שאלה:

רלוונטי

New member
אם עוד היתי פתוח לשיפורים מקודם

זה מספיק...........שאלות מטופשות מקבלות תשובות בהתאם. ..

ממש חבל שנמאס לך.....

כי זה בדרך כלל קורה למי שקשה לו לחשוב ואינו מסוגל לראות את הדברים נכוחה. נכון שהטרור לא יפסק אם יהרגו את בין לאדן, או כל טרוריסט אחר שלא יהיה, כי המנוולים האלה יודעים יפה מאד לבוא בטענות כלפי אחרים - רק לא כלפי עצמם...... את מדברת על "שיקום" מדינות העולם השלישי????? למה, מישהו חייב להם משהו??? שישקמו את עצמם!!! טרחת אי פעם לבדוק איך מתחלק ההון הלאומי של מדינות "העולם השלישי" האלו?? טרחת אי פעם לבדוק איך חיים אזרחי מדינות כמו ערב הסעודית, קטאר, האמירויות המאוחדות, כווית, בחריין, וכו´, בהן קבוצה קטנטונת של "מלכים", "אמירים", "שייכים", "סולטנים", ומלככי פינכותיהם, שוחה לה בעושר בלתי יתואר מהנפט בו הם שולטים, בעוד ששאר האוכלוסיה נמקה בעוני מביש?? אז במקום שיתעוררו ויתלו את כל מנצליהם על עמודי החשמל הקרובים, הם ממציאים לעצמם (בעזרתך הפעילה.....) "תירוצים" של "עושק", "גלובליזציה", "רעב", "קאפיטליזם", ועוד מילים מפוצצות מהסוג הזה, שבחסותן המתחסדת הם מוצאים הצדקה לפיצוצם של מיגדלי קומות על יושביהם....... בח-י-י-י-י-ך....... ו*את* היא זאת ש"נמאס" לה מהויכוחים האלה......??? נו באמת......

^Meri^

New member
יש פה משהו שאני מאוד לא אוהבת...

בכל הודעת תגובה, בין אם זה כלפי או כלפי כל אדם אחר פה בפורום, אתם דואגים להוסיף גוון ציני ומזלזל באדם המדבר עימכם... הכי חשוב לי להעביר את המסר של סובלנות..כי מפה מתחילות הצרות שלנו... בכל אופן...גם אם תיקח את אותו שלל של סוטלנים שייכים וכו ותחלק לעם הפשוט בעיותיו לא יפתרו...אבלאתה צודק בעובדה שזה לא בסיידר...בדיוק כמו שקורה ברשות הפלשתינאית..אני פשוט חושבת שבתור מדינה נאורה, מחובתינו לעזור להם ולא לעצום עין. אני לא מסוגלת לחשוב שילדים ואנשים אחרים חפים מפשע לא יכולים לחיות בסביבה שוויונית, שהם גוועים ברעב, והתנאים בהם הם חיים שווים בקושי לרמה של המעברות שהיו פה בשנות ה50... הם היו מתים לחיות בתנאים של המעברות... הגלובליזציה הזו מזיקה לעולם, היא גורמת להבדלים בתנאי חיים של אדם ומשנהו, ואני באמת לא חושבתץ שבגלל שאדם נולד במקום בו הוא נולד מגיע לו לסבול בחייו... אבל אולי אני טועה..אולי אדם אשם כי הוא נולד למשפחה עניה באפגניסטן והוא באמת צריך למות מהפצצה של ארה"ב המאיימת לפגוע בכל סביבתו רק בגלל שאירגוני טרור מנסים להעביר מסר שהעם סובל...

"רק בגלל שאירגוני טרור מנסים

להעביר מסר שהעם סובל"?????? את שמה לב למה שאת כותבת????? ואח"כ את ממש אחוזת פליאה על כך שאנחנו "דואגים להוסיף גוון ציני ומזלזל באדם המדבר" איתנו????? תאמיני לי שעם יציאות כמו זאת המצוטטת כאן, אז זה עדיין בעדינות רבה...... זה גם חיסל את כל הרצון הטוב להגיב על שאר הודעה שלך......

^Meri^

New member
אני לא צריכה את אותו "רצון טוב"...

שאתה מדבר עליו, מכוון שהוא לא כל כך טוב בדרך שאתה מדבר... אני לא תומכת באף ארגון טרור, וכל הרג מכל סוג שהוא בא כנגד כל הערכים עליהם חונכתי ומקווה שגם כנגד שלך.. וכן, אני שמה למה למה שכתבתי, והתכוונתי בזה, שהטרור כנגד ארצות הברית לא מפליא אותי, שכן המעצמה הזו כל כך עשירה ובעלת כל דבר שתושביה רק ירצו לעומת תושבי אפגניסטן ושאר מדינות העולם העולם השלישי, שלא מפתיע אותי שיש להם שנאה כלפיהם... זה הכל... ותודה כרגיל על התמיכה שאני מקבלת פה...

