שאלה

Ulong

New member
שאלה

איך קוראים לשיר שהיילי שרה בפרק 15 בעונה הראשונה שנייתן ביקש ממנה לשיר. והאם השחקנית באה שרה את זה או שזאת זמרת והלבישו את זה עלייה? תודה, Ulong.

Dreaming Soul

New member
חחח..אני בדיוק שומעת את השיר הזה../images/Emo6.gif

לשיר קוראים Elsewhere וזאת השחקנית שרה באמת - Bethany Joy Lenz

yasminale

New member
השיר הוא elsewhere

ובת'אני ג'וי לאנז (היילי) היא זמרת במציאות, ששרה מספר לא קטן של שירים במהלך הסדרה. כמוט למשל: let me fall, hen the stars go blue (דואט מקסים עם טיילר הילטון- שמגלם את כריס) ועוד.. והיא עובדת עכשיו על אלבום שמתוכנן לצאת ב-2006.

קובי221

New member
גם אני אהבתי את-

the stars go blue ,רק חבל שהוא לקוח אצלי מהפרק והוא כזה קצר...

יש לי את השיר המלא..

אם את מעוניינת כתבי לי את האייסי שלך/מסנג'ר ואשלח לך

mirymoo

New member
תשובה

לשיר קוראים ELSEWHERE ובפרק בת'אני ג'וי לנז שרה אבל במציאות זה שיר של אחת שקוראים לה שרה מקלאקן או משהו כזה... היא שרה גם את השיר FALLEN שהיה בפרק שנייט התעלף וכשהוא הגיע לבית של היילי זה התנגן.

קובי221

New member
השיר Elsewhere, לקוח מהפרק-

אז לא רק שהוא קצר הוא גם כזה בווליום נמוך מאוד, ורק שהיא מעלה טון דיבור זה נשמע הכי טוב... יש למישהו את השיר המלא?

נשי נש

New member
מחפשת שיר מהעונה השלישית../images/Emo58.gif

אם כבר שאלו ... אז גם אני אשאל בפרק 302... בסוף כשדן שותה משו והוא מסתכל על היילי ולוקאס ונזכר בשריפה יש שיר ממש יפה איך קוראים לו?

mirymoo

New member
אווו..../images/Emo12.gif

ראיתי סירטון של זה אני חושבת שדן סתם מדמיין את זה....לוקאס טוב מידי בישביל לעשות דבר כזה וגם אם הוא היה עושה היו לו יסורי מצפון נוראיים

נשי נש

New member
ובכל זאת יש למישהו מושג איך קוראים

לשירר אני כבר מתחרפנת בחיפושים אחריו

lunabrava

New member
אני..

לא יודעת איזה שיר זה אבל זה בדוק לוקאס עשה את זה!!!! אני בטוחה בטריליון אחוז שזה הוא

mirymoo

New member
כמעט בטוחה שזה ...

Fallout Boys- Sugar, Were Going Down כי הורדתי והוא נישמע לי כמו השיר מהפרק

למעלה