..........
C chen010189 New member 20/11/05 #19 אולי תמצי את עצמך כבר? את כבר פשוט עושה מעצמך צחוק דיי, הבנו את אוהבת את מיכאל הוא מושלם בעינייך את לא יכולה בלעדיו אבל דיי, נכנסת לכל השרשורים האפשריים פעם אחת - קלטנו באמת שלא צריך יותר מדיי
אולי תמצי את עצמך כבר? את כבר פשוט עושה מעצמך צחוק דיי, הבנו את אוהבת את מיכאל הוא מושלם בעינייך את לא יכולה בלעדיו אבל דיי, נכנסת לכל השרשורים האפשריים פעם אחת - קלטנו באמת שלא צריך יותר מדיי
K KiShKooSh New member 20/11/05 #21 חן היא שאלה את מיכאל אם אני אחותו על הסיפור המטומטם שהיא המציאה והיא קוראת לי שקרנית
C chen010189 New member 20/11/05 #24 כן קראתי למעלה היא ממש אדיוטית, ובכלל, הוא לא יידע לחבר את המראה לשם אז לא ממש הלך לה
K KiShKooSh New member 20/11/05 #26 ואפילו אם כן, מה לו לזכור מה שאחת מהמעריצות שלו אמרה באחד המפגשים... יש עוד 100 מעריצות שמדברות איתו
C cutey baby New member 20/11/05 #25 ובב ממי תפסיקי לנסות לסךסך לא עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממי די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????? אולי???????? כבר
ובב ממי תפסיקי לנסות לסךסך לא עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממי די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????? אולי???????? כבר
R R o n 2 5 6 New member 20/11/05 #22 חחח אי אפשר בכל מקום שתלכי תראי מעריציות פאקצות של מיכאל(מותק על תעלבי) ומה לעשות זה הטרנט החדש . יש לי הרגשה איזה הפתעה יש למעריצות מיכאל
חחח אי אפשר בכל מקום שתלכי תראי מעריציות פאקצות של מיכאל(מותק על תעלבי) ומה לעשות זה הטרנט החדש . יש לי הרגשה איזה הפתעה יש למעריצות מיכאל
K KiShKooSh New member 20/11/05 #20 מאמי 10 שנים הבדל../images/Emo3.gif אין מצב , ובכל מקרה, ראית תמונות שלי באותו שרשור אני נראת לך דומה למיכאל ?????? אני לבנה מוות והוא כהה, כאילו אפילו אם תנסי לא תמצאי משדהו דומה מעמיצה דברי עיברית
מאמי 10 שנים הבדל../images/Emo3.gif אין מצב , ובכל מקרה, ראית תמונות שלי באותו שרשור אני נראת לך דומה למיכאל ?????? אני לבנה מוות והוא כהה, כאילו אפילו אם תנסי לא תמצאי משדהו דומה מעמיצה דברי עיברית