שאלה

../images/Emo45.gif

אני זוכרת הכל

כל עוד זה רלוונטי לי כל תאריך, כל רגע, כל דבר מה לבשתי, מה נאמר, מה קרה... זיכרון בונקר יש לי וזה לפעמים סתם מעצבן. זוכרת תאריכים חשובים של אחרים אפילו. לא בגלל שרוצה, זה פשוט נתקע לי בזיכרון. אבל יש מידע שנעלם עם הזמן, של כאלו מהעבר (למרות שעד היום זוכרת את תאריך היומולדה של האהבה הראשונה).

הפלא ה8

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif - זכרתי שבוקר עכשיו

זה כבר משהו. אני ,פעם, הייתי זוכרת הכל. היום - ממש לא. משהו נדפק לי בזכרון ואין לי מושג מה נמחק שם... את המיתולוגי אני זוכרת (הוא גם לא מפסיק להזכיר לי אותו) אבל אחריו היו עוד...ותאריכים - מה זה? היה לי אחד כשדיאנה מתה - את זה אני זוכרת בגללה...עם האחרים לא היו דברים הסטוריים כאלו בדיוק כשהיינו יחד אז כנראה הם נמחקו איתם. ימי הולדת אני בד"כ זוכרת היטב ולאחרונה גם התחלתי לרשום לי אותם ככה שאני משתדלת לא לפספס - אני מאד אוהבת להתקשר לומר מזל טוב לכל העולם ואשתו בערך... יאללה בלאגן - בוקר טוב ושיהיה שבוע נפלא !

P u s s i c a t

New member
זוכרת הכל

גם שנים אחרי... יש לי ארכיון במח. זוכרת ימי הולדת. זוכרת ימים מיוחדים אחרים. ואגב... גם מצפה שיזכרו תאריכים חשובים אצלי. מי שקשה לו שירשום. בכל שנה - ביום ההולדת - עושה סינון סביבתי. מי שלא זוכר/ מתעלם מיום ההולדת שלי נמחק לנצח. זה הדבר היחיד שאני הכי קשה בו בעולם. פחות יזיז לי עם בן זוג שלי בהווה או בעבר יזכור בדיוק מתי היה היום שהתחלנו לצאת. (גם כי זה משהו שלעיתים הוא גמיש. אם זה היה היום שנפגשנו, או ממש יצאנו, או אולי ראינו אחד את השני במסיבה ולא החלפנו מילה...) אבל יום הולדת זה משו אצלי שהוא בגדר יהרג ובל יעבור. או יותר נכון - יעבור.. בגדול. רחוק ממני
השנה מחקתי שניים.

אקסים, אנשים מהעבר

או כאלו שאת בקשר איתם, רציף וקבוע? הכוונה היא האם את מצפה שמישהו שיצאת איתו לפני 5 שנים ימשיך להתקשר אחת לשנה לאחל מזל"ט, גם אם פעם אחרונה שדיברתם היתה בדיוק שנה קודם באותו המזל"ט?

P u s s i c a t

New member
לא.

אני מדברת על מי שאני בקשר איתו. רציף ככל שיהיה. מי שאני לא בקשר איתו אני לא יכולה לנתק איתו קשר אם לא יצר קשר...
ועדיין היו תקופות שעוד היו לי אקסים רווקים - שזה היה ברור לכולם שימי הולדת, חגים ושאר שמחות משפחתיות - מרימים טלפון ומברכים. האקס הראשון שלי כמה שנים אחרי שנפרדנו עוד היה מזמין אותי אליו ביום ההולדת לאכול מהעוגה שאמא שלו הכינה לי... אבל זה באמת היה חריג (עד היום היא בטוחה שאנחנו עוד נתחתן מתישהו למרות שיש לו כבר 3 ילדים... ולא דיברנו לפחות שלוש שנים <מאז הפעם האחרונה שנפגשנו במקרה בהום סנטר> ) אבל מי שמדבר איתי על בסיס יומי / שבועי / חודשי, ויודע שזה יום ההולדת שלי ובוחר להתעלם - מבחינתי מזלזל בי. כי מי שמכיר אותי יודע שימי הולדת אצלי זה משהו שלא עוברים עליו לסדר היום.

זה מובן עכשיו

טבעי אצל כל אחד מאתנו לגבי האנשים בחיינו יש כאלו שזה אכן קו אדום עבורם יש כאלו שזה קו מטושטש אבל זה בהחלט הגיוני לצפות זאת מאנשים שאיתם אנחנו בקשר.

גלי 1970

New member
אוי לי אם היו מוחקים אותי בגלל זה

כי אני לא זוכרת ימי הולדת של אף אחד כמעט,לא חברים\ות ולא משפחה אפילו לשמחתי כולם מבינים אותי ולא מתחשבנים או ניפגעים,וביום ההולדת שלי גם חברות שאני מדברת איתן פעם פעמיים בשנה זוכרות להתקשר וכן אקסים

ולי יש זיכרון סלקטיבי

מה שאני לא רוצה אני ממש לא זוכרת ,ומספרים בכלל לא ,ותאריכים אין על מה לדבר אני גרועה בזה

למעלה