תפרצי מתי שבא לך
ד ד נ י ת3 New member 26/12/05 #25 דברי תועבה? למה, למרצים אסור? (דנית ממשיכה לקחת את זכות השתיקה). ואיכס שניצלים.
מ מירב מהרהרת New member 26/12/05 #26 בטח שמותר, אפילו חובה! אחרת הם תוקעים במבחן, וזה כואב יותר מהרגיל
ע עופר קפופר New member 26/12/05 #28 את בטח לא מדברת על בנות אונ' ת"א החסודות שבולעות זרע בכמויות שהיו יכולות למלא את הכנרת.
ע עופר קפופר New member 26/12/05 #35 בגלל החצאיות מיני שאף פעם לא הבנתי איך הן יכולות להיות כל כך קצרות בלי שיראו להן.
ה הגרה שלו New member 26/12/05 #37 אוי איזה מגעילים אני בדיוק מלקקת חומוס בכיף ואתם עם "הזרעים" שלכם אני לא יודעת למה זה מגעיל אותי(אני בטח מדחיקה איזה טראומה) סליחה עם פגעתי במשהי
אוי איזה מגעילים אני בדיוק מלקקת חומוס בכיף ואתם עם "הזרעים" שלכם אני לא יודעת למה זה מגעיל אותי(אני בטח מדחיקה איזה טראומה) סליחה עם פגעתי במשהי
ע עופר קפופר New member 26/12/05 #40 את מדברת עלי? כי אני לא ממש פולני...מקסימום איזה שמינית פולניות בגוף.
ה הגרה שלו New member 26/12/05 #41 ברוגז.... חומוס טעים שנוזל מפיתה כן מלקקים וזרעים מבחינתי שותלים כי אם בולעים אז יכול ליצמוח עץ בבטן