שאלה

שלגייה3

New member
חמוד שלי ../images/Emo46.gif

כשיהיה לך כמות ברוכה של מזומנים אבל שלך ולא של אשתך!!! אז ורק אז!!! אתה מוזמן ליצור קשר איתי!!! אם אין לך מזומנים אני מפנה אותך ברוב חן והדר למכוני הליווי השורצים באופן קבוע בתל אביב רבתי! אם אין לך מזומן לכך ואשתך מייבשת אותך מכאן אז אני מפנה אותך לסופר הקרוב שם תוכל לרכוש במעט מטבעות שמן זך וחלק ופשוט לסכוך את אברך במעט שמן ולשפשף ולשפשף ולשפשף ואתה יכול לפנטז עלי בנתיים ולשפשף עד שפשוט תשתחרר! יבוגד!!!!!

no 33

New member
אני לא מסוגל לקלוט

איך גבר או אשה בוגדים בבני זוגם בעיני זה הכי מגעיל וצריך לחתוך להם את הידים והרגלים

ד נ י ת3

New member
גם אני לא מסוגלת להבין

איך אפשר לשקר לבן זוג שאתה חי איתו. זה מגעיל, דוחה, נלוז, פתאטי וזו בריחה. ולא משנה מה התירוץ לגבי חיתוך רגלים וידיים... - אם נחתוך לכולם את הרגלים והידים יהיו כלכך הרבה נכים במדינה הזאת...

תגיד תודה שאתה נשוי ויש לך משפחה

אולי יש לך ילדים אולי לא! אדם נשוי שרוצה לבגוד באישתו הוא בלי עמוד שדרה.. ואישה נשואה שבוגדת בבעלה היא בפירוש -שרעמוטה! ואישה רווקה שהולכת עם נשוי היא בפירוש הורסת משפחות.... תנסה בפורום סטוצים ..או בגידות! אנחנו עדין בשלב התמימות של הכרה ראשונית של בחורה שתוביל אותנו לעתיד משותף!

חחח ואני בסך הכל שאלתי שאלה

ונאלצתי לעבור סידרת חינוך בטח יש לך פרוצקציות פה (לא שממש משו מזיז לי חחחחחחח)

Jen74

New member
למה? למה חוסר השוויון הזה?

גבר נשוי בוגד הוא בלי עמוד שידרה אבל אישה נשואה בוגדת היא שרמוטה. רווקה שהולכת עם נשוי היא הורסת משפחות. ומה לגבי רווק שהולך עם נשואה - מה לגביו? ומה זה בגידה בעיניכם? רק אם יש סקס זה נחשב בגידה? לפי דעתי, גם מי שמחפש/ת בן/בת זוג לאוזן קשבת, לשיחה, קצת חום ואהבה כי אין לו/לה את זה בנישואים זה גם כן נחשב לבגידה בבן/בת הזוג. רגע לפני שעושים את הצעד הזה, למצוא את הדבר החסר מחוץ לבית, מחוץ לנישואים, לדבר עם בן/בת הזוג ולראות אולי גם הוא/היא מרגיש בדיוק אותו דבר, אולי אין לו/לה מושג מה מרגיש בן/בת הזוג? אם מדיבורים לא יוצא כלום אז אין מה לעשות וחייבים לסיים את הנישואים. עדיף לחיות כגרוש/ה מאשר כבוגד/ת או נבגד/ת.

בהצלחה איש

תעשה כאוות נפשך אם זה מה שגורם לך להיות מאושר. כן כן, בעולם החסוד של ימינו, לא נותר להסיר את הרטייה מהעין ולראות שכולם רודפים אחרי התענוגות.עד כמה שזה מצער, לא שופט אותך ממה זה נובע. המצפון הוא שלך בסוף.אם תמצא את מבוקשך פה
, אשריי לך.

shelly1975

New member
אוחחחחחח כמה מגעילים אותי

אנשים כמוך, אתה לא יודע כמה!!!! ממני תזכה רק לבוז! בוגדנים שצריכים ת'ריגוש מבחוץ כדי להרגיש חיים. גועל נפש.

לא חושבת עליך כרגע.

כי אתה את שלך תמצא, יגעת ומצאת תאמין. כרגע אני רק חושבת על העובדה הממש עצובה ששני אנשים חיים יחד באותו בית ומעדיפים לבגוד ולא להתגרש. למה? מה מניע אותם? הבושה? הצורך במזונות? בטחון כלכלי ואישי? אני מניחה שהתחתנתם ממש צעירים, והאהבה סינוורה אתכם ועכשיו שניכם פניתם לכיוונים שונים, אין דבר יותר לגיטימי מזה, אבל למה לא לקחת את זה עוד צעד אחד קדימה ולהתגרש? למה להמשיך לחיות בשקרים ותחושת פחד מה יקרה אם מישהו יראה אותי ויגלה לאישתי? חסר לך אקשן בחיים , אז למה על חשבון אישתך? והניק שלך, די מפתיע , אני מקווה שאתה לא בחור דתי, כי אם כן, ידידי אתה במצב הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי. וכדי שתזכור שחוק "דתיים שלובים", עובד גם כשבוגדים באישה שלך...

הממ... שירשור הזוי לחלוטין../images/Emo121.gif

לפחות בשירשור הזה למדתי איך לפעמים נראה ויכוח מהצד...

למעלה