שאלה..

dream theater

New member
שאלה..

בכמה כסף אני יכול למכור מגבר סקוויר 15 וואט בן חודשיים?

wiz

New member
וואו.... שאלה קשה....

אני יודע שאפשר לבקש עליו משהו כמו 500 שקל, בתנאי שהוא חדש ובמצב טוב. אני כמעט קניתי מגבר 25W של סקוויר ב-500 שקל, אבל הוא לא היה חדש כ"כ... אין לי הרבה מושג במחירים של יד שניה, ובכלל במחירים בארץ, אבל תשאל אנשים אחרים... ד"א, אחלה שם (תסתכל בתמנה...), וברוך הבא לפורום!

dream theater

New member
תודה !

ברור שאני מזהה.. :) זה פטרוצ´י נוא מנגן על איבנז? לא ידעתי..

Liquid Tension

New member
הבנאדם תותח!!

פטרוצ´י הוא אחד הנגנים המוכשרים ביותר שמהלכים על פני האדמה!!

Wyld stallyn

New member
אולי

יכול לו טכניקה מצויינת והוא בחיים לא טועה כמו מכונה אבל אין לו רגש בגרוש... ומסכימים איתי גם אנשים שאוהבים אותו....

wiz

New member
טוב.... אתם כבר מכירים אותי...

אבל הפעם זה יהיה שונה... אני לא מסכים לגמרי עם הטענה הזאת, וללא ספק פטרוצ´י הוא אחד הנגנים שנותנים הכי הרבה רגש במוזיקה שלהם. (יעני נקודה!) יכול להיות שאתה לא שמת לב לזה, יכול להיות שאתה לא רוצה, אבל זה לא ישנה את העובדה הזאת... תקשיב לבנאדם שראה את פטרוצ´י בהופעה חיה, ושמע כל פיסת מוזיקה אפשרית (טוב, לא הכל...
) שהוא יצר... וד"א, למרות שהטכניקה שלו מצויינת, יש גיטריסטים מהירים ממנו... וזה באמת לא קובע כלום, כי רגש זה מה שחשוב !

Wyld stallyn

New member
טוב..

תראה ממה ששמעתי אצלו אין בכלל רגש... הוא מתמקד רק בטכניקה.... אבל לא נראה לי שאני דוגמא טובה, כי אני גם ממש לא מחבב (בלשון המעטה) את דרים תיאתר....

dream theater

New member
כמה פעמים שמעת אותם?

אני לא מכיר הרבה אנשים ששמעו אותם ואמרו שהם לא טובים.. המתופף הכי טוב בעולם (הוא גם זכה בתואר הזה) אחד הגיטריסטים הכי טובים בעולם סולן מדהים בסיסט מצויין וקלידן מצויין הרכב מושלם

Wyld stallyn

New member
יותר מידי

ואני לא יגיד בידיוק מה אני חושב עליהם..שאנשים פה לא יתחילו להשתגע...

Alexi Laiho

New member
מממ

אם ההרכב מושלם או לא מושלם זה לא תלוי בנגנים זה תלוי במוזיקה .. ואם כבר נגנים אז תשמע ספיירל ארכיטקט וסיניק , יש להם הרכבים יותר משובחים (הרבה יותר קל לנגן שיר של דרים מאשר שיר של ספיירל) בכל מקרה ... בקשר לפטרוצ´י .. הבן אדם כלי ללא ספק אבל הגיטרות הכי מטורפות ששמעתי היו ללא ספק בקקופוני (פרידמן + בקר) הם היו שילוב מדהים של טכניקה עם מהירות ואחלה רגש . CONCERTO זה היצירה כי קשה ששמעתי לגיטרות בהחלט אתגר לכל גיטריסט שבטוח שהוא מסוגל לנגן הכל .

כמעט בכלום

400 ש"ח הייתי קונה אותו. (ואין לי בעיה לקנות אותו) אבל הוא ממש כמעט שלא שווה...

למעלה