שאלה

תשתחררי... הכל עניין של גישה...

במקום להעביר ביקורת...הייתי שמחה לשמוע את דעתך בסוגיה ... אבל כשאין דעה... מתחילים "למשוך בצמות"... העיקר לחייך! :)

שני 12345

New member
תבעט לה בתחת

אשה שבוגדת אין מה לישאר איתה אפילו לרגע ! אם בזה אי אפשר לסמוך עליה אז במה כן??איכס !!! וכל אלה שטענו שזה בגללך סתם מדברים שטויות אני בטוחה שהם רווקות וחושבות שנשואין זה כמו חברות. לך תימצא לך תאישה שלך הבוגדת לא!

שני 12345

New member
כן.נשואה.אגב אני רואה שאתה מסלולארי

אז כדי שמה שאתה שולח לא יישלח מספר פעמים אז ברגע שאתה שולח הודעה צא מחיבור האינטרנט ואז כנס שוב.

זה לא קל לסלוח ולשכוח

גם אם היא זאת שבפועל בגדה. כמו שאמרת, יחס גורר יחס. כנראה שהרגישה לבד בעקבות היחס שלך, ולכן עשתה זאת. לא שזה בצדק, אבל לכל אחד יש דרך שונה להתמודד עם הדברים. אם אתם באמת רוצים לשקם את הזוגיות שלכם, אתם צריכים להיות פתוחים וסובלניים. צריך רצון להשקיע בשני, להיות יחד, לשתף, לדבר ולרצות. בין היתר ממליצה לכם ללכת לטיפול זוגי או ייעוץ. כל זאת בהנחה ששניכם רוצים. אם זה לא הדדי, זה לא יצליח. אתה צריך לזכור שדברים כאלה לוקחים זמן, וזה תהליך שנבנה לאט. ו - הכל מתחיל מחוץ למיטה! אם בחיי היום יום תשקיע בה, היא תשקיע בך בחזרה במיטה. ככה זה נשים :p תביא פרחים, תפרגן, תעזור במטלות הבית, תעשה לה הפתעות, קח אותה לבלות ועוד.. לכל אלו יהיו תוצאות, ובסופו של דבר המתח יתפוגג והשגרה תחזור. אבל אתה חייב סבלנות והרבה רצון. בהצלחה.

א: אל תבנה יותר מדי על טיפול זגי

המטפלים הזוגיים לא יכולים לעשות נפלאות. בסה"כ אתם תשבו אצלו ותספרו לו, ליועץ את הטענות שיש לכל אחד מכם כלפי השניה. כדי לפתור את הבעיה בינכם אתם צריכים לשבת שניכם לבד ! לדבר ! ולהקשיב ! אחד לשני. זאת נקודת המפתח וזה המשפט הכי חשוב בכל העניין. אתם ורק אתם יכולים לפתור את הבעיות בינכם. שום מטפל לא יעזור בעניין. אנשים טועים לחשוב שמטפל זוגי הוא כמו כל בעל מקצוע. יש בעיה ? הולכים למטפל מספרים לו והוא כבר ידע איך לפתור את הבעיה. זו טעות רווחת. אבל מטפל זה לא אינסטלטור ולא חשמלאי והוא לא יפתור לכם שום בעיה. אין לו פתרונות בכיס. המטפל בסה"כ יקשיב לכל אחד מכם וידאג שאתם לא תתפרצו אחד לדיברי השני. אז לנהל שיחה אתם לא יכולים לבד ? השיחה בינכם היא מחצית הדרך לפיתרון. השיחה צריכה להיות ואני מדגיש כשצד אחד מדבר, השני מקשיב אם אתם לא תקשיבו האחד לדיברי השני אתם לעולם לא תפתרו את הבעיה. הבעיה היותר חמורה במה שתיארת זה ששאישתך נשכבת ולא ממש משתפת פעולה ואפילו "עושה לך טובה" שהיא נעתרת לשכב איתך. אני לא מכיר את אישתך ולא מכיר את מבנה האישיות שלה. אולי היא ילדותית. אבל אם אחרי מה שעשתה היא עוד עושה פוזות, אני הייתי מציע לך להתעשת ולהתחיל להיות גבר. יש שני פתגמים באנגלית : "בלכתך אל האשה קח את השוט. " והפתגם השני "גבר צריך לעשות מה שגבר צריך לעשות" לא שאני מציע לך להכות אותה חלילה אבל תתחיל לתפוס את העניינים בבית ולא לתת לה לפרפר אותך בכל מיני שטויות. תתחיל להיות הגבר בבית. אני לא רוצה להרחיב כאן אבל אם אתה רוצה לשמוע עוד, תפנה אלי במסר אישי. בהצלחה

מה שאתה מתאר לגבי טיפול זוגי

זה עוד טוב. יש זוגות שהולכים לטיפול הזה מתוך מחשבה שהמטפל יצביע על כל אחד ויגיד מה הוא צריך לשנות ובמה הוא לא בסדר...שאולי אפילו ישמש כמעין בורר או אפילו שופט. זה כל כך לא נכון...המטפלים האלה נוקטים בגישה נמנעת...הם רק מנסים לדובב את בני הזוג, "להציף את הכאבים", לגרום להם לחשוב שהם מוצאים בעצמם את הבעיות ואולי לתת להם אשליה של קתרזיס...למה שיקחו אחריות ויבואו אל בני הזוג בקביעות פסקניות (ובצדק מבחינת המטפלים) ? היתרון הגדול שלהם הוא שאצלם יש יותר סיכוי לתקשורת כנה בין בני הזוג ויותר חשוב מזה להקשבה - דברים שלמרבה הצער בהרבה מקרים לא ניתן להגיע אליהם בסתם שיחה ב-4 בעיניים שלא עולה כסף בבית...

daniella1980

New member
התחלת טוב, סיימת ג-ר-ו-ע.

שלא לומר עלוב. מקווה שהבחור שנשמע חביב, לא יקשיב לפסקה האחרונה האידיוטית שלך, מקווה שכן יקשיב לשאר. (הפרעה דו קוטבית?) איך התחלת עם הקשבה הדדית וזוגיות ושיתופיות ורגישות והאזנה וביחד, ועברת ל**אלימות**, **סקסיסטיות**, שוביניזם, ילדותיות וחוסר הבנה משווע. זה שיש חוסר הדדיות משוועת ביניהם לא אומר שהוא פחות מגבר או בנאדם ראוי, זה שהוא צריך לכבד את עצמו, לא אומר שהוא צריך להפוך ל"גבר בבית", הם יכולים להיות גם שני בני אדם שחולקים חיים ומקשיבים זה לזה, ולא "הגבר" והיא. חבל חבל שהרסת.

דניאלה יקרה

יש אנשים שמדברים מתוך ניסיון ויש כאלה שיש להם דעות עלדברים שהם לא חוו ולא ניסו. אני הייתי שם. את עדיין לא. פה זה מתחיל ופה זה נגמר.

שלומי2490

New member
יש לה מישהו אחר,שוב ל../images/Emo189.gif שלך

תלמד מנסיון, שינוי כזה אומר שיש לה את זה בחוץ ואיתך זה בשביל להשתיק אותך. שים לב "גבר"

למעלה