אבו-דני

New member
מרי !! בצעד נדיב ואציל...כנאה דורש

-- נאה מקיים..... שולחת חצי ממשכורתה לרשות הפלסטינית על מנת למנוע רעב וסבל מהאוכלוסיה קבלו אותה בברכה, עכשו היא תתנזר מכל מותרות ותסתפק בפת דלה וכל זאת בהזדהותה האמיתית והכנה עם האוכלוסיה הפלסטינית המסכנה הידד למרי האצילה הידד לאנשים ההומנים שמראים לנו את דרכם הנאורה

aaa123

Member
מרי תלמידה בבית ספר כך שאני מניח

שהיא לא מקבלת משכורת כך ששליחת חצי ממשכורתה שהיא קרוב לודאי 0 לא תעזור לרעבים. דבר שני זה שאני לא מאמין ששליחת כסף לרשות הפלסטינית תעזור לאוכלוסיה הסובלת שם. אם שולחים כסף אז צריך לשלוח אותו ישירות לאוכלוסיה ולא לרשות הפלסטינית. אני מאמין שהעובדה שהמנהיגות שם שונאת אותנו היא עובדה שלא ניתנת לשינוי אבל אני מאמין שהעובדה שהאוכלוסיה שונאת אותנו היא עובדה שכן ניתנת לשינוי. המנהיגות שלהם אחראית להסתה נגד ישראל שמשפיעה על האוכלוסיה שלהם. במצב שמערכת החינוך שלהם אחראית להסתה אני לא מתפלא על הנטיה שיש שם למשכילים לתמוך בטרור.

אלי.

New member
ועוד שאלות:

1. האם מדבריה של הגב´ שמר, ניתן להסיק שלהבדיל מהערבים, מר עמי פופר אמר קדיש והתפלל לעילוי נשמתם של קורבנותיו ? לגבי ברוך גולדשטיין, ניתן להניח שלא היה סיפק בידו לומר תפילה, בטרם הספיקו המנוולים להרוג אותו. 2. בכמה אטימות צריך אדם להצטייד, בכמה רשעות, ומה עומק התהום שהוא צריך לרדת אליה, בכדי שבמדינת ישראל, בה מסתובבת עדיין שארית הפלטה של הנאצים, יצא מפיו משפט כמו "אנחנו נתגעגע לגזים הטובים והסטריליים של הגרמנים"
האם לאדם כזה יש איזשהו חסם, איזה גבול, או משהו אחר שמבדיל אותו מפורעי הלינץ´ בראמאללה, או מסתם חיות
3. מה הקשר בין יצירותיה (הנפלאות) של הגב´ שמר ובין הצדקת דעותיה החשוכות ? האם רבי-המכר של עמוס עוז מהווים בעיניך הכשר לדעותיו ? האם תפוצת עיתונו של ב.מיכאל עושה את דעתו לקבילה עליך יותר מזו של כתבי "מקור ראשון" ?

yashpe

New member
ה ס ט ה , ו ה ס ת ה .

הסטת הדיון מתאוות הרצח האופיינית לבני דודינו, אל השוליים האיזוטרים הקיימים בכל חברה, ובחברה הישראלית במידה פחותה מהרבה מההתפלגות הסטטיסטית הנורמלית, היא הגרעין האופייני להסתה המתלווה לטיעוני השמאל לדורותיו. כך הוצדק שיתוף הפעולה של הסוציליזם הישראלי עם הסטליניזם הרצחני (משפטי הרופאים והסופרים שלפני קום המדינה וכו´). כך הוצדק קיין ברצח שישה עשר אנשי האצ"ל בפרשת האניה אלטלנה, עם קום המדינה. וכך ממשיך השמאל לשחק לידי אויבינו בהפגנות תבוסתניות. בעיצומם של הקרבות ממלחמת של"ג ועד עצם היום הזה.

אלי.

New member
לא הסתה - ה כ ל ל ה, ו ב י ז ו י.

הגב´ החשוכה, שזקנתה מביישת את נעוריה, היא שמספרת לנו ש"הערבים ... וגו´", כשלצורך הצדקת טיעוניה ה"מלומדים" היא רומסת ברגל גסה את שארית כבודם של פליטי מחנות הריכוז הנאצים. אני בטוח שהפליטים הללו מתו בפעם השניה, כשקראו את אמרות השפר של הגב´ שמר. אני מנחש שזה לא משנה לך. חבל מאד.

