שאלה

willo1

New member
חחחחח כן, הבנתי את זה

בהודעה הראשונה שכתבת
אתה ממש משעשע ספי

Zingwalla 29

New member
ספי זה אתה שעלית לבמה?

היה מישהו שעלה לבמה ועמד ליד יהודה ונשק לו על הלחי בעוד יהודה נשאר הלום מן המחווה זה היית אתה? עם התלתלים שחורים?

ספי סול

New member
אין לי תלתלים. אבל זה אני שקפצתי

עליו הראשון שהעז... (אם את זוכרת הייתי עם גופיה שחורה) ואז קפצו כל השאר... עמדתי ממש מאחורי כל חברות הפורום, ולא ידעתי אפילו מי אלה, טוב נו מישהי גילתה לי שלאחת מהן קוראים רינה, ואז קישרתי וחשבתי אחרי ההופעה לדבר איתן אבל כולן נעלמו...איפה את היית????

Zingwalla 29

New member
אני הייתי ממש בקדמת הבמה

יש לי קעקוע על היד אבל לא יודעת עם ראית, רגע אז אתה זה זה שנישק את פוליקר? כי היו פעמיים פעם הראשונה עלה מישהו בשיא הטיבעיות ועמד ליד יהודה ונישק אותו והמשיך לעמוד אני חשבתי שזה בטח אחד הנגנים או משהו שקשור למופע אבל לפי המבטי ( הצילו! אונסים אותי הזמן השיר ) של יהודה הבנתי שזה מעריץ זה אתה? או בפעם השניה שעלו חבורה לבמה?

ספי סול

New member
זה אכן אני...הראשון שקפץ ויהודה ניס

ניסה לעצור אותי הוא ממש היה נבוך אבל אמרתי עד שהגעתי למעמד כזה לעמוד לצידו אז אני לא עוצר עכשיו ונישקתי אותו איזה כיף.... וזה היה בשיר פנים אל מול פנים...אותך לא ראיתי...

Zingwalla 29

New member
חחחחחחחחחח אתה גדול

איך קינאתי בך על האומץ! איזה "מאבטחים" רדומים היו שם! נראה לי עובדי עייריה שהגיעו לגיל הפנסייה. אני חייבת להודות שלמרות שיהודה הרגיש לא בנוח ( מסכן ) לפחות הוא ראה כמה אוהבים אותו, הוא כזה מתוק, אם אני הייתי הוא הייתי מעייפה עליך את הגיטרה שלי, אתה מתכוון לעלות שוב לבמה במופע בים המלח? תזהר שלא יוצאו עליך צו הרחקה!!!

ספי סול

New member
אם אני אגיע להופעה בים המלח אז בווד

בוודאי...אבל אולי אני אחכה לקפוץ בין השירים ולא באמצע שיר כזה להפריע ולהביך אותו... ואם הוא יעיף עליי את הגיטרה שלו אז אני אחבק אותו ויגיד לו - יהודה נשמה! אני אוהב אותך!!!

willo1

New member
שלום לך

האמת יש הודעה ברורה ממש בתחילת הפורום אבל בכ"ז.. זה פשוט לא לעניין לעלות את הנושא הזה כאן בפורום מסיבות שאני מאמינה שכולם מבינים אותן.. אז
נשמח לראות אותך בלי שום קשר אצלנו בפורום

למעלה