שאלה!!!

שאלה!!!

למה אין פה אדומים בפורום??? פשוט יש כאן כמה אנשים שמגיע להם..

אלמרה

New member
ת'אמת? לך מגיע להיות פה אדומה.

וגם כתומה ותכלת בורדו ופוקסיה יתאימו לך... נשמה!

אנדי 43

New member
ערב טוב לכולםםםםםםם../images/Emo24.gif

אהלןןןןןןןן לוקחתתתתת אלמרהההההה ליאוררררר אחתתתתת שמיםםםםםם .. הבאתי לכולם פופקורן וקולה תגידו שאני לא ילד טובבבבבבבבב

אפצ'יייייייייייייייייייי....

לבריאות פסי... לבריאות (חחחחחחחחחחחחחחח) ערב טוב לכולם.... שמעתי יש פופקורן אז.. באתי!

אנדי 43

New member
פסיייייייייייייי ערב טובבבבבב|חיבוק

יעיני באת באותו אוטובוס איתי ולא ראיתי??

אוטובוס על...

קומותיים.... (חחחחחחחחחחחחחחחחח) בחיי... אהלן אנדי דוווווווו...

אנדי 43

New member
פסיייייייייי בטח ישבת למעלה

למה אני ישבתי ליד הנהג אני אוהב לראות אייך הוא מחזיר עודף לאנשים

זיהיתי אותך ....

איך אפשר לפספס אותך תגיד... ישבתי כולי מכווצת מהפחד... (חחחחחחחחחחחחחחחחח) באיזה שלב שקלתי לרדת בתחנה הקרובה... אתה לא נורמלי בחיי... שיגעת את הנהג!!!!!!!!!!!! מרוב צחוק.. התחיל האוטובוס להתקדם בזיג זג.. מזל ש... ברגע האחרון... החלטת לעשות לו סקר! רק אז.. נרגע (חחחחחחחחחחחחחחחחח) פסי... הכל טוב איתך?! בטח... שתיתי קצת בירה שחורה... אל דאגה.. (חחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
בירה שחורההההההה../images/Emo12.gif

בלילה בירה שחורהההההההההה??? בטח הראש שלך בעננים ,חייב לספר לך משהו על הנהג ,לרגע חשבתי שהנהג הוא רופא כל מי שעלה לאוטובוס הוא שואל אותו מה שלומך ואייך אתה מרגיש ,,ראיתי ככה אמרתי לנהג ..נהג כואב לי הגרון אמר לי נו בטח תראה איזה מזג אויר ,,הסתכלתי החוצה חשבתי אולי לא ראיתי את מזג האויר כמה ימים אותו דבר גשום וקר .אמרתי לנהג בטח שראיתי את מזג האויר למה שאלת?אז הנהג אמר לי כי בגלל הגשם הגרון כואב ..אמרתי יווווווווווווווו אייך הוא ידע אלוהים גם נהג גם רופא ..באמת היה קשה לנחש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יודע למה אני צוחקת?

כי כל אחד שמצייץ שלא מרגיש טוב בתקופה האחרונה.. עונים לו ש... בגלל מזג האויר.... חורף.. גשם... למרות שאותו בן אדם מתלונן כאבי עיניים...

אנדי 43

New member
גודייייייי בטח שיש לך חלקקקקק

לגודיייייייייייי ,גודייייייי עשיתי 5 שקיות עכשיו תיקראי לכולםםםםםםםםםםםםםםם

אנדי 43

New member
לבריאותתתתתתת פסייייייייייי

איזה אפצי בלי עין הרע ,המקלדת נפלה לי על הברכיים חחחחחחחחחחחחחחח
פסיייייי מלאן פופ קורןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אהלן/ערב טוב ....גם ל...

ג'וד... בואי ... יש מלאן פופקורן... המקרוגל שלי משמיע קולות פיצוצים... אני מקווה שתוך דקה ...(חחחחחחחחחחחחח) אם ירצה אלוהים.... (כמובן) יהיה מוכן!

אנדי 43

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלון

חברההההההה מזל טובבבבבבבב ,הלילה בלולו בן 61 ,,הקטע שהוא ביקש ממני שקיות לכולם ליום הולדת לא רוצה להתבגר בלולו ואני עוד שמתי הפתעות בשקיות יש כאלה עם מחק ויש עם מחדד דו כיווני חחחחחחחחחחח

למעלה