שאלה!

פפוניטה

New member
עונה

1. אני רוכבת כבר שנתיים וחצי 2. היו לי לפחות 8 מדריכים אם לא יותר. 3.הם כל פעם משהו אחר...

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifעונההה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1.כמה זמן אתם רוכבים? שנתיים וחצי 2.כמה מדריכים היו לכם בתקופה שאתם רוכבים? אמממ 5 3. באיזו תדירות הם התחלפו? לא כולם התחלפו...אבל בכל זאת אין משו קבוע פעם זה היה חודשיים פעם שנההההה...

KRUEGER

New member
עונה:

6 שנים בערך... אני עם אותו מדריך...אף פעם לא התחלף לי...
לשכלול: לדעתי זה טוב להחליף...אבל במידה...כי לכל מדריך יש שיטות שונות ואז לומדים גם דברים חדשים...אבל מצד שני אם מחליפים יותר מידי אז זה די מבלבל....

......

1.כמה זמן אתם רוכבים? שנתיים וחצי
2.כמה מדריכים היו לכם בתקופה שאתם רוכבים? אממממ 2 3. באיזו תדירות הם התחלפו? אממממ בהתלחה בהתחלה איזה 15 שיעורים אפילו פחות היה לי את צביקה..... ואז התחלף לי לעודד

SoosKatan

New member
עונה...

1. 5 שנים 2. 5,6 משהו כזה... 3. אוקי רכבתי שנה ואז הפסקתי לשנה. חזרתי לרכב ורכבתי שנתיים, הפסקתי לשנתיים. חזרתי ורכבתי עוד שנתיים, הפסקתי לחצי שנה, וחזרתי בחזרה - והנה אני עכשיו. עם זה מעניין אותך למה הפסקתי כל פעם תגידי, לכל פעם יש סיבה מוצדקת מאוד!!

SoosKatan

New member
עונה

התחלתי לרכב בארצות הברית (היינו שם בשליחות), והפסקתי כי חזרנו לארץ, עד שמצאתי חווה וכו'... רכבתי בחוות הכפר הירוק- והחווה נסגרה. שוב... עד שמצאתי חווה ועד שהחלטתי שזה מה שאני רוצה עברו שנתיים. מצאתי את חוות גליל ים רכבתי שם הרבה זמן ואז עברנו בית... ושוב לקח זמן ... וכרגע אני בחוות בני ציון. מאוד מרוצה!

../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

1.כמה זמן אתם רוכבים? 5 שנים לא סגורה על זה 2.כמה מדריכים היו לכם בתקופה שאתם רוכבים? היו לי ארבע. בא לי לפרט: בהתחלה התחלה היה את הדי, אח"כ עינת ועכשיו גם שני וגם חגית... 3. באיזו תדירות הם התחלפו? לא משו קבוע...

S H I L G I

New member
נאמ

1.כמה זמן אתם רוכבים? משו כמו 5 וחצי או 6 שנים.. 2.כמה מדריכים היו לכם בתקופה שאתם רוכבים? המווןן..אממ שניה *סופרת* 9 בערך 3. באיזו תדירות הם התחלפו? זה ממש תלוי..אבל רובם משו כמו יותר מחצי שנה..כאילו חצי שנה זה המינימום.

למעלה