yashpe

New member
גם את זכר השואה הפכתם לכלי רצח אופי

מיתוס "העוצמה האינטלקטואלית" של השמאל הוא שקר. תעמולה זולה ובוטה שטופחה במשך עשרות שנים של טלויזיה שמאלנית. כאשר מביאים פרופסור רהוט לייצג את העמדה של השמאל הקיצוני ובעל באסטה, נרקומן שנגמל, כמייצג את הדעה הימנית. כאשר מראיינים אנשים כמו ביבי: נעמי שמר נורית הירש, יהורם גאון, משה שמיר, פרופ´ יובל נאמן, אפריים קישון, ריטה ורמי קליינשטיין, ששי קשת, ספי ריבלין וכו´, שחלקם מעיזים רק היום (אחרי שברק הראה לכווולם את לובן עין הנחש), להרים ראש, השמאלנים תופסים את הראש ועוברים למגננה ורצח אופי. אלא שאת ההסברה הישראלית בארופה עושים בעיקר יצורים כמו אורי אבנרי ועמירה הס. אנשים שמתפרנסים מהרצאות וכתבות בעיתונות הזרה ובפרשנות שלהם על המצב. אלה יהודים, שבניסוח פחות עדין, מספקים הצדקות לאנטישמיות, טרור ושינאת ישראל. המרחק בינם לבין הכחשת שואה באירופה הולך ומתקצר. האנטישמים הכי גדולים, מכסת"חים את עצמם בציטוטים נבחרים של גדולי שמאלנינו. אז, מה לעזאזל אנחנו רוצים מהאוסטרים? ממשיכי דרכו של חאג´ אמין אל חוסייני לא מביישים את מוריהם הנאצים, וכדברי המשוררת הדגולה, מוסיפים נופך רצחני משל עצמם, אבל אתם גם את זכר השואה הפכתם לכלי רצח אופי.

אלי.

New member
והדרך להתמודד עם שקר ה"מיתוס" ...

ועם אמירות מפגרות כמו "יודונאצים" הוא על גבם של ניצולי שואה ? עוד פעם על גבם ? זה המקסימום האינטלקטואלי לו מסוגלת אותה גזענית חשוכה ? מעבר לכך, אני שמח שהזכרת את אפרים קישון - אין ספק שהנ"ל, כאדם, מעבר להיותו אינטלקטואל ללא מרכאות, לא היה חולם לפלוט מפיו את השטויות ההזויות של הגב´ שמר. כנ"ל לגבי משה שמיר. ואתה מוזמן לתקן את המצב הנוכחי, בו עמירה הס ואורי אבנרי שולטים ב"הסברה" הישראלית. יש לך אנשים טובים לעניין ? קדימה, שלח אותם. תלונות בלבד לא יקדמו את דרכך לשום מקום.

yashpe

New member
לגבי אורי אבנרי ואמירה הס, כידוע-

לגבי אורי אבנרי ואמירה הס, כידוע- מה שבוגד אחד הורס, לא ישוקם גם ע"י- מאה אנשי ריגול נגדי. רק גילוי מוקדם ועקירה עם השורש בלומר- הוקעה כגייס חמישי והוצאה מחוץ לחוק ולתקשורת, כמו שעשו לרב מאיר כהנא. נ.ב. כהנא לא עשה שום דבר שלא עשה גנדי.

אלי.

New member
על הבוגדים לצורותיהם לא אתווכח

ועל איזו דעה "מותר" שאדם יתפוס, ומה נחשב לבגידה מול דעה לגיטימית - אפשר להתפלמס שנים. מה שכן אגיד זה שדעה שלא הוצאה אל מחוץ לחוק בשנים שמפגשים עם אש"פ היו אסורים על פי חוק - בודאי לא תוצא מחוץ לו היום (זה בעיקר לגבי אורי אבנרי). בעניין כהנא וגנדי, אתה טועה - גנדי הטיף ל"טרנספר בהסכמה" (אוטופי, אבל "נסבל"), בעוד שכהנא הטיף לגירוש כפשוטו. מעבר לזה, ניתן להניח ש"זכות העבר" תמיד עמדה לגנדי, כמשקל נגד לרצון להוציא את תנועתו אל מחוץ לחוק.

yashpe

New member
הליגה להגנה יהודית-זכות עבר נכבדה

הליגה להגנה יהודית-זכות עבר נכבדה מאד, שהרב כהנא הקים בשנות הששים בארה"ב וכל יהודי ארה"ב הוקירו אותו על זקיפת קומתם השפופה. עד שכהנא הקים את הליגה להגנה יהודית פחדו היהודים להסתובב בשעות החשיכה בשכונותיהם. מן הראוי היה שבמולדת העם היהודי יוקם אתר להנצחתוץ

רלוונטי

New member
"כל יהודי ארהב"

אל תצחיק אותי ....רובם לא ידעו איפה לקבור עצמם מבושה...עד שהוא נבעט משם....ישנו אתר להנצחתו, קוראים לו בית קברות.

רלוונטי

New member
רוצה "ללמד" אותי את העובדות?

בוא נתחיל אם יהדות ארצות הברית....ספר לי משהו שאינני יודע? ונראה אדוני, מי בדיוק האידיוט.

מאחר והוד אידיטיותו זרק את הכפפה,

אולי יתחיל בכך שיספר לי מה הוא *כן* יודע, בכדי שאוכל להשלים עבורו את החסר.....??

למעלה