שאלה

"אפלולי"../images/Emo3.gif

שמן קבב אפללו[
] קציץ על חתיכי דובוני בובי ובעיקר אפלולי ובובי

mindeffect

New member
סמי טריילרררר!!!!

ולזינה..חחח... אין משו מיוחד.. שאני כועסת עליה כי היא עושה שטויות אני זועקת עליה: זינ!..כזה חזק וכולה מזדקפת... אבל לרוב אני קוראת לה כושית... וכמבון יש את הטיפשיים האלה שלך זינזינ.. זינושקה... כלבה.. מפגרת... סטומה.. חח..סתם..אבל מפגרת במת!.. מי מפגרת של אמא...מי?!?!?.. ~אחרי שהיא נבהלת מהצל של עצמה בערך~...

שירלי317

New member
עוד לא שלי אבל...

בתקווה שיום ראשון ילך חלק עם קים.. אז קימלי! חח.. אין לי מושג למה.. זה פשוט מתאים לה..

אם היינו יכולים לשמוע את מה שכתבת..

לא הייתי מפסיק לצחוק עד שההודעה הייתה נמחקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה ואת השמות של החבר'ה שלי, אי אפשר להעביר לכתב....

mindeffect

New member
אחחחחח...כאלה מושלמיםםםםם../images/Emo23.gif

אוהבת אותך מלאאאאא יא מלכה!!
ואני כבר מתגעגעתתת!! למרות שראיתי אותך ביגוררר.....

PinkHorse

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif.

קוקי קייסי קיסרי קיי קיי (K K) קייס חתיכי כוסירון קיסרון שקסי חח בטח יש עוד אבל לא עולה לי עכשיו.. חחחח כולם בחווה עכשיו מתעללים בי וכל שניה עושה לי "קוקי קייסי" ג'רום דואג להציק לי עם זה במיוחד
. אוי אני אוהבת אותו כ"כ
!

PinkHorse

New member
חחחחחח כשאני נסחפת אז אני לא יכולה

לעצור. חומזה שהוא באמת הכי הכי כוסירון שיש
.

snow snow

New member
בערך שלי..../images/Emo3.gifחחח

תות שמיין פוצקי חתיכיי נסיכה\מלכה נסיכיי קטני ובטח יש עוד אבל אני לוזוכרתת אלה הבולטים חחח

stary1

New member
../images/Emo55.gifחחח..

בטט בהמה(אבל אני קוראת ככה לכולם
) פילונת(הכינוי הראשי של החווה!) פיץ
חמור
סטארווול(המסטול) סטאר המוזר סוּליק
ויש הרבה שקופצים להם פה ושם..חח,אבל אני מנסה לקרוא לו בעיקר בשמו או שטן קטן

../images/Emo9.gif

לרונלד אממ יש כמה כינויים.. קטניייי פיץץץ שמנץץ קבב/קציצה חמוד של אמא ושהוא עושה בלאגן אני צועקת רונלד.. והוא מפסיק חח...

Blue Eyessss

New member
קורונההה../images/Emo47.gif

קורוני קורון קורני בוני קורוני בון בוני בון קורנצ'י קורנצ'יבו קורונהבונה דוגמנית שומן קטןןןןן(מי אמר דוי קטן ולא קיבל?!) בייבי של אמא

למעלה