שאלה

blipshitz

New member
שאלה

שלום, אני חדש בפורום. אולי תוכלו לעזור. רקע: אשתי היא האשה היחידה שהייתי איתה אי פעם מבחינת יחסי מין. אנחנו חווים עכשיו משבר של זוגיות, שבמסגרתו אשתי שכבה עם אחר (מכר שלה), ואני סלחתי לה, אולי מוקדם מידי. לא שאני הייתי טלית שכולה תכלת מבחינת היחס שלי אליה עם השנים (אם כי לא הגעתי לדרגה כזו של בגידה בה עם אשה אחרת). היום, כשנה לאחר לידת בתנו, תוך כדי שאנו מנסים לשקם את נישואינו, בעקבות המשבר הזוגי שלנו, קיימת בעיה של חוסר רצון כללי מצידה לקיים יחסי מין, וכשהיא סופסופ נעתרת - אני לא מצליח לגרום לה להנות מיחסי מין כמו בעבר. היא שוכבת על הגב ומחכה שאענג אותה, ואני, שעד היום הייתי נהנה משיתוף פעולה מצידה בכל מה שקשור ביחסי מין, מוצא את עצמי מחפש מה לעשות על מנת שאוכל לרגש אותה. יש לי גם בעיה שאני, כנראה, גומר יחסית מהר, אע"פ שזה לא הפריע בעבר ליחסי המין שלנו בשל שיתוף הפעולה מצידה, כאמור. אני אשמח לצרור עצות מעשי בנדון, גם כדי לגרום לה לרצות לקיים יחסי מין וגם כדי לענג אותה לפני החדירה. בתודה מראש.

א פרח

New member
לכו לטיפול זוגי

ניראה לי שהבעיות בינכם עמוקות הרבה יותר מאשר רק יחסי המין, הן רק הביטוי לבעיות האמיתיות. תעבדו על הזוגיות שלכם וכתוצאה מכך גם יחסי המין ישתפרו.

סורי אבל...

לדעתי הבעיה זו הגמירה המהירה שלך,כמובן שאני לא יכולה להיות בטוחה אבל לרוב זה מוציא את החשק מהסקס ויש את הקטע הזה שהבחורה לא רוצה אפילו להתחיל כי היא יודעת שגם ככה זה יקרה שוב. אני מאמינה שאחרי הרבה זמן שהיא איתך כבר משעמם לה ובגלל זה היא הייתה עם אחר ואולי כדאי שתתחיל לחדש לה בכל מה שתוכל,תשלח לה פרחים,תחזור מוקדם מהעבודה ותחכה לה בבית מבלי שהיא יודעת,תבשל לה,תקנה לה בגדים סקסים והכי חשוב!-תנסה לשנות את הבעיה של הגמירה המהירה,לא משנה מה זה עשה בעבר,אם זה הפריע ואם לא שווה לנסות לשנות את זה כי לא משנה מה כולם יגידו,כשמזיינים אישה כל הלילה והיא לא יכולה לזוז בבוקר היא מרגישה סקסית! כן,כן כואב לה להרים את הרגל בשביל להכנס לאוטו בבוקר ובמה היא נזכרת?! בסקס הפראי של אתמול! עם הבעל הסקסי הזה שלה שלא יכל להפסיק מרוב שהיא סקסית ומרוב שהוא אוהב אותה! מי צריך מישהו אחר?! למי ולמה אין חשק?! גרום לה להרגיש מחוזרת ונחשקת...תנשק אותה ותיגע בה כל הזמן,אין דבר כזה שהיא תתקלח מבלי שתכנס להציץ כמה שהיא מושלמת כשהיא מסתבנת! תרד לה,תחבק אותה כשהיא הולכת לישון...אתה יודע...כל דבר קטן משנה... אני פשוט מאמינה שהשטן הזה שנקרא הרגל חדר גם לנפשה...

הבעיה היא לא הגמירה המהירה

יחסי מין הם לא רק להכנס ולגמור, אפשר לבלות שעות גם בלי חדירה בסקס משגע, ישנם כל כך הרבה אביזרים שאפשר להשתמש, משחקים לשחק כדי להעשיר את החוויה, כל מה שדרוש הוא ראש פתוח ורצון ללמוד. הבעיה היא ביחסים שביניכם בלי קשר לסקס, לכו ליעוץ ואם לא יעזור עדיף להפרד בידידות ולמצוא אשה אחרת שתאהב אותך. סקסית

הבן אדם דיבר על סקס...

אני בטוחה שאם זה מה שהוא הציג ולא התחיל לספר לנו על הבעיות הכלכליות שלהם ועל זה שאמא שלה שונאת אותו,אז כנראה שהבעיה בסקס...לפחות לדעתי... אז אני במקומו הייתי מנסה לשנות משהו ממני,אני פשוט לא מאמינה בעזרה ממישהו שלא מכיר אותי וכל מה שמשנה לו זה כמה אני משלמת לפגישה...אני מאמינה שזה צריך לבוא מהבן אדם וכך זה יהיה גם הכי אמיתי. ולהפרד בידידות כשטבעת נישואין מנצנצת לך על היד זה קצת קשה... טוב סקסית,מספיק לקדוח לך
שבוע טוב וחיובי!

