שאלה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי

passioneta

New member
I lost you there

but I definitely think that you and tal should get together if you have not done so already

גלי 1970

New member
זה אומר להוסיף עוד פסילה...

מה יהיה? בסוף לא ישארו לי סיבות למצוא מישהו,אני רק פוסלת... אני לא מעשנת אבל אין לי בעיה לצאת עם מישהו שמעשן,למרות שאשמח אם הוא לא יעשן. אבל לגבי מישהו שיש לו חתול\כלב? ואני לא אלרגית... וואו,לא נישארו אופציות

תגידי, יא מגנובה?

למה את חושבת שדווקא זה שתכירי יהיה אלרגי?????? חחחחחחחחח מאיפה כל האופטימיות הזאת מאיפה???????????

כי היא דברה על אלרגיה

והגבת שזה פוסל עוד אופציות.... עזבי כנראה לא התעמקתי :) כשההוא המתאים יגיע הכל בו יהיה מתאים
הסירי דאגה מלבך

magenta73

New member
מרגילים אותם אחד לשני...

זה אפשרי. במיוחד עם מדובר בכמה כלבים. הם צאצאים של זאבים. הם רגילים כביוכל לחיות בלהקות. בהתחלה יהיה בלגן, במיוחד עם מדובר בשני זכרים או שתי נקבות, אבל בסוף יהיה בסדר, אפילו נהדר! ואני בחיים לא הייתי מוותרת על האוצר הקטן, המדובלל והנבחני שלי, בשביל שום הון שבעולם, ובטח לא בשביל גבר שזה האולטימטום שלו.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

אולטימטום בחיים לא - ולו משום הסיבה שזה מראה בעיניי על חוסר כבוד. גם כי לא אוהבת שמציבים לי תנאים וגם כי החתולים שלי - עם כל הכבוד לכל עלם חמודות או אחד שחושב שהוא כזה - היו פה הרבה לפניו, הם יצורים חיים שישי לי אחריות כלפיהם - ובכלל... אני מטורפת עליהם. אין מצב שמישהו יתנה את הקשר ביננו במסירה של החתולים שלי. לגבי ההרגל. מכירה כל כך הרבה מקרים של כלבים שהיו טורפים חתולים (ובני אדם) והתרגלו לחיות יחד. הכל תלוי ברצון ובהשקעה. ברור שלא זורקים את כולם למים ומקווים שיסתדרו. עושים את זה נכון וחכם. אבל זה אפשרי. אפשר להרגיל כלבים לכלבים אחרים. אפשר להרגיל חתולים לחתולים אחרים ואפשר להרגיל כלבים לחתולים. השאלה היא רק עד כמה הבעלים שלהם רוצים בזה..

ד נ י ת3

New member
איך אומרים: צרות של עשירים

אם הויכוחים הם על כלב וחתול, תחשבי מה קורה כשיש את הילדים שלו והילדים שלה... אני חושבת - שכשאוהבים ויש רצון להתפשר, אפשר להתגבר על הכל. וזה לא משנה מי מוותר, ולמה. הויתור הוא מאהבה.

למעלה