שאלה

9ball master

New member
אם החוקים ש....

האיגוד היה מפרסם היו תרגום נכון ומדוייק אז הייתי מפנה כל אחד ואחת אליהם!!!

9ball master

New member
לא!!!!!

החוקים הרשמיים של משחקי הביליארד השונים וסנוקר ניתנים לשימוש ולתרגום לכל דורש בתנאי אחד שהוא - מתן קרדיט למקור

lior02010201

New member
התכוונתי

שלא היתה אומר שהם לא שומרים על זכויות יוצרים אלא שהם כאלה לא מקצוענים שהם אפילו צרכים לתרגם את החוקים... אם לא אז סליחה

9ball master

New member
הבהרה!!!!

אני רוצה להבהיר לכל חברי הפורום משהו, אני לא מתנגח ותוקף את איגוד הביליארד רק בשביל לתקוף או על רקע אישי!!! אני מביע את דעתי לגבי דברים שמתבצעים על ידי האיגוד. אני חושב שכתבתי כבר מספר פעמים שאני מפרגן ויפרגן לכל צעד נכון שהאיגוד יקח. קיום האיגוד הוא דבר טוב וחיוני לקיום הספורט כספורט תחרותי והישגי. אני מאמין שבמרוצת השנים האיגוד יישר קו עם דרך הניהול והפעולה בהתאם לארגונים דומים ברחבי העולם, רק חבל שהאיגוד מעדיף שזה ייקח כל כך הרבה זמן ולחזור על הטעויות של אחרים במקום ללמוד מהם ולקצר תהליכים כך שנוכל לראות הישגים מהר יותר ונוכל לראות את הספורט במקום טוב יותר. אני מאמין שחלק מהתהליכים שהאיגוד יצטרך לעבור בדרך הוא חילופי כח אדם בעמדות השונות, אני מאמין שבעוד מספר שנים האיגוד יבין שהם הגיעו לפרשת דרכים שממנה אפשר להשתנות או לחדול. אישית אני מעדיף לראות אותם משתנים מאשר נעלמים.

lior02010201

New member
ד"א

ברוך הבא נקווה שלא תברח לנו מהר מפה... מאיפה אתה? איפה אתה משחק? כל כמה זמן?

mithangel

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

משחק סתם חובבני מינוס...
יש לי כמה מהלכים יפים לפעמים, אבל תמיד שבא אליי איזה מישהו ואומר לי "אחי בא לך לשחק קצת על כסף?" אני מסרב בנימוס כדי לא להיכנס לסצנה כמו ב"אריזה משפחתית" או משהו בסגנון...

lior02010201

New member
זו סידרה בערוץ הילדים

סתם על משפחה היה איזה פרק שאני כבר לא זוכר אותו אבל הוא הסתבך באיזה משחק... כעיקרון הסדרה לא קשורה בגרוש לביליארד

lior02010201

New member
כמה אחוז מהיום שלך זה משהו שקשור

בביליארד? ברצינות... אל תגיד לי 100%

9ball master

New member
בהתחשב ש...

לפחות 9 שעות ביום אני נמצא בעבודה, הייתי אומר ש 100% זה לא משהו אפשרי. אני משחק בין 10 ל 15 שעות בשבוע, תלוי אם יש לי זמן מעבר לכך אני מבלה בפורום הזה מידי פעם...... ביליארד זה התחביב שלי וגם האהבה הגדולה שלי, אז מן הסתם דברים שקשורים בביליארד מושכים אותי יותר. אבל אני עדיין משאיר מספיק זמן עבור דברים שלא קשורים לביליארד בכלל

mithangel

New member
חחחחח

זה סתם סדרה, אחד האחים שם הלך ושיחק פול, היה סביר, בא אליו בחור אחד אמר לו בוא נשחק על כסף, הם שיחקו ובמשחק הראשון הבחור היה גרוע, ואז הם הכפילו את הסכום, והוא שוב היה גרוע, והם שוב הכפילו את הסכום והוא פתאום היה מקצוען.
זה סצנה קלאסית, לדעתי כל סיטקום לכל המשפחה כולל כזו סצינה

למעלה