שאלה.

שאלה.

*פורסם גם בפורום אופנה, מקווה שאתם יותר תוכלו לעזור לי* טוב, אני לא נוטה לקנות בחנויות הידועות כ"מותגים" וכו', אבל מה? אבא הביא לי תלושים לחג, 300 ש"ח לקנייה בכל מיני מקומות. אבל מה? בקסטרו אני לא קונה(עזבו חרם פרוות, אני נכנסתי לחנות הזו פעם אחת שהיא נפתחה ומאז כף רגלי לא דרכה שם יותר). הסגנון שלי עפ"י דיבריו אמי הוא זרוק, אני יותר נוטה לרומנטי שחור. (הבגד האחרון שקניתי הוא גופיית תחרה שחורה, שמתחתה סטאן כחול, שבכלל קניתי מחנות הלבשה תחתונה) בגדים שחורים, אבל יפים ונוחים על הגוף. אז יש לי 300 ש"ח, לקנייה בחנויות שונות(H&O, הוניגמן, המשביר החדש לצרכן, TNT, FOX). מה אני מחפשת? או חולצה מיוחדת, או מכנס. מה אתם מציעים לי בשטח? (כן, אני יודעת שזו שאלה בעייתית לאור החנויות המוצעות לי...)

גם פה אשכח?

אפשר גם נעליים.

BlackHeart

New member
תאכלס..

את צריכה לעבור בכל החנויות האלה. ולחפש בעצמך. אל תתני למוכרות המפגרות להוביל אותך. לכי לבד. קחי לעצמך יום פנוי. ופשוט הסתובבי לך. אני בטוחה שתמצאי משהו ששווה לקנות. גם בחנות הכי גרועה תמיד יש משהו חמוד. טוב נו. כמעט תמיד
מקווה שעזרתי לך או משהו
יומנעים

BlackHeart

New member
אני בהחלט מבינה אותך..

לא נעים.. ותמיד המוכרות מתנפלות עליך... אבל תמיד שווה לעשות סיבוב ^_^ לעשות שופינג דיי. [ולא להביא גברים...כי הם רק יסבלו]

AliceInChains17

New member
ממ

גם אני לא מעריצה גדולה של מותגים וכל זה אבל מידי פעם יש שם דברים נחמדים(אבל יקרים..) לדעתי לכי תעשי סיבוב בחנויות האלה.. בטוח תמצאי שם משהו הרי מה אכפת לך זה לא שאת משלמת עליהם או משהו ויהיה חבל לא לנצל את הכסף שניתן לך במתנה =]

T z L i L a

New member
בעקרון,

אני לא ממש קונה בחנויות האלו אז אני מציעה כמו אלו שמעלי תצאי החוצה וחפשי..

vampires girl

New member
גמני באותו מצב:q

תלושים של 250 ש"ח:/ ואני דווקא חושבת שאפשר למצוא שם לפעמים דברים ממש טובים... ואם אין לך ברירה ויש לך תלושים... אז תוכלי למצוא בtnt גופיה עם תחרה למעלה, עם פנדה מקסימה באמצע......(שאני חושקת בה) וזה נשמע הסגנון שלך... ובפוקס יש פונצ'ו מקסים (שגם בה אני חושקת) ואם תחפשי טוב טוב תוכלי למצוא דברים שווים ביותר!

Shusho

New member
אם באמת אין מהלקנות-

קונים חזיות
. זה תמיד גומר את הכסף כמו כלום.

אז מה קנינו בסוף.

*פורסם גם בפורום אופנה* מTNT, גופיית תחרה שחורה. וגופית תחרה לבנה + תחתונים(זה סט), זה יותר לשינה, אבל כמובן שאני אצא עם זה. מחירים, אפילו לא הסתכלתי, זה יכאב לי. מFOX מכנס שחור ארוך, מגניב האמת. גופיית תחרה(למה עוד אחת? תכף הסבר), ועליונית גופיות(אין לי שם אחר לזה...). למה עוד גופיית תחרה שחורה פשוטה? מחר קונים אביזרים, מקשטים לה את הצורה. (סתם, כולה אני מחפשת פאץ' לשים עליה, מחר נסקור את החנות הקבועה שלי בת"א). תודה על העזרה, אתם אנשים טובים, יפים, רק טוב.

OiSH

New member
הממ

אם יש לך בגולף... אז היום הייתי בגולף שבדיזינגוף סנטר ויש שם גופיה ממש יפה.. מבד רך כזה... יש בכמה צבעים אבל אני מדדתי את האדומה.. היא לא אדומה, יותר בורדו כזה.. צבע דם.. :) ויש לה תחרה... והיא ממש רומנטית.. יש גם בשחור.

למעלה