שאלה!!!

אנדי 43

New member
אהלןןןןןןןן ליאורררררררר ../images/Emo140.gif

יש לך סטייקקקקקקקק???תודה מראששששש אני מחלק אותו לשלוש חתיכה לי חתיכה למעניש וחתיכה לפסי למרות שאני יודע שהיא לא אוהבת סטייקקקקקקקק

מה שלוש?

ומה אתי ועם אחתוש...אנחנו ביקשנו קודם

יש מספיק לכולםםםםםםםםם....

אני הולכת להכין לכולכם סטייק בתנור... משהו דליקטס... (אל תבקשו תמונה ... לא יעזור חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
וואלהההההה לוקחתתתת מה שנכון

נכוןןןןןןן ,מחלק את הסטייק לחמש ,עוד 2 חתיכות לך ולאת ,פשוט לא ראיתי שרציתם סטייקקקקקקקקקקקקקק

ששששש.....

למה את מגלה... תראי.. אמרו לי שאת הפופקורן מכניסים למיקרו ו.. שמים ל - 4 דקות? עד כאן בסדר?! אז למה כשאני מבצעת את ההוראות ... אפילו פיצוצים קלים של הפופקורן נשמעים ברקע.. וכשהמיקרו מצפצף ואני נגשת כדי לקחת את הפופקורן.. השקית מפויחת?! תסבירי לי אחת ולתמיד מה הולך כאן?! (חחחחחחחחחחחחחחחחחח9 מפויחת אמרתי???? ציינתי את העשן המיתמר מהשקית?! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מריחה את השרוף עד כאן... תאמיני לי רק את יכולה לשרוף פופוקורן במיקרו......חחחחחחחחחחחחחחחחח

מצאתי שיטה (חחחחחחחחחחח)

כל פעם שבא לי פופקורן.. מזמינה את הבת שלי אחה"צ לסרט בקניון... הכי טוב ואין נפגעים ... (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

הפופקורן הזה עולה נורא יקר...../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהחמשבה שניה עם עוגמת הנפש למיקרו ולבית...יותר עדיף לך ככה

בואי לצאט...

נראה מה יהיה המצב שם ואם יתאפשר.. אראה לך את השקית המפוייכת! (חחחחחחחחחחחח) הכרטיסן מכיר אותי כבר.. ישר מחייך ... יודע.. פחים של פופקורן קונה.. אוכלת.. ויוצאת לפני סוף הסרט.. (חחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
יאללה פסיייייייי תראי להם מה זה

סטייק עיראקיייייייייייייי ,,חברההההההההההה תתכוננווווווווווווווו

אנדי 43

New member
יו ליאוררררררררר סליחהההההההה

רגע לכמה חתיכות חתכתי כבר שכחתייייייי..יודעת מה פסייייייי תכין לך סטייק שלם ליאורררררררררררר פלוס ציפס וסלט וסלטים חופשי .. היוםםםםםםםםםם פסיייייייייי מפתיעה את כולםםםםםם עם סטייק עיראקייייייייייייייייייייייי

יאללה כולם בואו....

מזמינה את כולכם למסעדת 206 ... אחלה סטייקים... סוף הדרך! (חחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
5 כוכבים סבבה מעניש

מקווה שיהיה לך אחלה שיחות עם הברמן עד שנחזור בבוקררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש אלוהים...

אמרתי לכם?????????? בטח כוכבים... לא פחות ולא יותר.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה