שאלה!

yoman321

New member
אה נו.. זה אבסטרקט

*אבסטרקט - מילה חסרת משמשעות שמשמשת כשרוצים להתפלצן ולגרום למשפט הכי מטומטם להשמע חכם לדוגמה: "השלמות היא היכולת לאוהב ולהיות נאהב באותה מידה כי תחושה עוברת , רגש לא עובר. ... אהה... זה אבסטרקט! "

yoman321

New member
כאלה?

חירש נפל לבור צעק.. צעק.. צעק... עד שבסוף כאבו לו הידיים
ואם זה לא הצחיק אותך אז אולי זה: איש אחד נכנס למסעדה כשהוא מסיים את הארוחה הוא קיבל מהמלצרית חשבון: - סלטים 20 ש"ח - סטייק 50 ש"ח - מצליח 20 ש"ח - שתייה 10 ש"ח ------------------- - סה"כ 100 ש"ח בזמן שהוא הוציא את הארנק הוא הציץ בחשבון. "רגע", הוא שאל בבלבול, "מה זה מצליח?" המלצרית לקחה את החשבון, מחקה את שורה הזו ואמרה, "הפעם זה לא הצליח..."

yoman321

New member
בד"כ אסור להסביר בדיחות אבל

במיוחד בשבילך אני יעבור על החוק חרשים מדברים עם הידיים אז כשהם צועקים הם צועקים עם הידיים וכשצועקים הרבה זמן הידיים כואבות בסוף

../images/Emo163.gif

4 ימים 3 שעות ו58 דקות לקח לי להגיב להסבר שלך.. זה לא אומר שלא הבנתי אותו כוכך הרבה זמן... אפילו הספקתי לספר לחברה שלי..[!] ולהסביר לה[!!!]

yoman321

New member
ממ...

אני לא פותח בשביתות חמורות בחגים! אפשר סתם שביתה רגילה ?

pixiER

New member
עוד ניצול...

אז קיבלתי רולרס חדשים, אבל כבר מזמן מזמן לא נסעתי, ואני חייבת לעשות איזה רענון לפני שאני מתחילה להכנס שוב לענינים. אני יודעת שכל יום בספורטק יש אנשים, רק שאני מעדיפה את הקבוצה בקריות אם היא עדיין קיימת. מישהו יודע? ואם כן מתי ואיפה?

pixiER

New member
ראית../images/Emo35.gif

לא כל כך קשה להיות מועיל לפעמים...

fishey

New member
רולר קריות

כל יום רביעי ב 22:15 בקריון יוצאים לדרך ב 22:25 לוודא שאכן נפגשים כי יתכן שהמפגשים יבוטלו בעקבות מזג האוויר ( כי איזה סיבה אחרת יש לנו לא להחליק)

למעלה