שאלה....

ILANLLN

New member
שאלה....

מישהו יודע מתי מתוכננת הופעה בקיסרייה של האלבום החדש??

Music4Life

New member
כמו בכל שנה.......

בערך התאריכים: 28.9- 29.2 {ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה} תאריך מדויק ינתן בהמשך החודשים הבאים...עוד מוקדם מידי. וואי קיסיריה
...אמאל'ה, אני עדיין זוכרת את הקיסריה הקודם, כאילו זה היה אתמול, איזה התרגשות..משהו אששששש....

ההכנות כבר התחילוו

ההכנות לקיסריה 2006 כבר התחילו אותם מתכוננים כבר וואי איך אני זוכר את קיסריהה וואי וואי באמת כאילו אני זוכר כאילו היה אתמול וואי עוד 5 חודש וקיסריה 2006 איזה היתרגשותתתת.. זאת אומרת שבעוד 3-4 חודשים מתחילים עם מכירת הכרטיסים וואי ניראה לי השנה הולך להיות פיצוץץץ

Music4Life

New member
אווו fuckin וואה ../images/Emo2.gif

סליחה על השפה שלי
חיחיחי אבל וואי...ביומולדת שלי בערך כבר יהיה לי כרטיס לקיסריה! יואו...איזה כיף! אין אין...אני מזה מתרגשתתתתתתת חצי שנה לפני המופע, נו ראיתם מזה
זה פשוט לא יאומן. ההופעות בקיסריה - זה ליגה רצינית. מה זה היה לפני כמה זמן ההופעה...אני זוכרת כל פרט ופרט..איך כמעט פספסנו ת'הסעה, הכל בגלל שרה...
סתם כפרולה, זה לא בגללה..אבל היו קטעים... חחחחחחחח אחח רותם רותם...אתםפ נתקעתם שם חחחחחחח נו נו נו

חחחחחחח ניבה את מזכירה לי את היום

הולדת שלך את זוכרת? יתן לך רמז -טלפון-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

Music4Life

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifיואו רותםםםם!!!

חתיכת מניאקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! {חחח} ואומנם אני יכולה לצחוק על זה עכשיו - אבל זה לא מצחיק!!!
זה מה שמגיע לך! וכולם שידעו איזה רשע אתה: שיומולדת שלי, לפני שנה, רותם התקשר אליי ואמר שהוא מהמשרד של אי ג'י..עבר עליי ששרית רוצה לדבר איתי בטלפון..ואני כמו סתומה האמנתי (לא יודעת איך ולמה) וקפץ לי הלב לתחתונים ואח"כ לשמיים..
חחחחחחחח יואוו אמא! איך קפצתי..איזה פאדיחה...
תגידו לו איזה רשע הוא! מגיע לך מזה מכות רצח!!!!!!!
אז אנשים ראיתם? השנה - אין מצב שתוכל לעבוד עליי!! אני מכירה את עדי ואת הקול שלה ואת אבי ...ואת מירב ואיש לא יעבוד עליי (בטח שלא אתה!) חיחיחי.. מקווה שהפעם באמת תנתן לי סוף סוף ההזדמנות לדבר עם שרה בטלפון, כי מעולם לא זכיתי לכך, לצערי.

חחחחחחחחחחחחחחח ניבה

איזה קטעים זה היה אף פעם אני לא ישכח את זה וואי חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי וואי ניקרעתי עכשיו ניבה חחחחחחחחחחחח.. אוףףף השנה אני יחפש דרך אחרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

gilad music

New member
ניבה יש לי הרגשה שקיסריה 06 יהיה

בחודש יוני או יולי ויהיה כולל את הרפרטואר של "מיס מיוזיק" ואת ההופעה הזאת יוציאו לדיוידי , כי קיסריה 05 היתה נטולת להיטים חדשים פרט ל4 אם אני לא טועה, ולדעתי לא יוציאו דיוידי של הופעה שאין בה לרוב חידושים מבחינת שירים.... אני משער שגם ספיישל טלויזיוני שכולם מצפים לו מקיסריה 05 לא ישודר כי בתכלס אין טעם מהסיבה שפירטתי הנ"ל.... כדאי להיתכונן כי קיסריה 06 ניראה לי קרוב מאוד....

Music4Life

New member
יולי...היומולדת שלי...../images/Emo9.gif

נו מי יודע. מחכה ונראה....אבל בכל שנה (נרא הלי) זה יותר בערך בתאריכים האלה, שציינתי לא? פעמיים הייתי בקיסריה ופעמיים זה היה באותו תאריך.

חח כן אהה ניבה

ניתקענו שם (אני ורחל) בקוררר שם הלכנו משם רק ב 6 בבוקר שהתחיל תחבורה ואי אבל איזה קטעים את לא מטהרת לך הלכנו לאיפה שהרקדנים מתלבשים וראיתי דף של רשימת השירים של שרית ומה כול אחד לובש ואיך ההופעה מתוכננת את רואה נצנצים מפוזרים בכול פינה את רואה כולבים ומדבקות על הכולבים עם שמות בקיצור היה דיי חוויה נחמדה ראינו איך פורקים את הציוד איך נ\מנקים את המקוםם

תלוי איפה אתה רוצה לשבת

המחירים נעים בין 75-150-230 ניראה לי שהשנה זה יהיה 250 למקומות הראשונים כול שנה זה עולה בקצת

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רותם איזה קטעים היה שם את זוכר את הלחמניות שאכלנו
ושראינו איך מפרקים את הבמה היה כזה מצחיק

חחחח כן אהה

עם הלחמניות האלו חחחחחחחחחח.. רחל את הבמה אי אפשר לפרק את התאורה פירקו

חחחחחחחחחחחח טעות שלי ../images/Emo163.gif

לפחות היה לנו שרותים אבל היה מזה
קפנו מיקור

השירותים היו נעולים

לא היה שירותים כן היה ממש קר ואני עוד הייתי עם חולצה אחת בררררררררררררררררררר

חחחח לומדים מטעויות

את זוכרת איך היתעצבנת שם חחחחחחח.. כמה צחקתי אלייך חחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אני לא יפרט מה אמרת שם ...

למעלה