שאלה

בינים

New member
שאלה

תקשיבו, השירים של סיסטם רובם פצצות, אבל בקשר למשמעות אני קצת חולק עליהם... הם די פציפיסטים ודרך אגב הם די שונאים יהודים לפי מה שקראתי באתר הבית שלהם בחדשות גלובליות...

ssdd12345

New member
איפה השאלה?

ומה זה פציפיסטים? ושישנאו את מי שהם רוצים!!! זה לא יגרום לי להפסיק לשמוע אותם!!! ויכול להיות שזה רק שמועות או אמת מי יודע?!!!

ELA17

New member
הם באמת די פציפיסטים.

בקשר לזה שהם שונאים יהודים לא שמעתי. ותכלס יש כל כך הרבה שמועות על אמנים בקשר לאנטישמיות, אני כבר לא מאמינה למה שאני שומעת. חוצמיזה, שיהיו פציפיסטיים. אישית לא מפריע לי.. זה לא מתנגש יותר מדי עם הדעות שלי, ומלבד זאת - הם עושים את זה יפה מאוד. לא? =P

Mavette

New member
תגיד לי

איך הם יכולים להיות אנטישמים כשהם בעצמם באים ממוצא ארמני- וזה ידוע שהארמנים נרדפו כמו היהודים וכו'? וחוצמזה-מה אכפת לך מהאישיות שלהם! שיהיהו אנטישמים שיאכלו תינוקות מצדי- המוזיקה שלהם מעולה וזה מה שנחשב לדעתי

TwigTwig

New member
אחי

חדשות גלובליות זה על מה שקורה בעולם 0___+ הם שרים נגד שנאה ודברים כאלה.. אז איך הם יכולים להיות אנטישמים?! חוצמזה, כל חברי הלהקה הם ממוצא ארמני, והעם הארמני גם עבר שואה פעם.. שואת הארמנים...

בינים

New member
האמת

לפי דעתי הם מקנאים בנו שהעולם שם זין על השואה הארמנית ולשואה שלנו שמים לב. בכל אופן אם תשימו לב בחדשות הגלובליות הם שמידברים נגד ישראל ובעד הערבים... 3/29/04 - Israel is among the holocaust deniers 3/21/04 - Hitler book bestseller in Turkey ולא אמרתי לא להקשיב למוזיקה האדירה שלהם בגלל זה, פשוט לא להעריץ אותם... להעריץ את המוזיקה שהם יוצרים...

ssdd12345

New member
מה .....חצוף!

מה זה לא להעריץ אותם.... רק בגלל שקראת שהם שונאים יהודים אז להפסיק להעריץ מישו שאתה מעריץ כבר כמה שנים! ומאיפה אתה יודע שזה לא סתם עוד דרך לנסות לפרסם את עצמם!!! וגם עם זה באמת לא אכפת.....אני לא אפסיק להעריץ מישו רק בגלל שאתה קראת משו באינטרנט שאין לך אפילו איך להוכיח שזה נכון!!! לא למדת עוד את הקטע עם משה דץ שקרה עכשיו אל תאמין לכול מה שכתוב באינטרנט!!! ועדיין לא קלטתי איפה השאלה שלך בכול מה שכתבת!

TwigTwig

New member
תקשיב

זה לא הם מעדכנים את האתר שלהם... אני לא בטוח שהם נכנסים אליו אפילו... ככה שלא בטוח שזה הם וכל זה... קיצר הלכ בעד שלום נגד שנאה בלה בלה הבנת... הם לא אנטישמים

Beautiful Scar

New member
קיצר בואו נשאל אותם../images/Emo3.gif

סתם סתם

Mavette

New member
חחח למה לא?

אחרי הכל דארון וסרג' הם הבעלים שלי- אפשר לשאול אותם...:p

ssdd12345

New member
את כל כך טועה........

את לא יכולה לבוא בהכרזה שכזו...פשוט לא!!!

ssdd12345

New member
אני רואה שאת מתבדרת...

גחגחי לך מתחת לשפם.... אבל אני רצינית!!

Mavette

New member
יחסית לקצב ההשמנה שלו...

נראה לי ש *כן* יש מספיק לכולן...

למעלה