שאלה!

yoman321

New member
אני חייב להבין

למה תפוז שמו ב
(בוקס) אייקון של "אוכל חרא"

RieM

New member
הכי טוב

עצירת T אבל שוחקת מאד את הגלגלים ...

כן.. אבל הגלגלים שלי משום מה לא

עוצרים אותי הם בכוח מנסים להסתובב בחזרה לכיוון התנועה ולא מתנגדים לה.. מה שגורם לילהמשיך לסוע נונסטופ ד שאני נתקעת המדרכה ונוחתת על הבוץ..
אכן תיאורים מזוויעים ומביכים למדיי.. ואתמול ילד בן 11 התוכח איתי שהגלגלים ברולר הם מסיליקון.. ואני שהתעקשתי שזה מפוליאוריטן והוספתי שיש עוד כל מיני תוספות לא יודעות בכל חברת גלגלים.. הוא החליט לסיים את הויכוח במילים האלה "אני לא רואה אותך" XDXDXD אמא שלי ניקרעה מצחוק ואני ... נפלתי שוב מהרולר מרוב צחוק.. XD

RieM

New member
קודם כל

מתרגלים נסיעה בקו ישר על רגל אחת. כלומר, תוך כדי החלקה מעבירים משקל לרגל אחת ומתרגלים החלקה בקו ישר כאשר הרגל השניה באוויר, מורמת קמעה מעל פני הקרקע. לאחר שתרגלנו מספיק ועברנו את המשוכה הזו, ממשיכים בהנחת הרגל המורמת בעדינות על פני הקרקע, אנכית לכיוון התנועה, תוך כדי החלקה על הרגל שאליה העברנו את כל כובד משקלנו. שימי לב - יש לכופף מעט את הברך ולהטות את הגב קדימה בכדי לשמור על יציבות. לאחר שתרגלנו כל זאת ברפרוף והגענו לשליטה מספקת, יש להעצים את הבלימה עד שנגיע לעצירה מוחלטת ! אגב, זו עצירה מעולה אשר אמנם הורסת את הגלגלים אך מתפקדת בכל מצב ! כדאי שבהתחלה תתרגלי בעיקר שיווי משקל על רגל אחת והחלקה בקו ישר לפני שבכלל תנסי להאט/לעצור באמצעות הרגל השניה. רק לאחר שתרגישי שאת ממש ממש בטוחה בעצמך, תתחילי להוסיף אלמנטים נוספים כמו האטה/עצירה. בהצלחה !

נתן.ל

New member
עצירה זאת מאד שוחקת גלגלים

אני חושב שעדיף לתרגל עצירה במעצור ולשלוט בה היטב. בכל זאת מעצור עולה רק 20 שקל ואילו גלגלים עולים 200.

yoman321

New member
לא ולא..

30 שקל ברוזן מינץ (אני לא יודע כמה בחנויות אחרות ,אני קניתי רק שם) בכל מקרה יש גם
למעצור שעולה עוד איזה 40 שקל אבל אם לא מחליפים את ה"מחק" בזמן אין סיבה להחליף את הבית

yoman321

New member
../images/Emo46.gif צריך להתחיל לדלל אותם

למישהו יש תא גזים במקרה
(תגידי תודה ,לי ילד בן 10 אחרי שראה אותנו משחקים כדורגל אלים במיוחד ואמר לי "לא איכפת לי כמה אתה מהיר ,אם אתה עדין נוסע עם מעצור אתה לא יודע לנסוע
" גררר

../images/Emo6.gif הבה נפתח בשביתה חמורה!!../images/Emo18.gif

לדלל את הילדים!, לדלל את הילדים!... חוצמזה אתה אמור לא לשכוח את מה שרשום לך בחתימה...[אל תחשוש ממה שאנשים אחרים חושבים אודותייך. הם עסוקים במחשבות על מה שאתה חושב עליהם ] P:

yoman321

New member
../images/Emo12.gif

אצלי בכלל רשום "באתי בלי צפיות ויצאתי מאוכזב , מה בעצם קרה?" ותדעי לך שזה לא קל להסתובב ככה ברחוב בלי ציפיות ואז להיתקל בכרית
(עזבי ,סתם שטויות של שבת בבוקר)

למעלה