שאלה

תשובה:

אף פעם לא מבקש מבחורה מספר טלפון! אם היא באמת מוצאת חן בעיני אני ישיג את מספר הטלפון שלה.. בכל דרך אפשרית!! וגם לא נותן לבחורות מספרי טלפון,מה אני צריך לחכות לטלפון ממנה חחחחחחחח קצת מוזר לי.. ואם היא כבר נתנה את מספר הטלפון שלה והיא מצפה שאני יתקשר אליה ומשהו בה לא מוצא חן בעיני אני לא מתקשר!וגם לא מודיע לה שאני לא מתקשר אליה. וגם לא מודיע שאני כן אתקשר!נתנה מספר טלפון תודה רבה לך לא אני בקשתי ..!

כנראה

שהחתימה שלך מתאימה לך

שמע נסיך...

ראיתי שאתה נמצא כאן מתחילת הפורום וגם הולך למפגשים אולי תמצא לך כבר משהי...שתתן לך את האהבה והצומת לב! ד"א היה לי כאן ניק קודם וממש לא אהבתי את התגובות שלך חשבתי שמשהו בי לא בסדר היום אני רואה בדיוק מה קורה. דרך אגב מצאת את הפורום לסמים קלים? אני מקווה שאתה לא משתמש בהם,אתה יודע מה אומרים על אלה שמתמשים בהם? שהם מחפשים צומת לב.

ועוד משהו

יש לך משהו לעשן ? חחחחחחחחחחחחחח אני בנדודה, בעזרת השם יום שישי אני מסתדר, רוצה לעשן בצוותא? שיהיה לי לבריאות

ד נ י ת3

New member
../images/Emo31.gif אללה איסטר.

השתגעתם? מה זה הסמים האלה? אין לכם צרות אחרות בחיים? צריך להכניס את הרעל הזה לגוף? רע רע רע.

ד נ י ת3

New member
תלוי מה הכוונות שלי.

אם הוא לא מוצא חן בעיני - אני אגיד לו שאני לא מתכוונת להתקשר. אם כן - אני אתקשר. למה לא? בכלל אני לא אוהבת את כל המשחקי כוחות האלה. הם מכניסים המון אנרגיות רעות לקשר. אם בא לי להתקשר למישהו - אני אתקשר.

magenta73

New member
עוד פעם?

אני לא מבינה מה הבעיה להרים טלפון, באמת... את רוצה שהוא יחזר, אין בעיה. אם הוא ירצה הוא יחזר. בדרכו שלו. ביקש להרים טלפון? תרימי טלפון!!!!

נימשון

New member
אין לי בעיה להתקשר למישהו

אבל אם הוא לא מצא חן בעיני או שיש איזו סיבה בגינה אני בוחרת שלא להתקשר אליו אני אגיד לו ולא אתן לו לחכות.

למעלה