לעיתים נדירות כשיש בעיה בסקס

היא נובעת באמת מבעיה בסקס. ברוב המקרים מדובר על בעיה רגשית שמתבטאת בסקס,בעיה בקשר שמתבטאת בסקס...הסקס הוא מראה. מראה של איך שאנחנו מרגישים לגבי עצמנו ולגבי האחר, מראה של הקשר.

הוצאת לי את המילים מהפה

לגבי ייעוץ ממישהו שלא מכיר אותך וכל מה שמשנה לו זה כמה את משלמת לפגישה...אוי כמה שזה נכון...

חופ שיה

New member
לאחד זה נכון יותר

ולשני זה נכון פחות , אנחנו אנשים שונים וזה מתבטא גם בשוני של ההתייחסות שלנו לגבי מטפל חיצוני כזה או אחר, אין נכון או לא נכון לגבי כלום בהכללה, לכל אחד זה מדבר אחרת.

דעתי בעניין...

אני חושבת שהמצב המיני בינכם לא יחזור מעולם להיות כפי שהיה...אלא אם כן תערבו בזה יעוץ פסיכולוגי אינטנסיבי במיוחד... היא לא נהנית איתך עכשיו כמו פעם, לא בגלל שאתה "לא מושך" יותר ...אלא כפי שנראה לי עקב נתק רגשי שלא היה קיים שם לפני כן... בגלל ה"בגידה" שלה, נראה כאילו כעת היא "נחשפה" ועכשיו אתה רואה את האישה ה"אמיתית" שעד כה הסתירה לכאורה את ה"חטא"...יש בי מעט מן הרחמים כלפי אישתך שנאלצה לעשות זאת מאחורי גבך, כי כנראה לא קיבלה מספיק סיפוק ממך, ובנוסף אני בטוחה שאתם לא זוג הכי "פתוח" בעניין המיני...כי לו הייתם , היא בטוח הייתה מתוודעת בפניך על הסקרנות שלה לגברים נוספים... היות ואתם זוג נשוי...הסקס שלכם הוא לא כמו סקס רגיל, כמו בסטוץ למשל, או בקשר לא ממוסד. אני מאמינה, שאם הייתי נשואה, הסקס שלי היה פחות טכני, ויותר רגשי, ולכן בגלל הבגידה של אישתך, היא כנראה מרגישה סוג של "אשמה" או אפילו להיפך ... היא מרמזת לך שהיא נחשפה ל"סקס אחר", והגילוי שלה, כנראה גרם לה להבין שהיא יודעת שהיא יכולה להנות יותר, והיא כבר לא רוצה להסתיר החוסר סיפוק שלה, היות ו"נחשפה" כבר... לדעתי, תדבר איתה על כך, ותן לה חופש לצאת להנות עם גברים אחרים. אפילו תדרבן אותה לזה, ואני מאמינה שאם היא באמת אוהבת אותך, ואם באמת קיים בזוגיות שלכם משהו אמיתי (ולא צבוע, כמו שהיה עד כה..) היא תחזור אליך... והיא תרצה לדעת אותך מחדש... אבל אם לא... אתה בטח לא רוצה להיות עם אישה שלא נמשכת אליך...(ותעשה טובה אל תערב פה את הילדים...) תן לה להחליט...אם היא אוהבת היא תחזור. קבל אותה בזרועות פתוחות, כי אחרי הכל כולנו בני אדם ואנחנו טועים ומסתקרנים...ונמשכים לדרכים שלא לנו... ובלי קשר...תמיד מומלץ להתעדכן לגבי סקס , לגוון, והכי חשוב לדבר!!! בהצלחה:) ותעדכן אותנו מה קורה!!

WTF??????????

תן לה חופש לצאת להנות עם גברים אחרים<???? תדרבן אותה???. אח"כ תקבל אותה בזרועות פתוחות???????????????? וואו....לא הייתי רוצה להיות בן זוג שלך... קודם כל, את שופטת אותו על משהו שבכלל אין לך מושג. הוא לא הסביר לנו את הבעיות שלו, על סמך מה נתת לו כזה ניתוח פסיכולוגי??? היא בגדה בו פעם אחת וזה גרם למשבר, אז את שולחת אותה לעוד גברים? אין כאן שום שמץ של היגיון... אני רק מסכימה איתך שהם צריכים לדבר...

סאששה

New member
בדיוק מה שרציתי לכתוב!!

תעני על זה פסיכולוגית!לדעתי זה שטות גמורה . .

יש לכם גישה פרימיטיבית לדעתי...

ולא ממש הייתי רוצה להיות גאה בזה... אבל לי אישית זה ממש לא מפריע...אני חיה את חיים שלי בצורה יפה, והגישה שלי עובדת לא רע... אולי בניגוד אליך מר דיגדוג...שרק זכה לדגדג בחייו כנראה... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, ובלי כעסים כמובן...:)

למעלה