שאלה

roni baby

New member
שאלה

מתי נכנס החוק של ה60 שאלות ו4 טעויות בתיאוריה?? האם זה נכון שזה מתחיל מ2006? תודה מראש לעונים

MrJacKasS

New member
יש לי שאלה

אני תמיד שוכח אז בואו תזכירו לי : כשאני עומד ברמזור שמיועד רק לכיוון ישר, ואין לי תמרור שאוסר על פרסה, מותר לי לעשות פרסה?

סביח

New member
לא

מותר רק איפהה שיש פנייה שמאלה, ואם תסתכל בציור אז הגיוני ששני הרמזורים יהיו ירוקים באותו זמן ואז ביצוע פרסה מסוכן יותר.

adidas88

New member
אבל

יש מקומות שהפניה שמאלה אסורה אבל מותר לעשות שם פרסה אז איך יודעים?

Gal isr

New member
אסור פרסה בציור בגלל החץ על הנתיב

ככה המורה שלי אמר לי השבוע כששאלתי אם מותר לעשות פרסה בציור דומה, רק בלי רמזור...

adidas88

New member
אני לא יודעת איפה

אבל יש מקומות שאסור לפנות שמאלה ומותר לעשות פרסה (אני פשוט זוכרת שפעם עלתה השאלה וזאת היתה גם כן שאלה לא פתורה)

MrJacKasS

New member
מתוך המאמר

פניית פרסה אסורה: ב. כאשר על הכביש מצויירים חצים המורים ישר או ימינה. ג. כאשר מעל הרמזור ישנו תמרור המורה לנסוע ישר או ימינה. תודה לך. נתקלתי בזה אתמול כשנסעתי ולא ידעתי אם מותר לי או לא, אז לא לקחתי את הסיכון ועשיתי פרסה במקום אחר.

Krishi

New member
אני דווקא חשוב אחרת...

עד כמה שזכור לי כל העניין הזה של מתי אפשר ומתי אסור לפנות פרסה הוא מאוד לא ברור... גם מבחינה משפטית.. ועד כמה שידוע לי, מותר לפנות פרסה בכל מקום ולא משנה איפה כל עוד אין תמרור האוסר על כך וכמובן כל עוד לא מפריעים לתנועה כלומר, גם אם יש לך רק ישר ברמזור והוא ירוק... וגם אם לתנועה מהכיוון הנגדי יש ירוק.. כל עוד אתה לא מפריע לתנועה (שזה אומר גם לתנועה מהכיוון הנגדי וגם לתנועה שמאחוריך) אתה רשאי לבצע פרסה...

Krishi

New member
וכמובן שכחתי..

אם יש פס לבן רצוף אז כמובן שאין על מה לדבר..

Krishi

New member
לאט לאט זה חודר פנימה..

כאילו... עברו כולה 3 ימים... מה כבר יכול להשתנות ב-3 ימים?

ChilD SouL

New member
לא'דעת...

תמיד שנאתי ששאלו אותי ת'שאלה הזאת, אז רציתי לנסות אותה גם על מישהו. ועל מי אם לא על הדגיגון הכי חמוד בסביבה
[חוץ מנמו, כן
]

Krishi

New member
היי! אני יותר חמוד מנמו!

ולמה ככה? מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך...

למעלה