רוצה??.
ר רינה ד New member 14/10/05 #23 ענתי...הרגת אותי רגל קרושה? לא מצאת משהו מגעיל יותר...נראה לי בגללך אני כבר לא אכנס למקדונלד'ס...
ע ענתי44 New member 14/10/05 #27 חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני אחרי ההופעה ברמת גן הייתי בהיי כזה גדול שבמקום לחזור הביתה נסעתי ליזיזי בנס ציונה ל"חלוק" איתו את רעבוני... כמעט שיצא לי מזה מזכרת לכל החיים....
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני אחרי ההופעה ברמת גן הייתי בהיי כזה גדול שבמקום לחזור הביתה נסעתי ליזיזי בנס ציונה ל"חלוק" איתו את רעבוני... כמעט שיצא לי מזה מזכרת לכל החיים....
ס ספי סול New member 14/10/05 #32 רינה...מי שמן חזיר מי? חחחח שמנה!!! כוסית אחת... מצחיקה... אין לך גרם מיותר את מקסימה... אגב...אני לא חזייייירררר
רינה...מי שמן חזיר מי? חחחח שמנה!!! כוסית אחת... מצחיקה... אין לך גרם מיותר את מקסימה... אגב...אני לא חזייייירררר
ס סוריאליסטית New member 14/10/05 #34 שיחקתם אותה בערב של "דאחקות" אוחח כבד לי מהגלידה! ענתי! אני חייבת: הממ..במסגרת עבודתי נחשפתי בין היתר לפורום השכן בו את לוקחת חלק פעיל ומשמעותי..רוצה לומר לך שהצלחת לרגש אותי בהודעותיך ואני מניחה שעוד רבים אחרים וזאת מחמאה! (המחאה לא תקבלי) חזקי ואמצי!
שיחקתם אותה בערב של "דאחקות" אוחח כבד לי מהגלידה! ענתי! אני חייבת: הממ..במסגרת עבודתי נחשפתי בין היתר לפורום השכן בו את לוקחת חלק פעיל ומשמעותי..רוצה לומר לך שהצלחת לרגש אותי בהודעותיך ואני מניחה שעוד רבים אחרים וזאת מחמאה! (המחאה לא תקבלי) חזקי ואמצי!
ע ענתי44 New member 14/10/05 #33 היה גם קפה ושוקולד..... אחרי שממש הטרפתי אותו. הוא היה הבוזוקי שלי..... וספי אם רינה שמנה אז מה אני?????
היה גם קפה ושוקולד..... אחרי שממש הטרפתי אותו. הוא היה הבוזוקי שלי..... וספי אם רינה שמנה אז מה אני?????
ע ענתי44 New member 14/10/05 #37 הייתי עם שירן ואמה המקסימה אבל אותך ראיתי קופץ לבמה ומנשק את יודה.... כמה קינאתי בך
ע ענתי44 New member 14/10/05 #39 היא ירדה לרקוד איתכם ואני נשארתי עם אמא שלה. אני לא הייתי מעיזה לנשק את יודה הייתי מתעלפת מרוב התרגשות
היא ירדה לרקוד איתכם ואני נשארתי עם אמא שלה. אני לא הייתי מעיזה לנשק את יודה הייתי מתעלפת מרוב התרגשות