שאלה

Punkitty

New member
שאלה

שלום,שאלתי כאן כמה פעמים שאלות על מאגיה ואיך להתקדם בה, ואמרו לי להתאמן. רציתי לשאול, איך להתאמן בדיוק? במדיטציה, בקריאה, במה? ואחרי שאני כביכול מתאמנת, כיצד אני מייסמת את זה? ועוד שאלה.. .היכן אני יכולה להשיג ספרים בעברית(.(אני רק בת 13, קצת קשה לי לקרוא ספר שלם באנגלית
) על מאגיה, ואיזה ספרים הייתם ממליצים. תודה רבה

ToryMaster

New member
את לא מסיימת להתאמן, זה קודם כל

מאגיה\ לפחות בעיני, היא עצם האימון והלימוד, פחות מאשר הביצוע. אז, מדיטציה זו אופציה טובה להתחיל ממנה, גם דמיון מודרך. בנוגע לקריאה, מאמרי הפורום לרשותך, ואני ממליצה בחום לבקר גם בHttp://www.magick.co.il ולקרוא את קטגוריית מאגיה שתיתן לך בסיס טוב. ספרים בעברית שאני מכירה הם עוצמת האדמה של סקוט קאנינגהם [בעיני הוא טוב, אבל לא מספיק ממצה] שנכתב מנקודת מבט וויקאנית, ו"וויקה" של אותו הסופר, שבאנגלית הוא טוב, אבל אני לא יודעת איך התרגום שלו.

Swicca

New member
רק רציתי להוסיף

לדבריה של מנהלת הפורום, ולציין שזה יהיה גם רעיון טוב להתחיל עם תרגילים שמתרכזים ב"תיעול אנרגיה" בשביל שתיהיה לה פרקטיקה ולא רק ידע שהיא לא יודעת איך להשתמש בו. וכה, שילוב של תרגילי דמיון וריכוז בהחלט דרך מוצקת להתחיל. :) בהצלחה(!).

ToryMaster

New member
זה נראה לי ברור

מכיוון שבמאמרים במג'יק יש אחד שמתעסק בדיוק בזה, ומציע כמה תרגילים טובים. תום, אל תשכחי לעדכן אותנו, כן?

למעלה