שאלה

גלי 1970

New member
שאלה

אם אתם יודעים שלא תתקשרו לבחור\ה והוא\היא בסיום השיחה יגידו שהנה יש לכם את הטלפון,תתקשרו מחר... מה תגידו לו\לה? אוקי אני אתקשר(ולא תתקשרו)? אני לא מתכוון\ת להתקשר אז אל תצפה\י כי.... אני בדרך כלל אומרת את האמת,שלא יחכה לטלפון ממני כי אני רגילה ואוהבת ומעדיפה שיחזרו אחרי ובהתחלה לפחות אני לא יוזמת שיחות.(אני יכולה להתקשר אם פיספסתי שיחה או שהיה בממתינה והבטחתי לחזור...)

אם הוא ישאל אותי ישירות

אני אגיד את האמת... אם הוא לא ישאל כלום, ואני ארגיש לא נעים, יכול להיות שאני לא אגיד כלום.. אני יודעת שזה פחות יפה..אבל זו האמת

אני אגיד לך את האמת?

אני אהיה כנה איתך אפילו שזה יצייר אותי עוד יותר מגעילה... אם גם ככה לא בא לי עליו, ועוד הוא מבקש שאני אתקשר מחר??? (אתה רוצה?????? תתקשר בעצמך ) אז אני לא אגיד לו כלום, או שאני אגיד "סבבה" אם לא יהיה לי מנוס... ואח"כ אשלח איזה SMS או משהו שלא בא לי... אם הוא לא יבוא לי טוב בכלל אני מודה שאני מסוגלת להיות יותר מגעילה ולסנן עד שיימאס לו לא, זה לא יפה מצידי אבל שוב, אני אמיתית איתך, וזו האמת

קצת בלבלת אותי

כי התחלת ב "אם אתם יודעים שלא תתקשרו" אז הנחתי מזה שהוא לא נראה לך

גלי 1970

New member
אני אסביר

כשאני מכירה מישהו,לא חשוב איפה ואיך...אם הוא לוקח את הטלפון שלי ומתקשר ובסוף השיחה הוא אומר משהו כמו "תתקשרי מחר" אני מבהירה לו שאין לו למה לחכות כי אני לא מתקשרת בהתחלה.אלא אם כן אני צריכה לחזור כי הבטחתי,כי פיספסתי שיחה....לא אתקשר למחרת מיוזמתי סתם לשאול מה נישמע...מבחינתי זה חלק מהחיזור שהוא מתקשר(רק בהתחלה,אחר כך לא עושה חשבון) סתם רציתי לדעת אם אני המשוגעת היחידה
וסתם כי אני אחרי שיחה כזאת בדיוק מיותר לציין שאם אני לא מעוניינת בו אני אומר לו

אני מתחברת למה שאת אומרת

אבל נראה לי שזה קבעון מרוקאי שוביניסטי שעדיף שנצא ממנו
לפעמים, לא בא לאנשים להיות דרמתים ולהגיד לך "שמע גלי, את מוצאת חן בעיניי, בואי נמשיך להיות בקשר.." והדרך היותר קלה לו להבהיר לך שהוא מעוניין זה להגיד לך להתקשר מחר, מנקודת המבט שלו זה יכול להיות כביכול אישור עבורך לכך שהוא מעוניין בהמשכיות ואינדיקציה עבורו אם גם את מעוניינת... אז אם השיחה זרמה לי טוב, ובאמת נהניתי, וזה מרגיש לי הדדי, לא תהיה לי שום בעיה להתקשר למחרת, אני אפילו אצפה לזה בקוצר רוח :)

ומכיון שזה מזעזע בעיניי

לקרוא את התגובה של עצמי אני נשבעת שיותר אני לא עושה את זה

נכון

אבל אם לא תנסי לא תדעי... לפעמים זה אופי ובזה נגמר הסיפור. אבל כל אחד חייב לעצמו לפחות נסיון אחד לחוות עוד דרכים, אם לא תרגישי בנוח עם זה, פעם הבאה תחזרי להרגל הישן שלך :)

יש הבדל בין "קשה" לבין "אי-אפשר"...

השאלה אם את רוצה... לכי למקום שהצעתי לך שתעסיקי אותי, תקראי שוב מה התחלת לעשות שלא עשית אף-פעם...
דיברת עם מישו, מצא חן בעיניך, הוא מבקש שתתקשרי- בעצם למה לא? עם כל הרצון להיות מחוזרת, יש מקומות שכדאי לשים את האגו או את ההרגלים הישנים בצד ולעשות. פשוט לעשות. תנסי. מקסימום "בזבזת" פעימת מונה...
יופי.

נומי נומי ../images/Emo13.gif

לילה טוב גלי , גלי, גלי מדוע שאלת מה קרה ומה פתאום שכבר לילה ולא יום? מדוע שאלת? האם את נזכרת איך הוילון עם השמש רקד כל היום, כל היום בחלון

למעלה