שאלה

השואל...

כבודו במקומו מונח... ואם יפגע...נלמד אותו פרק בהסתדרות

יערית

New member
את האמת?

הבן אדם הכי לארג' שהכרתי בחיי,אבל גם הכי פרימיטבי, הוא איש טוב,אבל...נו מה שלא קרה לפני 12 שנה לא יקרה כנראה גם עכשיו.

אל תמהרי לחרוץ מותק...

את יודעת... לפעמים חלומות מתגשמים
ומהן 12 שנה לעומת הנצח?! לארג'...אקסטרא לארג'...לארג'...אקסטרא לארג'...קוקו קוטפת עלי כותרת

° זואי °

New member
אז ככה

מהנסיון האישי שלי היה לי בן זוג ששילם עלי על הכל, מעולם לא הוצאתי גרוש כשהייתי איתו (אז התחתנתי איתו
). היה לי חבר שלא שילם עלי בדרך כלל כלום, (גם לא היה לו מאיפה לשלם, רק קנה לי מתנות מיותרות שלא הייתי צריכה בכסף שלא היה לו). היו בני זוג שלפעמים שילמו עלי, לפעמים חצי חצי ולפעמים אני שילמתי. חושבת שאין דבר כזה היום "נהוג", זה תלוי במי האנשים ומה היכולות הכלכליות שלהם. כמובן שאם משלמים עלי, זה מחמיא ונותן הרגשה טובה (ולא בגלל שזה חוסך לי כסף), אבל גם אם לא משלמים עלי ואם הולך חצי חצי או פעם אני פעם הוא, זה לא גורע בכלום מהכייף ולא משנה את דעתי עליו.

יודע רק מה נהוג אצלי..

במקרה שלי רק אני משלם. מניח שיש לזה הסבר, אבל מעולם זה לא ממש הטריד אותי ולכן גם לא השקעתי מחשבה בעניין. לפעמים אני נתקל במקרים שהיא מתעקשת לשלם, ומכיוון שאני עקשן יותר, זה מסתיים בד"כ ב"ניצחון" שלי.. אם אני בקשר עם מישהי "וקצב היציאות שלי כל כך אדיר ולא אנושי" אני לא יכול לצפות שהיא תממן לי את הרצונות שלי.. אם מראש הגדרתי קצב שהיא לא יכולה לעמוד בו כלכלית, רק אני צריך לשאת במחיר -תרתי משמע ! לעולם לא הרגשתי ספוסר. בדברים שיוצאים מהלב לעולם אינך ספוסנר גם אם היא אולי רואה את זה כך. הייתי מציע לך לפרוש רגע לפני שאתה מרגיש ספונסר... תבדוק עם עצמך למה אתה מרגיש ככה??.. לדעתי זה מגיע ממקום של ציפייה ואכזבה, ולכן אולי נדרשת מידה מוקדמת של תיאום ציפיות . אגב, אם הייתי מגיע למצב שאני צריך לבקש מבת הזוג להשתתף השתתפות סימלית, רק כדי לא להרגיש ספונסר.. אני לא הייתי מבקש, אבל.. זו היתה הפעם האחרונה שהייתי ניפגש איתה. האם מקובלת עלי ההנחה ?..עלי היא מקובלת וזה מה שחשוב.

ממליץ לך לקצץ...

ראשית, ממליץ לך לקצץ בקריאת עיתונים..
שנית, משכורת לעולם אינה יורדת...רק עולה, כך שיש למה לצפות..
ודבר שלישי...
לך ולזוגה.

r o n35a

New member
אני מאמין לך שרק אתה משלם

אם זה לא מפריע לך אז אחלה וטוב לך. שים לב קצין להדגשים שלי. גם אם יש אהבה גדולה אין זה אומר שאין מקום להתחשבות של בת הזוג אם היא תציע למשל לשלם את הטיפ לפעמים היא לא תיהיה עניה יותר אבל בעיני היא תראה גדולה,אחת שמתחשבת. לכל הפסיכולוגים שניסו לעשות לי אבחון במהלך השירשור ממה נובעת הבעיה-התשובה שלי מי שחושב שגבר צריך לשלם עבור כל הבילויים אבסולוטית אזי או שקיימת אצלו תפיסה חריגה בעיני או שנורא נחמד לרשום את זה בפורום.

אילנית99

New member
השאלה היא האם אתה רגיש להוצאות של

בת הזוג? כמו שציינו למעלה... לדוד שהיא מדליקה כדי שתתקלח.. לבירות במקרר. לארוחת שאתם אוכלים אצלה בבית... לפעמים, קל להתעלם מהדברים האלו כי נראה שהם ממילא שם.. כדאי להגיע לאיזושהי הסכמה לגבי הוצאות.. ולשים את כל הקלפים על השולחן כי מה שנשאר בבטן כואב..

הטיפ זו הבעיה???

חחחחחחח הצחקת אותי עכשיו חשבתי רחמנות על הבן-אדם - אין לו כסף למסעדות... אז נפנק את עצמנו בבית בארוחה זוגית רומנטית... עם מוצרים מ'זול פה'. מודה ומתוודה שאני אפילו לא מסתכלת על החשבון, אלא אם כן זה אבא שלי משלם והוא בלי המשקפי קריאה שלו.

לא, נשמה טובה, לא זו הבעיה

סתם עניין של הרגשה טובה יותר שלו, אם הבנתי אותו נכון.

התחושות שלך הן רק סימפטום..

והן סימפטום לקשר לא בריא, או קשר לא נכון. אם זה קשר לא בריא, כדאי לנסות לדבר ולהבריא אותו. אם זה קשר לא נכון, כדאי ורצוי לסיים אותו. מקווה שלא תראה בתגובה שלי ניסיון לעשות לך איבחון פסיכולוגי.
התייחסי לדברים ולא לאומרם.

° זואי °

New member
אני תוהה

למה בדיוק הוא צריך לממן אם היא משלמת ביביסיטר? זה הילדים שלו? זאת הבחירה שלו להשאיר אותם עם ביביסיטר?

למעלה