שאלה

d a n i e l s 5

New member
אני גם תוהה...

אני בכלל לא מבינה את הטיעון הזה של הבייבי סיטר שעלה כאן כמה וכמה פעמים בכל מיני תגובות.....אותי הטיעון הזה מעצבן. למה...למה מה קרה שהוא יממן לך את הביבי סיטר ......אם קשה לך (ולאחרות) המימון...צאי לדייטים ביום שהילדים אצל אבא שלהם, ואם אין לך ימים כאלה זאת בעיה שלך בלבד !!!!! האם את מוכנה להשתתף במימון הביבי סיטר שלו גם (בהנחה שהוא יוצא לבלות איתך בימים שהילדים שלו אצלו)????? תחשבי על זה !

אני חושבת שאולי בפגישה הראשונה

הגבר מזמין אבל אחר כך בלי שום קשר ליכולת כלכלית שני בני הזוג יכולים להתחלק, וצריכים להתחלק, אבל שוב אין נוסחה אחת שמתאימה לכולם. אני באופן אישי בדרך כלל מתחלקת, אבל תמיד זה בא ממני.

אין תכתיב

גם ראשון וגם אחרון, יצא שאני משלמת ו\או מזמינה. שום טענה לא מקובלת, עיניין של משוב נטו. אם יש לו ההרגשה של "ספונסריות" ברמת דייט או בילוי, עלוב! בסך הכל דייט, בסך הכל בילוי זוגי, לאן הספונסריות הגיעה בדיוק? אם גברים לא יכולים להרשות לעצמם להזמין בת זוג ולקחת בחשבון שאולי היא מבינה מאליו שהם משלמים, שישארו בבית.

r o n35a

New member
מה דעתך לקרוא את הפתיח שוב לפני

שאת כותבת תגובה. לא ראיתי בפתיח שהתיחסתי לדייט או פגישות ראשונות אלא לקשר ממושך. קריאה נעימה לך

?

הנחת והצבת קביעה, שבדייט נהוג שהגבר משלם, אני טענתי שאין תכתיב, בייחוד אם אין לך תקציב. וספונסריות, שוב אני מניחה שהיא לא ברמה של כוס קפה או יציאה למועדון, אלא אם אתה מרגיש שמנצלים אותך. לבקש להתשתתף בהוצאות? לא נשמע לי במיוחד, אלא אם היא מציעה לשלם את "החלקיות" של הבילוי שלה.

הסוכן64

New member
אולי נעשה הצבעה ונסכם את העניין ?

כי אני מעוניין להביע את דעתי בסופו של דבר.

דניאלה

לפני שאת מתנגחת תביני על מה כתבתי עלתה השאלה האם גבר צריך לממן בילוי עם מישהי ואני הגבתי וכתבתי שאם האישה נפגשת עם הבחור באמצע השבוע ומשלמת בייבי סיטר אז לדעתי מן ההוגן שהגבר יזמין אותה לבילוי ולא אמרתי שהוא צריך לממן את הבייבי סיטר

וחוצ מזה

לדעתי כשבחור מזמין בחורה אז לדעתי הוא זה שצריך להזמין אותה כשהקשר מתחזק באופן טבעי היא גם מבקשת לעזור ולהשתתף באהבה יש נתינה הדדית

היא מבקשת לעזור?..וואלה איזו נדיבות

זה מזכיר לי את האמירה המאד מרגיזה, שגבר אומר, ש..הוא עוזר לאשתו לנקות את הבית.... הבנת את זה ברוך????.... לעזור?????????? למי בדיוק לעזור????? ממש נתינה הדדית. תכף הוא גם יתבקש להגיד תודה על כמה שעזרו לו.... אין שום סיבה, שגבר יממן את הוצאות הבילוי של אף אחד רק בגלל שנולד גבר... ומעבר לכך, כל זוג קובע את ההוצאות לפי המצב הכלכלי שלהם, לפי החלוקה הפרטית שלהם בהוצאות ובטח לא בגלל המיגדר אליו משתייך אחד מהם...

d a n i e l s 5

New member
עכשיו את מבינה .....

מאיפה מגיעה המשפט ...... "אשה נותנת גבר לוקח " קופרייטרים טובים ממני כבר אמרו....... "יש תמורה בעד האגרה " לא נעים !

יערית

New member
גם אותך עיצ'בנו?../images/Emo8.gif

אסור לשכוח שלא כל האצבעות שוות,יש נשים שמאמינות שגבר הוא הכל יכול{וכך נותנות לו להאמין}זה מתחיל מחשבון ארוחה בדייט הראשון ונגמר בבית- שוד האטבים הגדול{מי תולה ומי מוריד}. עיניין של חינוך וחשיבה רחבה יותר מקוטר של סיגרייה.

../images/Emo4.gif לא מספרים לי כלום!

בפעם הראשונה אציע, אבל לא אתעקש. אח"כ זה כבר חופשי, מה שיוצא, פעם אני פעם הוא, משהו כזה. או אולי הוא בשביל האוכל אני בשביל הסרט... למה לא סיפרו לי שתמיד הגבר מזמין?!

miriel2

New member
אני לא רואה את זה יפה שרק הגבר משלם

פעם פעם זה הכי פייר שבעולם

אף פעם

לא יצא לי לשלם על עצמי בדייט ראשון <בעצם גם לא בשני..ובשלישי> אין לי מושג למה, פשוט ככה יצא. ברגע שאני במערכת יחסים, השאלה כלל לא עולה. פעם אני מזמינה ופעם הוא.

מאופו...

מאופו מחרטטים את כל השאלות האלו?????????????? מי משלם? מי נותן? מי לוקח? איזה שטויות. קוקו משלמת...לוקחת...נותנת...ועוד הרבה פעלים היא נוהגת להטות.

אייל 401

New member
ולתגובתי

מי שחושבת שגבר צריך לשלם על כל הבילויים המשותפים היא אותה אחת שגודלה בבית שהאמא משרתת (פשוטו כמשמעו )עושה הכל והאבא רק מפרנס ,זו תפיסה שעברה מהעולם . לשאלתך רון ,לא צריך לבקש אם זה לא בא ממנה אז שתהיה בריאה ולא בבית סיפרי .

../images/Emo12.gifשאלה מוזרה

אם יש אהבה ויש הבנה,הכל יהיה טבעי,פתוח ומקובל על שני הצדדים. אין חוקים יקירי! זוגיות אמיתית נבנת ביחד ומשתנה מזוג לזוג. שאלה פשוט מוזזזזזזזזזזזזזררררררררה חשוב על כך!

למעלה