שאלה!

or1malka

New member
שאלה!

היי ,סליחה אם לא שרשרתי אני פשוט עדיין לא ממש הבנתי מזה אבל לא משנה בקיצור רציתי לשאול שאלה.... 1.כמה זמן אתם רוכבים? 2.כמה מדריכים היו לכם בתקופה שאתם רוכבים? 3. באיזו תדירות הם התחלפו? למשל: 1. אני רוכבת שנה וקצת 2. התחלפו לי 5 מדריכים 3. בתדירות של 1 כל בערך 4 5 חודשים הייתי מאוד רוצה שתענו לי!תודה!

שירלי317

New member
היי

אממ... אני רוכבת בערך 9-10 שנים.. היו לי המון.. וואי... אממ... אולי בסביבות ה10.. עיקריים.. והיו כל מיני בהתחלה ממש כשהתחלתי לרכב.. יאנו עוזרי מדריכים... בערך כל שנה כמעט.. זה מסובך.. יום נעים לכולם!

fliperit

New member
תשובות...

אני רוכבת 5 שנים.. היו לי בסביבות ה-8 מדריכים....בהתחלה היו לי 4 מדריכים כל אחד לשנה...ובשנה האחרונה החלפתי 4....אבל כרגע אני עם מדריכה קבועה ואני מאוד מקוה שאני אשא אצלה

cavallo

New member
עונה

1. שנה 2. 3 ועכשיו המדריכה הרביעית
3.הראשון היה בערך 3 וחצי חודשים,השני 3 חודשים,השלישי 4-5 חודשים,ומהשיעור האחרון יש לי מדריכה חדשה

Noa Geva

New member
עונה../images/Emo3.gif

טוב אז אני רוכבת שנה וקצת התחלפו לי 5 מדריכים בתדירות של 1 כל 4-5 חודשים בערך... כמה לא צפוי, הא?
נ.ב זום זום זום קפוארה זה טמטום

stary1

New member
../images/Emo55.gif

1.כמה זמן אתם רוכבים
4 שנים וקצת 2.כמה מדריכים היו לכם בתקופה שאתם רוכבים
לא רוכבת עם מדריכים:/ 3. באיזו תדירות הם התחלפו
אני אקח את המדריכה בחווה,למרות שאני לא לוקחת איתה שיעורים..היא מעולם לא התחלפה..וזה הרבה מאוד שנים

לודמיר

New member
שכלול של השאלון..

מה אתם אומרים על החלפת מדריכים עם גישות שונות? טוב, רע, צריך, לא צריך..

aloniguy

New member
אני יודע

שעד עכשיו זה רק עשה לי רע.... עברתי מלא מדריכים...

שירלי317

New member
לי זה עשה לרב רק רע...

כשהייתי קטנה ורק התחלתי לרכב בשנים הראשונות אז זה פחות הפריע ולא היה משמעותי.. אבל בשנים האחרונות זה בלגן לי הרבה.. ולפני שנתיים הייתה מדריכה שקצת הרסה לי את הישיבה בגלל חוסר הבנה בינינו וחוסר התאמה.. עכשיו אני מאושרת מהמדריכה שלי וגם מהחווה... טוב יותר מזה לא יכול להיות.. חוץ משאני אקנה סוס וזה בתהליכים... LOL

arieledaho

New member
במובן מסויים../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

זה טוב אבל קשה רגשית התחלפו לי בערך 100 מדריכים ומכל מדריך שעברתי למדתי משהו חדש שאותו מדריך קודם לא לימד אותי (ולא בגלל שהייתי מתחילה והוא לימד אותי טרוט קימה) אלא דברים יותר רציניים ולשאלון הראשון: אני רוכבת 6 שנים

or1malka

New member
אה...

היו פעמים שזה היה ממש לטובה והיו פעמים שזה רק החמיר את המצב!

MorH

New member
../images/Emo174.gif וואי וואי ../images/Emo9.gif

1. 6 שנים 2. המממ 8 3. חחחח אז ככה בגבע - שנה ראשונה רקפת שנה שנייה אורטל עין חרוד - שנה ג'רום ואז הוא טס אז מהחופש הגדול עד לאיזה אמצע שנה אז רווית ואז עברתי לשרון לשנתיים ( בחוות ברק וניר העמק ) אחרי זה הייתי שנה בניר דוד אצל רולנד וקצת לילך עכשיו אני אצל מיכל בכפר יחזקאל והיו לי כמה שיעורים עם אייל ( גת מן הסתם =P ) הממ ולשכלול של קרן אז חלק מהמדריכים החלפתי כי לא הייתה ברירה גם אם רציתי וגם אם לא וחלק מהם החלפתי כי פשוט לדעתי חשוב שיהיה חיבור בין המדריך לתלמיד אני לא חושבת שיש דבר רע בלהחליף מדריכים אבל מצד שני צריך עקביות ברכיבה ולכל מדריך בערך יש שיטת עבודה שונה ( זה לפחות מה שנראה לי ) וזה די מבלבל ...

or1malka

New member
אבל...

כן אבל, אם אין חיבור בין המדריך לתלמיד אז מה עושים?

or1malka

New member
אבל..

אבל אם אין אפשרות שבעולם להחליף מדריך, מה אז עושים?

or1malka

New member
ו?

וזה היה טוב יותר ?כאילו את מרוצה יותר עכשיו או שאת מצטערת שעברת?

אני גם מצטערת וגם מרוצה

כי מצד אחד קשה לעזוב את כל מה שאהבת את המדריכים הסוסים הילדים והכל... אבל מצד שני אני אכיר עוד אנשים וסוסים וגם אתקדם יותר

שירלי317

New member
אני גם עברתי

לא בדיוק מהסיבה הזאת.. אלא להפך... עברתי ונשארתי עם המדריכה שאני אוהבת.. עברתי כי פשוט הרגשתי שאני צריכה להתחיל מחדש.. וגם כי לא הרגשתי שמעריכים את מה שאני עושה ולא ממש הרגשתי שבוטחים בי.. אז עכשיו הרבה יותר טוב לי... כמו שאומרים.. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר והמצב הזה טוב יותר!

למעלה