שאלה

• פותח הנושא baf6
  • פורסם בתאריך

baf6

New member
שאלה

בעקבות ויכוח עם חברה רציתי לשאול- בטרוט קימה, האם נעזרים עם הברכיים כאשר קמים (מצמידים ברכיים לאוכף), או שקמים רק בעזרת הרגל? אני לא מצליחה לייצב את הרגל ובטרוט קימה הרגל פשוט מתנדנדת (השוק), חברה שלי טוענת שאני חייבת להצמיד את הברכיים לאוכף ואז זה לא יקרה-האם היא צודקת? דרך אגב, ניסיתי להצמיד את הברכיים אבל זה היה ממש קשה ואני גם לא בטוחה שזה כל כך נכון.

עדימ

New member
א י לא מצמידה ברכיים.

אני דוחפת מהגסטרו-שריר התאומים שנמצא בחלקו האחורי של השוק. ולהפיך! אני פותחת ברכיים החוצה! לא פנימה! את אולי צריכה להצמיד ברכיים אם את עושה רוט קימה בלי ארכובות. ראיתי את זה בחווה הקודמת שהייתי בה. האמת זה לא נראה לי בריא במיוחד. הם עשו את זה בלי אוכף סמיכה או ווולטינג! פשוט רכבו על הסוסים רק עם ראשויות עבודה וזהו!

נויקההה

New member
../images/Emo72.gifאסוררררררר

הדבר הכי גרוע הרכיבה זה להצמיד ברכיים!!! את צריכה לנסות להעביר משקל לעקבים ולקום אך ורק מהרגליים!!! להצמיד ברכיים=גרוע מאוד!!!!!!!!!

lioralmon

New member
קטנה!!!../images/Emo24.gif

אוי................את כזאת ג'אמפרית אוהבת אותך!..........חחחח

לא..

השוק צריכה להיות צמודה לאוכף, ברגע שאת מצמידה את הברך לאוכף אז ההגוף שלך ננעל ולא תזרמי עם הסוס השוק צמודה לאוכף ואם עובדים על זה הרבה אז בסוף הרגל מתחזקת כי בהתחלה זה מעייף ולהוריד עקבים כמובן..

lioralmon

New member
את צודקת!

להצמיד את הברכיים זה ההפך מן הנכון! את צריכה להצמיד את השוק לאוכף ולא את הברכיים, זה ידפוק לך את כל הישיבה.

פפוניטה

New member
חשוב!!!!!!!!!!!!!

בשום אופן אסור לעשות שני דברים בטרוט קום שב!!! 1.לקום מתנועת הסוס בלבד. 2.להצמיד את הברכיים. הצמדת הברכיים רק מבלבלת את הסוס-זה לא טוב!!! נסי לפני שאת עוברת לקום שב, לעמוד למשך זמן ממושך באוכף, בלי להישען קדימה, או להחזיק בקרן (במקרה וזה אוכף ווסטרן!). קומי אך ורק מהרגליים שלך שחייבות להיות יציבות, ולהישאר באותו מקום!!! שמי ישר, ותדחפי מכפות הרגליים שיילחצו על הארכובה! בהצלחה, וטרוט נעים!

DiMi DiMa

New member
אסוררר!!!!!

זה דבר ממש גרוע!!!! דבהר ראשון זה סתם עוד מאמץ ודבר שני זה לא נכון לעשות את זה!!

לאא

זה בכלל נראה לי מוזר גם לקום וגם להצמיד רגליים את אמורה להשתמש ברגליים כדי לקבל יציבות. עם הזמן זה ישתפר

smokeman

New member
בעיקרון לא זה ולא זה

את צריכה להיות מסוגלת לעשות טרוט קימה בלי ארכובות ושהרגליים יהיו משוחררות זאת אומרת לקום עם החלק הפנימי של הירך נ.ב אני מטומטם אז אל תהיו בטוחים שאני צודק

Blue Eyessss

New member
ווואוו נדבבב../images/Emo47.gif

מזמן לא שמעתי ממך.. דבר איתי באייסי או משו

כן, תצמידי את הברכיים!!!!

סתםםםםםם..... חחחחח זה היה מגניב כאילו כולם עשו לאאאאא ואני דווקא כן!!! חחחח לי אין מושג אבל לא נראה לי לפי מה שכולם אומרים

arieledaho

New member
לא לא לא ושוב לא!

הצמדת ברכיים מלחיצה את הסוס כי את מפעילה לחץ עם הברכיים באיזשו מובן.. אם תשימי לי לפעמים המדריכ/ה יגידו לך לא להצמיד ברכיים שאת רוצה לעצור או לעשות מעבר כלשהו..

stary1

New member
../images/Emo55.gifוטרוט ישיבה??

אם כבר אתם מדברים על זה אז בואו נראה אם יש הבדלים

Blue Eyessss

New member
במיוחד לא בטרוט ישיבה..../images/Emo47.gif

אין שום מצב שבעולם שאף אורכב אפילו ההכי טוב בעולם יצליח לשבת על סוס עם ברכיים צמודות לאוכף... זה אסור מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לשבת על התחת שיושבים כביכול על הברכיים... יש את כל הקטע של המרכז של הכובד אצל הרוכב והעצמות ישיבה והכל...קיצר לא נכון להשתמש בברכים בשביל לשבת

stary1

New member
../images/Emo55.gifלא לזה התכוונתי

רציתי שתסבירו איך אומרים לשבת בטרוט ישיבהP:

בטרוט ישיבה

הכי חשוב לשחרר את הגוף והאגן ולזרם עם הסוס.. לשבת במרכז הכובד/המשקל ולהוריד כמה שיותר משקל על העקבים ולהצמיד שוק לאוכף..

למעלה