שאלה

גלי 1970

New member
שאלה

מה קורה כשיש לשני הצדדים כלב\חתול? עובר זמן ורוצים לגור יחד,אבל אי אפשר לגור יחד עם הכלב והחתול או שני הכלבים יחד. איך ממשיכים הלאה? אף אחד לא יהיה מוכן לוותר על הכלב או החתול שמגדלים כמה שנים. מה עושים? יש פיתרון? סתם חשבתי על זה היום,מה יקרה אם אכיר מישהו שיש לו כבר כלב או חתול.... הייתם מותרים על הכלב\חתול שלכם? הייתם מבקשים מבן\בת הזוג לוותר?לדעתי אין לנו זכות לבקש.

מרגילים אותם אחד לשני

לאט לאט.... אין לי ספק שזה אפשרי לא הייתי מוותרת, ולא הייתי מבקשת לוותר בטוחה שאפשר לגשר על הבעיה

מרגילים אותם אחד לשני

לאט לאט.... אין לי ספק שזה אפשרי לא הייתי מוותר, ולא הייתי מבקש לוותר בטוח שאפשר לגשר על הבעיה

אין

הוא כל כך רומני שזה אי אפשר לתאר! אבל צחוק צחוק???? אם החתולים שלי מסתדרים כל פעם מחדש עם הכלב שלו? תאמיני לי, זה אפשרי!

יש

היא כל כך סנילית שזה אי אפשר לתאר ! אבל צחוק צחוק???? אם החתולים שלה מסתדרים פעם בחודש עם הכלב שלי, זה בגלל שיש מי שיגיח עליו .. תאמיני לי, ממילא אחד ממכם יישאר בבית כל היום, הלא מישהו צריך לעשות את מטלות הבית. וברצינות? הם יתרגלו, לא נורא, בהתחלה קצת יריבו, אולי יוציאו עיין אחד לשני, אולי ביס קטן פה ושם, סתם איזו רגל אכולה, או איזו אוזן חצויה, שטויות
הכל עובר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש בזה משהו :) טוב הבטחתי שהם יסתדרו אבל לא הבטחתי שהם יישארו שלמים :) חוץ מזה זה רק בגלל שהכלב שלך קמצן כמו אבא שלו והוא לא נותן לפוצקים שלי אפילו ביס אחד קטן קטנטן קטנטנטנן

חחחחחחחחח מה שנכון נכון

ראית איך הוא משגיח על האוכל שלו? חחחחחחחחחח יוו איזה קטע מה אני עושה
צוחק איתך??? לא לא לא ולא. איתך אני לא צוחק, את פגעת בכלב שלי? פגעת גם בי

אני פגעתי בו?????????

איך אפשר לפגוע בבונבון הזה? מה הוא אשם שאבא שלו רומני?

../images/Emo12.gif

אה אתה מתכוון שגם אני נסיכה מושלמת כמוהו????? תודה חיים שלי

../images/Emo123.gif

אם אתה זה שאוסף את החתיכות ברור שאני לא אהיה מושלמת אתה רומני תמיד מעלים איזה חתיכה!!!

ממי

אתה מתכוון שזה מה שקורה לאנשים שזה שלימד אותם איך להפעיל את הטיימר של הדוד שמש הוא מורה גרוע!!

גלי 1970

New member
בלתי אפשרי

מורגן שלי פחדן,ואני לא מסכימה שאף כלב או חתול יתקרבו אליו,רק כלב מהגזע שלו,וגם זה נדיר. ובטח לא להשאיר אותם לבד בבית.אין סיכוי

passioneta

New member
I am allergic to cats and dogs

I had a boyfriend (for many years) who new that as long as we're together he cannot raise cats which he loves. Now he lives alone with a cat. (We broke up for another reason). I will probably not even date someone with a pet. Anyway it's like dating someone who smokes - if we get serious he'll have to quit.

למעלה