שאלה....

Music4Life

New member
רותם בע"ה השנה שרית תתקשר...

אני מקווה... פעם אחת בחיים לפחות, נו. I wish.
ובאמת, אתה מוזמן לנסות לעבוד עליי...ספק גדול אם תצליח!!

ב"ה הלוואי ששנה הבאה

תיתקשר גם אליי פעם אחת נו מה שיחה קטנה בבקשהההההההההההההההההההה

נכון אתם צודקים ../images/Emo45.gif

בני אדם הם לא מלכים ולפעמים הם עושים טעויות ורק כך הם לומדים

היא כעסה אלייך לא אליי

חחח כול העצבים שלה את קיבלת לא אני ואני ניכנס למשרד כולי פחד חחחחחחחחחחחחחחחח..

../images/Emo178.gif ברור כי אותי היא ראתה ../images/Emo123.gif

כמה ימים אחרי שזה קרה ואותך שלושה שבועות אחרי

אי אי אי הגזמת 3 שבועות עלק

כולה שבוע אחרי את הכנת את העוגה והכלת אותה לבד חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב יאללה בסוף יצא שירשור מה זה השירשור הזה מה זה לא קשור לפורום חחחחחחחחחחחח..

בונה יקרועייים... חחחחחחחחח

גם אני חיכיתי אז עם אמא שלי.. רותם ורחל ראיתי אתכם.. (אבל כבר דיברנו על זה בשירשור שעשינו אחרי ההופעה..
חחחחח) באמת היה שווה... בלי להיטים, אבל בהחלט נהניתי... אני מה זה מחכה לקיסריה... ווה ווה... גם רואים את שרית (כן, גם אתכם
), גם כל הצחוקים שהולכים שם, גם המוזיקה והטונים והקצב.. והכל ביחד.. חבל שזה רק פעם בשנה (מצד שני, הארנק שלי מודה מאוד שזה רק פעם בשנה...
אבל כל שקל שווה את זה)... אם כבר אז כבר- הנה תמונה שלי ושל שרית מקיסריה 04... וואי זה מלפני שנה וחצי.. אני נראית פה כמו ילדה קטנההההההההההה!!!

Music4Life

New member
רגע צוריה, והיום את נראת כמו...

אישה מבוגרת???? {חחחחחחחחח מצחיקה את}

לא ניבה.. חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח מה אני אגיד לך.. אני מלאה קמטים סתאאאאם... פשוט אני נראית שונה.... אני זוכרת שבהופעה הזאת הייתי עם שיער פזור... ואעעע... כ"כ שנאתי אותו!!! הרגשתי שהוא נפוח מידי והתעצבנתי.. אז טיפה לפני שנכנסתי למאחורי הקלעים אמרתי לעצמי- טוב, אני אעשה קוקו והוא יהיה פחות נפוח והרבה יותר נורמלי... ככה גם לא יהיה פאדיחות משרית והתמונה תצא סבבה... חח ניכנסתי ומרוב התרגשות לא פתחתי תקוקו.. לא שהפריע לי, פשוט זה היה קטע נורא דבילי... חחחחחח וכל פעם שאני רואה תתמונה הזאת אני נזכרת...

כן דיברנו על זה חחח

איזה קטעים היה חחחחחחחחחחח.. יאאללה מתיי קיסריהההההההההה.. באמת חבל שזה פעם בשנה למה לא פעמיים שלוש גג ארבע

רותם-

נצנצים מפוזרים בכול פינה ??? מעלה לי זכרונות לא כ"כ טובים משם... חחחחחחחחחחחחחחחחחח שמסתכלים על זה אחורה- אני צוחקת על זה... אבל ראיתי זכוכיות קטנות קטנות... וחשבתי שזה נצנצים.. והתעסקתי איתם בכיף שלי.. שיעמם לי בידיים... אח"כ גם תופפתי עליהם... חחחחחחח וכל השאר היסטוריה (אוי אני מתחילה להישמע כמו מורה!)

MISS MUSIC

New member
ניבניב... כנסי../images/Emo27.gif

קודם כל מה שרשמת זה לא מדוייק כ"כ... למשל ההופעה ב"היכל התרבות" ב1999 היתה בכלל ביוני (12.16.99) ההופעה השניה ב"היכל התרבות" הייתה בכלל ביולי (27.7.00) בטח את לא מבינה מה קשור ההיכל לקיסריה אבל קיסריה זה כביכול שידרוג להיכל... יענתוווווו ביותר גדול כזה... ההופעה הראשונה של שרית בקיסריה היתה במאי (31.5.01) וכל השאר בספטמבר... (10.9.2002) (26.9.03) (27-28.9.04) (28-29.9.05) מה שאני באה להגיד בזה זה שיש נטיה לכיוון ספטמבר וגם לכיון מאי-יוני-יולי ככה שאי אפשר לדעת... הם יכולים להחליט פתאום שבא להם בכלל על מרץ-פברואר (סתם דוגמא- בלי קשר למציאות)... כמו שקרה למשל עם שתי האלבומים האחרונים של שרית ("חגיגה", "מיס מיוזיק"). בדר"כ הם היו מוציאים לפחות תקליט אחד בשנה (ובטווח החודשים אפריל-מרץ) ועכשיו זה שנה וחצי לאלבום (ובכלל באוגוסט ודצמבר...) מה שנותר לנו הוא... לחכות בסבלנות... היא משתלמת
חחחחחחחחחח חפרתי...

למעלה