שאלה

מפיסתוס

New member
שאלה

אם אני נמשכת רגשית לבנות, ולא מינית, אני בי? יש לציין כי גם לבנים אני לא נמשכת מינית.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifקראי את ההגדרה לבי,

ותנסי להבין לא תביני אני אעזור לך להבין

Scifi5

New member
למפיסתוס היקרה...

שלום, האמת שבשביל לעזור לך להבין, אני זקוק ברשותך לעוד קצת פרטים... נתחיל בזה שאומר לך שמשיכה רגשית יכולה להביא למשיכה מינית. נכון, זה לא מחייב אך עדיין האופציה קיימת. שאלתי היא, האם היו לך מערכות יחסים עם גברים או עם נשים? האם את חושבת שאת מסוגלת להמשך רגשית גם לגברים? אשמח אם תעני ואז נמשיך משם... Scifi5.

מפיסתוס

New member
לא ממש

פעם נמשכתי רגשית לבן אחד, אבל אני חושבת שזו היתה יותר תלותיות מאהבה... מעולם לא חוויתי מגע מיני [כוונתי לנשיקות].

Scifi5

New member
יהיה בסדר...

היי, האמיני לי שיהיה בסדר. קחי את הדברים ב-easy, אל תחשבי על זה יותר מידי ותזרמי... ככל שתתבגרי יותר כך הדברים יתבהרו בפניך. חכי עוד שנה שנתיים, מבטיח שיבוא הבחור או הבחורה שימשכו אותך גם רגשית וגם פיזית. (אם לא, נדבר שוב בעוד שנה) Scifi5.

lost green eyes

New member
מזדהה איתך.

אני נורא אוהבת בחורות.. הלב שלי איתן. אבל לגבי הסקס.. זה לא שאני לא נימשכת בכלל.. אני פשוט מעדיפה לחבק, לנשק, ללטף.. עם גברים אני מעדיפה את הסקס.

noa08128

New member
כנ"ל

למעשה אני נמשכת יותר לרגש הנשי לחיבה הנשית לחיבוקים נשיקות וכו'.. עם גברים יש את הרצון הזה להתחבק ולהיות נאהב אבל גברים זה בעיקר סקס

lost green eyes

New member
יו לא ציפיתי לקבל תגובות כאלה..../images/Emo9.gif

פעם ראשונה שאני מפרסמת תמונה שלי באינטרנט..

noa08128

New member
ממ

אני חולקת עליך.. אני לא אגיד לך שאין לי משיכה רגשית לבנים יש לי בהחלט ואני אפילו אוהבת חיבה ואהבה גברית . אני אגיד את זה במילים אחרות אני לא אוהדת סקס נשי.

נועיתה17

New member
הייתי אומרת שאני אוהבת חיבה גברית

אבל זה כאילו לא אותו דבר כמו עם נשים...קשה להסביר את זה....בנשים יש משהו יותר מיוחד...

יותר בקטע הרגשי?../images/Emo87.gif

בקטע המיני זה גברים או נשים? סתם שואל.

אמממ.. כן.. אין שום ספק..

אבל.. זו צורה מיוחדת לדו.. שונה כזו.. אז בגדול לאיזה מין יש לך העדפה? [=

מפיסתוס

New member
אני לא בטוחה

נראה לי לבנות, אבל מעולם לא חוויתי איתן מגע מיני, כך שאני לא יכולה לדעת במאה אחוז.

לא סגור

New member
את קצת צעירה לגבש זהות מינית, לא?

קחי לך לפחות עוד שנתיים שלוש ותתחילי לחשוב על זה אז

למעלה