיף שיהיו לך כמה ברזרבה,למקרה שהקבועה שלך עסוקה. בהצלחה

רחלילי

New member
אנו כמוך

לא השארנו אותו מעולם עם אדם זר, הכי הרבה היה עם הבת של השכנים לשבע דקות כשהייתי חייבת לצאת ובעלי נתקע בפקק. עוד כמה פעמים עם סבא סבתא, והרי לכם הורים שפשוט לא יוצאים מהבית. אין לי לב שהוא יתעורר למישהו זר ולא לאמא.

עינת רז

New member
פעם ראשונה הוא יתעורר למישהו זר,

ובפעמים האחרות הוא כבר יכיר את הבייביסיטר. מה כבר יכול לקרות? - הוא יבכה קצת, אבל אם זו בייביסטר טובה או טוב, תוך שניות הילד ירגע ויהנה. לא צריך להפסיק את החיים עם בוא הילדים.

rusty

New member
גם אצלנו זה ככה בדיוק, רק עם ההורים

וזה כבר הפך להיות מסובך להוציא אותם בכל פעם, בעיקר בחורף. כשאנחנו רוצים לצאת, ממשיכים להביא את ההורים אלינו או שאת הילדים להורים. אני עדיין לא מסוגלת להשאיר אותם בלילה בלי השגחה של מישהו קרוב. ולמה? זה מאוד קשור לזה שהקטנצ'יק שלנו מאוד שובב, ואפילו רגע אחד ללא השגחה יכול להיות מסוכן, וגם בגלל שהוא לא נרדם לפני 22:00 -23:00 ומשגע אותנו וגם בגלל שהוא לפעמים חוטף התקפי סטרידור, בלי כל אזהרה מראש, אז הכי בטוח, בנתיים, שיהיה אצל ההורים. לדעתי, זה נורא תלוי בילדים, אם הם נרדמים מוקדם יחסית ואין בעיות מיוחדות, אפשר בהחלט למצוא משהי אמינה, לנסות פעם-פעמיים כשאתם בסביבה הקרובה, וזהו.

talia 2

New member
הרבה פעמים הייתי קרובה...

ליום נסיון עם בייביסיטר (כהצעתה של דליה), אבל תמיד התחרטתי ברגע האחרון. הבעיה היא שנראה לי שהגענו למצב של "חייבים להעיז". נראה לי שנעשה מחקר מקיף בנושא עד שנגיע ל"אחת". שאלה נוספת: מה טווח המחירים לשעת בייביבסיטר?

cr

New member
ברגע שהילדים גדולים- מדברים,

יכולים לבטא תחושות/שביעות רצון וכו', יותר קל, הם יוכלו לספר לך מה היה, אם לא יהיה להם טוב את תדעי, גם לדעתי ההצעה לשעה משותפת כשאת בבית להיכרות - טובה, וחשוב להגיד להם שאתם יוצאים ו-X תשמור עליהם כדי שלא יקלעו לסיטואציה שמתעוררים ו-"מישהו אחר " בבית...

לגבי מחירים...

אני משלמת 20 ש"ח לשעה.ובהרבה מהמקרים "מעגלת" כלפי מעלה בזמן התשלום. תשמעי, "השד" לא כל כך נורא. נכון שלאחרים קל יותר לדבר.את בני הבכור שהיום הוא בן 18 לא השארנו לבד עד גיל 4.לבד זה אומר שגם לא השארנו אותו עם סבא וסבתא. הוא היה צמוד אלינו כולל בילויים בערב אצל חברים. הרגשנו שאיך שאנחנו נוהגים הוא לא כל כך סביר. הלכנו לבית ספר להורים "אדלר" ושם ממש "לימדו" אותנו איך להשאיר אותו בלעדינו. הפעם הראשונה היתה מאוד קשה לנו.השארנו עם סבתא,יצאנו לעשות טיול ברגל וחזרנו אחרי שעה.לא היינו מסוגלים לצאת "לבילוי" אמיתי,סרט או מסעדה. לאט,לאט השתחררנו... אין ברירה,צריך לעשות את זה מתי שהוא...

מיקלול

New member
בהתחלה הבן שלי היה נלחץ כשמישהו

מאיתנו היה יוצא לטיול עם הכלבה, כי היינו נעלמים לו. ואז למדנו להגיד הכל גלוי : אמא יוצאת לטיול.. היא כבר חוזרת"..."אמא ואבא הולכים , נחזור יותר מאוחר" ולא בורחים יותר. הגענו למצב שהוא סוגר אחרינו את הדלת ואומר ביי ביי. וממש לא מתרגש כשאנחנו הולכים. הבעיה היא יותר שלנו: קשה לי להפרד ממנו להרבה זמן, גם ככה יש לי יסורי מצפון שאנחנו לא מספיק איתו, ואנחנו אלה שחושבים שהוא לא יסתדר ולא יהיה לו טוב. אני חושבת שהוא יסתדר עם כל אחד. מה שצריך לדאוג באמת שאנחנו משאירים אותם עם הבן אדם הנכון. עד עכשיו רק סבתא שמרה עליו, עכשיו התחלנו קצת עם האחיינית שלי, בת 15 אבל רק כשאנחנו במודיעין. גם אנחנו מחפשים מישהי שאפשר לסמוך עליה ושתהיה ניידת.

למעלה