שאלה

גלי 1970

New member
שאלה

אתם זוכרים את התאריך המדוייק שהתחלתם לצאת עם החבר\ה? אומרים שבדרך כלל בנות זוכרות יותר אני לא זוכרת,לא תאריכי יום הולדת ולא תאריכים של הפגישה הראשונה וכאלה... עכשיו דיברתי עם האקס(בעצם האהבה האחרונה שהייתה לי,לפני 4 שנים) והוא הזכיר לי שהתחלנו לצאת בזמן הזה-נר ראשון של חנוכה.ואני ממש לא זכרתי.הוא הזכיר לי שיום או יומיים קודם ניפגשנו בפעם הראשונה עם חברה שלי
ואחר כך באתי אליו להדליק נר ראשון
ומאז יצאנו.....

אני בן אדם שמאוד לא מייחס

חשיבות לתאריכים ומספרים תוסיפי לזה את הזכרון הלא משהו שלי ותקבלי אחת שפתאום קולטת שהיא בקשר עם מישהו כבר חודשיים, כשבשבילה הם מכירים בקושי שבוע :) מתקשה לזכור אלא אם כן זה במקרה נופל על תאריך מאוד מסויים או על מאורע שקל לזכור... תאוריה אחרת אומרת שבנוסף לזכרון הרע שלי, המוח שלי פשוט לא טורח לתייק את הדברים שלא חשובים לי. כי מה שמאוד חשוב לי, אני זוכרת למרות הזכרון שלי..

tzurtzur

New member
אני לא ממש

אפשר להגיד שאני זוכרת פחות או יותר אבל יום מדוייק בטח שלא

magenta73

New member
אני זוכרת

ימי הולדת וכאלו... כי צריך... אני גם זוכרת רגעים מיוחדים במיוחד... אבל לא לפי תאריך...

שלגייה3

New member
אני התחלתי לצאת עם הראשון ../images/Emo68.gif

בנר רביעי ועם השני בנר חמישי ועם השלישי בנר שישי ועם הרביעי בנר שני ועם החמישי בנר ראשון ועם השישי בנר שמיני ועם השביעי בנר שביעי ועם השמיני בנר שלישי ועם התשיעי בפסח ועם העשירי ביום העצמאות ועם האחד עשר ביום פורים ועם השתים עשרה בראש השנה ויום כיפור וסוכות ואללה יסתור קבלתי סחרחורת. מים דחוף אני מתעלפת!!!!!!!!

shelly1975

New member
אממממ

בקשר האחרון שלי שנינו זכרנו ת'תאריך. בקשרים הקודמים אני לא זוכרת תאריכים אלא חודש בו התחיל הקשר.

glitter8

New member
אצלי הכל רשום ביומן

כדי שאם וכאשר יאחר....אדע מי האבא...חחחהההה

ד נ י ת3

New member
אני זוכרת את

התאריך גירושים. אחחחח... איך אפשר לשכוח את היום המופלא הזה? הקסום הזה? שבו הוא לחש לי ברומנטיות את שלוש המילים הנפלאות והקסומות: "הרי את מותרת לכל אדם" אחחחחח... עונג

ד נ י ת3

New member
צודקת...

מה לעשות...
איך? איך סיימתי תואר ראשון ושני במקצוע כלכך ריאלי? (אה.. זה אולי בגלל שהמרצה היה חתיך...)

אולי זה קשור לזה..

שאומרים שם מילה אחת, 3 פעמים? משהו עם השורש ג.ר.ש, לא?
וכן, המרצה החתיך תמיד עוזר, הוא גם זה שדופק בסוף (במבחנים!)

ד נ י ת3

New member
ואולי המרצה

לא דופק רק במבחנים
(אופס.. חוזרת להיות פולניה מיידי!)

פה דופקים

רק שניצלים! האוזניים שלי לא יכולות לשאת יותר את דיבורי התועבה הללו שיוצאים מפיך!

למעלה