שאלה

cutey baby

New member
נצלש תכינסו מהררררררר!!!!!!!!!!!!!!

אני מתעלפ ראיתי את מיכאל המושלם!!!!!!!!! איזה מושלם הוא דייייייי הוא היה אם כוסע לבן במיפגש מעריצים אני חולה עליו ועל הכובע המושלם שלו אין עליווווו מיכאל עם אתה קורא את ההודעה תידע שאני מאוהבת בך נועשות ושסליחה שלא אמרתי לחך כלום רק נתתי לך את השרשרת חח איזה חמוד הוא אמר שהוא ילך איתה עכשיו לכל מקום לכל אירוע שהיא יותר שווה משרשרת מזהב!!!!! רציתי למותתתתת ממי שלייייי דיייייייייייייייייייי אוויררררררר אומייגדדד....כוסון מושלם שלי רציתי לעשות לו ילד......
מיכאל אלוני

cutey baby

New member
מישהו בבקשה הלפפפפ......./images/Emo53.gif

מישהו יודע איך מקטינים תמונה????....כדי שתיראו אותי עם המושלם?????

R o n 2 5 6

New member
וואו איזה התלהבות

יופי לך
אגב איך את אוהבת אותו אם את לא מכירה אותו? והוא בטח אמר את זה כדי שלא תתנהגי כמו הזאתי שהציעה לו נישואים חחח...

chen010189

New member
אני בטוחה שהוא גם ישן איתה

ולא אתפלא אם הוא ייתן את זה לילדים שלו כ"חפץ שעובר במשפחה" כשהם יעשו עבודת שורשים. שלא נדבר על צילומי עותק, ומסמכים שמעידים שהתכשיט היקר שייך אך ורק לו. אחרי הכל, מי לא ירצה לגנוב לו את התכשיט היקר ערך והמדהים הזה? קראט.

cutey baby

New member
חנוש מושלמת איזה חמודה

חנוש מושלמת איזה חמודה אני מתה אלייך תודה ממי.........אבל לא צריך להגזים לאא מסמכים חח חמודדדדד עם הוא יעשה את זה אני ימותת.......

KiShKooSh

New member
חן את ניקרעת../images/Emo6.gif

את זוכרת שקיוטי בייבי החליטה שאני אחות של מיכאל(או שאני מכירה אותו..) אז היא שאלה את מיכאל אם הוא מכיר אותי, והוא כמובן אמר שלא, ועכגשיו היא באה וקוראת לי שקרנית על השטויות שהיא המציאה

למעלה