הוא השמין....
M Mavette New member 24/12/05 #32 לול כע אבל יחסית לאיך שנראה פעם..טוב לא משנה...חחח הוא השמין-כולם משמינים-הוא עדיין מדהים *_____*
S ssdd12345 New member 25/12/05 #33 ורק שתדעו.... שהיום הוא ממש רזה כמו שהוא היה פעם....... אבל לי אכפת איך הוא נראה הוא פשוט מ-ה-מ-ה-ם בכול מצב..חמוווד שלי
ורק שתדעו.... שהיום הוא ממש רזה כמו שהוא היה פעם....... אבל לי אכפת איך הוא נראה הוא פשוט מ-ה-מ-ה-ם בכול מצב..חמוווד שלי
X xxgatxx New member 21/12/05 #20 אבל יש לו כזה קטן בואו נגיד שהייתה לי תמונה וזה היה כל כך עצוב אבל נסלח לו כי הוא מוכשר [ולא במיטה, לצערו].
אבל יש לו כזה קטן בואו נגיד שהייתה לי תמונה וזה היה כל כך עצוב אבל נסלח לו כי הוא מוכשר [ולא במיטה, לצערו].
S ssdd12345 New member 21/12/05 #21 יש לי המון תמונות ולא הגודל קובע...אלא הביצוע....אבל אני לא אמורה לדבר עך זה אז שקחו ממה שכתבתי.
M Mavette New member 22/12/05 #27 נו טוויגי... כולנו יודעות את רגשותיך האמיתים לדארון סתם כפרה לך לבלונדינית שלו...
C Cry For The Moon New member 20/12/05 #15 למה שישנאו יהודים? לא נראה לי שאיכפת להם מי שומע את המוזיקה שלהם גם אם הם יהודים העיקר התהילה
Y y o t a m 1 3 New member 22/12/05 #25 משו לא הגיוני אם הם פציפיסטים (שזה אומר שהם נגד האלימות למי שלא מבין) אז איך בידיוק הם שונאים יהודים ובכלל למה.. נראה לי שלא הבנת כמו שצריך כי זה שתי ניגודים
משו לא הגיוני אם הם פציפיסטים (שזה אומר שהם נגד האלימות למי שלא מבין) אז איך בידיוק הם שונאים יהודים ובכלל למה.. נראה לי שלא הבנת כמו שצריך כי זה שתי ניגודים
A ashkeloni New member 27/12/05 #34 תראה. אפשר לאהוב את האמן. אפשר לאהוב את המוזיקה שהוא יוצר. אני אוהב את המוזיקה, אני אוהב את האמנים, אני לא יודע בדיוק מה הם אמרו על היהודים, ככה שאני בהחלט לא הולך לשפוט אותם בקשר לזה
תראה. אפשר לאהוב את האמן. אפשר לאהוב את המוזיקה שהוא יוצר. אני אוהב את המוזיקה, אני אוהב את האמנים, אני לא יודע בדיוק מה הם אמרו על היהודים, ככה שאני בהחלט לא הולך לשפוט אותם בקשר לזה