שאלה

8-AN

New member
סבבה את לא צריכה להתבייש חח

אני לא יהרוג אותך בגלל זה...קורה
אני מבין שאת עם רישיון לא נראה לי שהמורה ייתן לך תמיד להתחיל ב3
בכולופן אם את במלווה תגידי לו\לה שיעירו לך שאת משלבת ל3. אם אחרי אזדבר ראשון אין לך ממה להתרגש בכביש אף פעם ! חשוב מאוד לנהוג בנינוחות ובכיף(ולא בשאננות והתפרעות את תקבעי את הגבול
) עכשיו, שאת מתחילה בשלישי את נשלבת מייד לראשון או שמתחילה ליסוע ומורידה לשני? או שסתם נכבה הרכב? איך זה הולך יהיה יותר קל לנסות לעזור... מה שלא יהיה הדבר שאני הכי אוהב בתגובות שלך זה החתימה

Daemonlior

New member
אני במקומך..

כבר מזמן הייתי מנסה לפוצץ את המנוע של המורה לנהיגה.. רק בישבילך התחושה, כל כך נעים לראות איך האוטו של המורה עומד לההרס רק בגללך!

רן88

New member
תשובה

האוטו באמת כבה כשאתה זורק קלאץ' (כפי שאמרת שעשית) וגם לפעמים אם תתחיל נסיעה בשני, לדוגמה. אין יותר מדי מה להסביר באינטרנט, הכל עניין של רגש. אתה בסה"כ בשיעור שלישי ואין סיבה להתרגש מזה. עם השיעורים ועם הניסיון תדע כבר קצת יותר איך להסתדר עם הקלאץ' וזה כבר בקושי יקרה (אם בכלל).

הם רגש על הקלאץ

אפשר להתחיל נסיעה בהילוך שני בטעות יצא לי כבר כמה פעמים להתחיל נסיעה בהילוך שלישי

Superdror

New member
המנוע מתכבה בגלל שאתה משחרר את

הקלאץ מהר מידי ולא מוסיף גז בהתאם. דוושת הקלאץ ברכב של מורה לנהיגה באמת "קשה" וכבדה בגלל מערכת הדוושות הכפולה, אין מה לעשות בנידון, רק לתרגל ולהתרגל. אגב, יכול להיות גם שאתה יושב רחוק מידי ולכן ממש קשה לך ללחוץ על הדוושה.

Daemonlior

New member
אפרופו..

רציתי לשאול איך זה יכול להיות שברכב של המורה, אף פעם לא הייתי צריך לתת גז בתחילת זינוק, וברכב שלי אם אני לא שורף דלק אין מצב שהוא בכלל יתחיל נסיעה..? זה נורא נורא מתסכל.. עכשיו עוד יחסית התרגלתי לזה..

ררדד

New member
דיזל מול בנזין

הרכב של המורה שלך, כמו כל רכב של כל מורה בארץ, מתודלק בסולר למנועים הפועלים על סולר יש הרבה יותר כוח בטורים נמוכים זה הכל

Daemonlior

New member
אז זהו שלא..

שניהם מנוע טורבו דיזל.. ושלי אפילו HDT (אני חושב שככה קוראים לזה..)

ררדד

New member
אז קשה לדעת

בכל מקרה רכב של מורה נהיגה לרוב הרוס יותר ומגיב אחרת מרכבים רגילים. אולי גם החלפת קלאצ' באותו שלך ועכשיו הוא רגיש יותר בהתחלה (יש הבדל רציני כששמים קלאצ' חדש ברכב, המנוע נכבה גם לנהגים הכי טובים בהתחלה התחלה) בטח יש עוד מיליון סיבות שאני לא חושב עליהן..

תות15

New member
עוד הצעה בנוסף../images/Emo26.gif

יכול להיות שהנעליים שאתה נוהג איתן לא ממש נוחות לנהיגה, תנסה להחליף לנעל עם סוליה דקה יותר ואז תהיה לך שליטה גדולה יותר על הקלאץ'

למעלה